Ben her veren miyimher verenden almıyorum ben hippoşum
istemem
Hippi kaptan mıGerek yok kaptanim hippi kaptanımız halletti
Kuzum rabbim şifalar versin
Tabikide
efloş evleri değişik mi anam sen onu söyleO kadarını bilmiyorum tabi, Kütahya da devletteydi o zaman
Rüyanda gördüğün hayalimdeki ev, malum olmuş sanaefloş evleri değişik mi anam sen onu söyle
Naberrrefloş evleri değişik mi anam sen onu söyle
Kuzum geçmiş olsun kendi derdime düştüm bişey bakmadım beğendim geçtim hep nolur kusura bakma Allah acil şifalar versin hemencecik atlatın hayırlısıylaSagol kuzum amin.Doktor ismi iyi de acıbadem ismi fena be eflalcok pahali yaa 2 sene once 5.5 mus dediler normal doguma..
Canııııımmmmmmm sen gelmezsenRüyanda gördüğün hayalimdeki ev, malum olmuş sanaolsa dükkan senin
Bana da lütfen beni boşladım şu sıralar gözümden kaçtı sanma Bi kocam Bi senmisafirlerimze çay
Sagol kuzum amin inşallahKuzum geçmiş olsun kendi derdime düştüm bişey bakmadım beğendim geçtim hep nolur kusura bakma Allah acil şifalar versin hemencecik atlatın hayırlısıyla
Pardon kaptanim hippocuk kaptanımız arada klavye acizligine oluyor hoş gör lutfenHippi kaptan mı
valla eflal 2 gün gözümün önünden gitmedi.ama ben başka türlü hayra yordum kuzum çünkü çok güzellikler içindeydinRüyanda gördüğün hayalimdeki ev, malum olmuş sanaolsa dükkan senin
dimi yaaa hemide çok yakışıyor dimihunilisin ve çok yakışıyor
Ben tuttum hippi kaptan yakıştı sana @hippotalamusPardon kaptanim hippocuk kaptanımız arada klavye acizligine oluyor hoş gör lutfen
midem bulanıyeeaahhh,karnım ağrıyeaahh iğrencimNaberrr
Yoook hippocuk kaptanimizBen tuttum hippi kaptan yakıştı sana @hippotalamus
Geldi mi yoksamidem bulanıyeeaahhh,karnım ağrıyeaahh iğrencim
Seninki geldimiGeldi mi yoksa
Bu minik yavru vatanAna vatana mı geliyosun