Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Oglumun kaşında doğuştan dermoid kist var.onu aldircaz yarin muayeneye gidecez bakalim ne diyecek doktor.trabzonda tanidik vardi tip fakultesinde ama ultrason istedi doktor.cok dusuk bi ihtimal de olsa beyinle baglantisi olabiliyomus.ultrasonsuz yapmam dedi ultrasona da ta bugune gun verdi o da bebek diye yoksa ocak ayina veriyodu..simdi burda goturcez bakalim ne diyecek doktor.inşallah cok gec bi zamana ultrason vermez de bi an once gecer gider.
Geçmiş olsun berna inşaallah kolay olur çabucak geçer.

Bu arada şimdi okurken geldi aklıma olurda hamile kalırsan Eskişehir de benim dr um var çok iyiydi. Meliha Kovancı aklında olsun kadın dogumcu :) Acı Badem deydi en son.

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Geçmiş olsun berna inşaallah kolay olur çabucak geçer.

Bu arada şimdi okurken geldi aklıma olurda hamile kalırsan Eskişehir de benim dr um var çok iyiydi. Meliha Kovancı aklında olsun kadın dogumcu :) Acı Badem deydi en son.
Sagol kuzum amin.Doktor ismi iyi de acıbadem ismi fena be eflal:bayik: cok pahali yaa 2 sene once 5.5 mus dediler normal doguma..

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Atlaya zıplaya okudum ... atladığım önemli mevzuları gece okurum belki ... çok uzuuun mesajlar vardı .:panter:
@hububatkraliçesi azıcık okudum ama daha öncede yazmıştın mevzuyu ... eşini de ikna etmelisin .
Tamammm anacımmmm bennn gelirimmmm , sen üzülme yeter ki ile olmaz . Sen evlenince senin aile masadan da bi tabak eksildi ... seninde eksikliğin hissedildi... ama ... yeni bir yuvanın ne demek olduğunu 10 senede falan ancak anlıyor erkekler .:silakonda:

@hippotalamus geçmiş olsun çoook .:kalp:

@Emel_ogretmen sen bu mevzulara çok ayıp dersen , biber sürenlerin çok olur bu takımda:krizz:

@Miu beni mi özledin sen :kaalp:, kahvaltıdaydım arkadaşta ... sonra gel sil süpür ...

@igdedali şahanesinnnnn .... yeminle .
Bi kadının en seksi hali sıfır kompleks , doğal halidir ... işte o puantiyelerle 12 den vurmuşsun:kedim::kedim::kedim::kedim::kedim:

@Floweroflife canım keyifli yolculuklar ... çok iyi gelecek sana eminim .... lütfen tartın en fazla +1 oynasınnn:öp:

@matematik61 bernammmm ne güzel yazmışsınnnn ..... senin kaptanın olamadım ama hep takdirle okudum azmini...:kaalp:
Çok güzel olmuş yazı ... burada da bi diyet başarı hikayeleri açıp yazalım hatta ...

Listeler içinde eline sağlık ...pek artılı ama neyse ...

Veee okudummmm :kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:

@begüm75 ne ara feriştah oldun sennn ... pazarlıklarını , ekmeklerini okudum gerçi seni ancak @igdedali paklar
:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

@eflalim hoş geldin ... kırgınlıklar arasına bir sürü dostluğu sıkıştırıp gitmezsin sen:kaalp:
Kuzum bildiğin gibi değil benim kocam biraz değişik içine kapalı ne konuşabilirsin ya da pardon konuşursun dinler ama ağzını açıp konuşmaz aklındakini söylemez senin konuştuklarını kendine göre yorumlar içinde sana da anlatmaz büyütür kendine dert olur kapalı kutu gibidir açamazsın

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Duruyor yerinde ama çıkarayım istersen :D

Anladım kuzum. Bir an önce hayırlısıyla olsun da içiniz rahat etsin inşallah

Annelik tam bir delilik
Gerek yok kaptanim hippi kaptanımız halletti:521:
Tam gaz devam hastalığa ben:aglama: oğlum bayağı topladı :bengeldim:kızım benim gibi daha iyileşmedi :aglama:
Kuzum rabbim şifalar versin
Amin canlar sağolun. Basit bi operasyon olarak gozukuyor ama narkoz alacak olmasi ister istemez korkutuyor
Tabikide
ELLERİN DERT GÖRMESİN HİPPOŞUM OHHHHHHHHHHHH

İsteyene istediğini vereceksin miuşum :huri:
:bayik::bayik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar