Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
ne ameliyatı bi dakka :krktm:

Hayırdır canım kaçırdım galiba ne ameliyati
Oglumun kaşında doğuştan dermoid kist var.onu aldircaz yarin muayeneye gidecez bakalim ne diyecek doktor.trabzonda tanidik vardi tip fakultesinde ama ultrason istedi doktor.cok dusuk bi ihtimal de olsa beyinle baglantisi olabiliyomus.ultrasonsuz yapmam dedi ultrasona da ta bugune gun verdi o da bebek diye yoksa ocak ayina veriyodu..simdi burda goturcez bakalim ne diyecek doktor.inşallah cok gec bi zamana ultrason vermez de bi an once gecer gider.

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Oglumun kaşında doğuştan dermoid kist var.onu aldircaz yarin muayeneye gidecez bakalim ne diyecek doktor.trabzonda tanidik vardi tip fakultesinde ama ultrason istedi doktor.cok dusuk bi ihtimal de olsa beyinle baglantisi olabiliyomus.ultrasonsuz yapmam dedi ultrasona da ta bugune gun verdi o da bebek diye yoksa ocak ayina veriyodu..simdi burda goturcez bakalim ne diyecek doktor.inşallah cok gec bi zamana ultrason vermez de bi an once gecer gider.
Rabbim yardımcınız olsun canım

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Kesinlikle kaptanim kendimde fark ettim bacaklarım totom bile yumuşadı nerdeee senin o sopalar ahhh ahhh
Duruyor yerinde ama çıkarayım istersen :D
Anladım kuzum. Bir an önce hayırlısıyla olsun da içiniz rahat etsin inşallah
Ayakta pışpışlayarak emziriyorsun.. oturunca çığlığı basıyor. Hatta bazen şarkı falan açıyırdum ben.. uyutup emzirdiğimi de bilirim..
Annelik tam bir delilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar