@MaliPinaneyyyyyyyyyyyyyyy
essah mı
@MaliPinaneyyyyyyyyyyyyyyy
essah mı
Valla ben de ozledim.en kisa zamanda jilliana da baslicam.helal be kuzum
dön artık şu sporlarına
o bernayı çok özledim sporlu falan filan inter milan
Olmayacak böyle kaptan ya vücut gevsedi geç bile kaldım ama bugün itibari inşallah spor ile sağlam beslenip 6lara gececemkız senin asli görevin zaten spor yapmakyoksa 5 mil 500 ip görmemek ne mümkün
Ay banu gozumun onune geldi resmenwayt @Whiteblacklife emzirme diyince aklıma anılar geldi
çok kötüydüm la onları karşıya koyar açardım
onlarda yarış yapardı koşa koşa ahah çocuklar yani
Hayırdır canım kaçırdım galiba ne ameliyatiValla ben de ozledim.en kisa zamanda jilliana da baslicam.
Soyle 1 ay ful diyet spor 53leri gorurum heralde.sonra korumaya devam inşallah.
Şu oglumun ameliyat isi belli olsun da.
e yani pembikim.. yüksek kilodan iniyorsun sen düşük kilolara.. sporu hiç ama hiç bırakmamalısın bu sürçte kuzumOlmayacak böyle kaptan ya vücut gevsedi geç bile kaldım ama bugün itibari inşallah spor ile sağlam beslenip 6lara gececem
neyyyyyyyyyyyyyyyyywayt @Whiteblacklife emzirme diyince aklıma anılar geldi
çok kötüydüm la onları karşıya koyar açardım
onlarda yarış yapardı koşa koşa ahah çocuklar yani
Kesinlikle kaptanim kendimde fark ettim bacaklarım totom bile yumuşadı nerdeee senin o sopalar ahhh ahhhe yani pembikim.. yüksek kilodan iniyorsun sen düşük kilolara.. sporu hiç ama hiç bırakmamalısın bu sürçte kuzum
Ay banu gozumun onune geldi resmen
ne ameliyatı bi dakka
Oglumun kaşında doğuştan dermoid kist var.onu aldircaz yarin muayeneye gidecez bakalim ne diyecek doktor.trabzonda tanidik vardi tip fakultesinde ama ultrason istedi doktor.cok dusuk bi ihtimal de olsa beyinle baglantisi olabiliyomus.ultrasonsuz yapmam dedi ultrasona da ta bugune gun verdi o da bebek diye yoksa ocak ayina veriyodu..simdi burda goturcez bakalim ne diyecek doktor.inşallah cok gec bi zamana ultrason vermez de bi an once gecer gider.Hayırdır canım kaçırdım galiba ne ameliyati
Şu oğlanı halletsem.. uykusu var durmuyor.. uyursa inş yaparım .. bide yeni yemek yedim azcık dursun..çok etkili beğenirim
beğenmek benim işim bebeğim
kalk kalk
bi başlarsan gerisi gelir
yaparsın sen kuzummm
neyyyyyyyyyyyyyyyyy
yok daha memeler
Ayakta pışpışlayarak emziriyorsun.. oturunca çığlığı basıyor. Hatta bazen şarkı falan açıyırdum ben.. uyutup emzirdiğimi de bilirim..o ne demek ya tövbeee
prensibe bak hele oturunca emmiyormuş
Rabbim yardımcınız olsun canımOglumun kaşında doğuştan dermoid kist var.onu aldircaz yarin muayeneye gidecez bakalim ne diyecek doktor.trabzonda tanidik vardi tip fakultesinde ama ultrason istedi doktor.cok dusuk bi ihtimal de olsa beyinle baglantisi olabiliyomus.ultrasonsuz yapmam dedi ultrasona da ta bugune gun verdi o da bebek diye yoksa ocak ayina veriyodu..simdi burda goturcez bakalim ne diyecek doktor.inşallah cok gec bi zamana ultrason vermez de bi an once gecer gider.
Göndersene azıcık sıcak hava evde battaniye gibi polarla geziyorum şuanBen burda klima açıyorum yaaa
Duruyor yerinde ama çıkarayım istersenKesinlikle kaptanim kendimde fark ettim bacaklarım totom bile yumuşadı nerdeee senin o sopalar ahhh ahhh
Anladım kuzum. Bir an önce hayırlısıyla olsun da içiniz rahat etsin inşallahOglumun kaşında doğuştan dermoid kist var.onu aldircaz yarin muayeneye gidecez bakalim ne diyecek doktor.trabzonda tanidik vardi tip fakultesinde ama ultrason istedi doktor.cok dusuk bi ihtimal de olsa beyinle baglantisi olabiliyomus.ultrasonsuz yapmam dedi ultrasona da ta bugune gun verdi o da bebek diye yoksa ocak ayina veriyodu..simdi burda goturcez bakalim ne diyecek doktor.inşallah cok gec bi zamana ultrason vermez de bi an once gecer gider.
Annelik tam bir delilikAyakta pışpışlayarak emziriyorsun.. oturunca çığlığı basıyor. Hatta bazen şarkı falan açıyırdum ben.. uyutup emzirdiğimi de bilirim..
BurdaaaKesinlikle kaptanim kendimde fark ettim bacaklarım totom bile yumuşadı nerdeee senin o sopalar ahhh ahhh