Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
fılavırrrrrrrrrrrrrrrrr beklenen haber geldi miiiiiiiiii türkiyeye mi ayak basacaksınnnnnnnnnn @Floweroflife :mutluyum:
:mendil:
Türkiye’ye gelemeyeceğim kuzum
Bulgaristan’a gideceğim. Pasaportumun süresi doldu onu yenilemem gerek, bir de soyadım değişti ya evlilikten sonra onun için işlemler yapmam gerek :( ben iki ülkeye de giderim diyordum ama orası o kadaaaaaar yavaş ki yetiştirmezsin dediler, 10 gün kalacağım orada, Türkiye ancak ocak- Şubat gibi olur ya da Noel tatilinde gelirim belki

Son düzenleme:

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
hayvanbustun-1537885876796.jpg

@igdedali
@Miu
:D

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Atlaya zıplaya okudum ... atladığım önemli mevzuları gece okurum belki ... çok uzuuun mesajlar vardı .:panter:
@hububatkraliçesi azıcık okudum ama daha öncede yazmıştın mevzuyu ... eşini de ikna etmelisin .
Tamammm anacımmmm bennn gelirimmmm , sen üzülme yeter ki ile olmaz . Sen evlenince senin aile masadan da bi tabak eksildi ... seninde eksikliğin hissedildi... ama ... yeni bir yuvanın ne demek olduğunu 10 senede falan ancak anlıyor erkekler .:silakonda:

@hippotalamus geçmiş olsun çoook .:kalp:

@Emel_ogretmen sen bu mevzulara çok ayıp dersen , biber sürenlerin çok olur bu takımda:krizz:

@Miu beni mi özledin sen :kaalp:, kahvaltıdaydım arkadaşta ... sonra gel sil süpür ...

@igdedali şahanesinnnnn .... yeminle .
Bi kadının en seksi hali sıfır kompleks , doğal halidir ... işte o puantiyelerle 12 den vurmuşsun:kedim::kedim::kedim::kedim::kedim:

@Floweroflife canım keyifli yolculuklar ... çok iyi gelecek sana eminim .... lütfen tartın en fazla +1 oynasınnn:öp:

@matematik61 bernammmm ne güzel yazmışsınnnn ..... senin kaptanın olamadım ama hep takdirle okudum azmini...:kaalp:
Çok güzel olmuş yazı ... burada da bi diyet başarı hikayeleri açıp yazalım hatta ...

Listeler içinde eline sağlık ...pek artılı ama neyse ...

Veee okudummmm :kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:

@begüm75 ne ara feriştah oldun sennn ... pazarlıklarını , ekmeklerini okudum gerçi seni ancak @igdedali paklar
:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

@eflalim hoş geldin ... kırgınlıklar arasına bir sürü dostluğu sıkıştırıp gitmezsin sen:kaalp:
Ay hiç oynamaz umarım
Türkiye olsaydı tartı yerinden oynardı, gelsin kebaplar, dolmalar, çiğ köfteler lahmacunlar
Ay ağzımın suyu aktı
Ama bu gideceğim yerde beni cezbeden birşey yok
En kötü meyveyi fazla kaçırırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar