cileklidonut
❤️FERİŞTAHLAR❤️SEFEROĞULLARI❤️
Neden miden bulanıyooo?midem bulanıyeeaahhh,karnım ağrıyeaahh iğrencim
Ben de su şişemi unutmuşum bi yerlerde...
Neden miden bulanıyooo?midem bulanıyeeaahhh,karnım ağrıyeaahh iğrencim
gelmedi kör olasıcaGeldi mi yoksa
Yek yaaaaaSeninki geldimi
kuzucum üşüttüm herhalde
fılavırrrrrrrrrrrrrrrrr beklenen haber geldi miiiiiiiiii türkiyeye mi ayak basacaksınnnnnnnnnn @Floweroflife
hemşomBu minik yavru vatan
Bulgaristan kız, benim ikinci memleket orası
Ne olacak yaa haftaya tekrar test yaptirsanYek yaaaaa
kesin ikisi bi haltlar karıştırıyo özgeYek yaaaaa
aAtayım mı sana foto
Ay ne bilim arada olur nolur diye söktürücü de içemiom nolacak bilmiyorum bildiğin Plates topu gibiyim abartma yokNe olacak yaa haftaya tekrar test yaptirsan
Napiyiler eceeeepppppkesin ikisi bi haltlar karıştırıyo özge
Doğrudur canım belki geç döllenme felan olursa dedim bence ya pazartesi tekrar yaptir kanın tükenmez korkmaAy ne bilim arada olur nolur diye söktürücü de içemiom nolacak bilmiyorum bildiğin Plates topu gibiyim abartma yok
Kimler beeNapiyiler eceeeeppppp
özgenin halasıyla benim halam.gelemediler de bi türlüKimler bee
Ay hiç oynamaz umarımAtlaya zıplaya okudum ... atladığım önemli mevzuları gece okurum belki ... çok uzuuun mesajlar vardı .
@hububatkraliçesi azıcık okudum ama daha öncede yazmıştın mevzuyu ... eşini de ikna etmelisin .
Tamammm anacımmmm bennn gelirimmmm , sen üzülme yeter ki ile olmaz . Sen evlenince senin aile masadan da bi tabak eksildi ... seninde eksikliğin hissedildi... ama ... yeni bir yuvanın ne demek olduğunu 10 senede falan ancak anlıyor erkekler .
@hippotalamus geçmiş olsun çoook .
@Emel_ogretmen sen bu mevzulara çok ayıp dersen , biber sürenlerin çok olur bu takımda
@Miu beni mi özledin sen, kahvaltıdaydım arkadaşta ... sonra gel sil süpür ...
@igdedali şahanesinnnnn .... yeminle .
Bi kadının en seksi hali sıfır kompleks , doğal halidir ... işte o puantiyelerle 12 den vurmuşsun
@Floweroflife canım keyifli yolculuklar ... çok iyi gelecek sana eminim .... lütfen tartın en fazla +1 oynasınnn
@matematik61 bernammmm ne güzel yazmışsınnnn ..... senin kaptanın olamadım ama hep takdirle okudum azmini...
Çok güzel olmuş yazı ... burada da bi diyet başarı hikayeleri açıp yazalım hatta ...
Listeler içinde eline sağlık ...pek artılı ama neyse ...
Veee okudummmm
@begüm75 ne ara feriştah oldun sennn ... pazarlıklarını , ekmeklerini okudum gerçi seni ancak @igdedali paklar
@eflalim hoş geldin ... kırgınlıklar arasına bir sürü dostluğu sıkıştırıp gitmezsin sen
Kız çok pahalı kıızzzz çiş iyiydi 5 TLDoğrudur canım belki geç döllenme felan olursa dedim bence ya pazartesi tekrar yaptir kanın tükenmez korkma
Hala yerine başka biri gelmesin deeözgenin halasıyla benim halam.gelemediler de bi türlü