Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
o zaman sen kendini değiştirceksin,bilmiyorum bu ne kadar doğru (iğde daha iyi bilir @igdedali ) ama ben böyle yaptım,baktım değişmiyo ben kötü oluyorum kafamı değiştirdim,kalbimdeki hislerimi törpüledim,beklentimi azalttım,önce ben dedim böyle yapınca daha kaldırılabilir oluyo
malesef kadınlar olarak hep aynı şeye maruz bırakılıyoruz
Değiştirmeye çalışmaktan ya da değişmekten ziyade orta yolu bulmak lazım. Baktın olmuyo beklentiyi düşürmüşsün ki bu da olur. Beklenti azalınca üzülmüyor insan ya da daha az üzülüyor Begüşüm...

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Değiştirmeye çalışmaktan ya da değişmekten ziyade orta yolu bulmak lazım. Baktın olmuyo beklentiyi düşürmüşsün ki bu da olur. Beklenti azalınca üzülmüyor insan ya da daha az üzülüyor Begüşüm...
orta yol bulunmuyo iğde,bi kere buluyosun ikincide başa sarıyosun,o yüzden kendi düşüncelerimi beklentilerimi değiştirdim
herkes premses gibi hissetmek istiyor ama malesef heleki yıllar geçtikçe dahada uzaklaşıyosun,çünkü beklentini azalta azalata tek başına mutlu olmayı,yaşamayı öğreniyosun
ben hep 20-30 yıl sonunda biten evliliklere şaşardım ama artık şaşırmıyorum hak veriyorum :(

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
@hububatkraliçesi ozgem erkeklerin çoğunda ayni kafa var emin ol.bak kaynim yapmiyo diyosun emin ol o da esine guveniyodur.esin de aman bak o gelmiyo gotmiyo ben de mi.gitmeywyim dusuncesindedir.benimki oyle..
Kaynim bekar aramaz sormaz hatta kv onu arayinca hep abim sizi alistiriyo boyle benden de bekliyorsunuz der.esim de kendini yipratiyo onun da eksikligini kapatmak icin.kiymet bilseler gam yemicem butun ugraslarina ragmen hala her dertlerini esime yikiyo anasi da babasi da sanki esim onlarin anasi babasi.yeminle adamin saci beyazladi gece sayiklamaya dislerini gicirdatmaya basladi yakinlarina geldiginden beri.
Belki benden fazlaca yuz bulsa benim esim de yapacak aynisini.bi kere bi hafta koye gittik ertesi hafta oraya yakin yerde isimiz vardi esim bana sormadan etmeden haftaya da geliriz demis.kusura bakma ben her hafta kalkip oraya gitmem gidecek olsam da bunu benle konusmadan annene gelecez kesin diyemezsin dedim. O gun bugun bana gel demez.her cuma kv yi goturuyo bizde.gelmek istedigin zaman soyle beraber gideriz yoksa annemi goturup gelcem diyo sadece.

cileklidonut

❤️FERİŞTAHLAR❤️SEFEROĞULLARI❤️
Tepki
1.762
Iyyy onlar üretilirken hep kıvam arttırıcı olarak böcek kullanıyorlar biliyor musun çilek:yildizlar:
Kışa doğru salsınlar göbekleri de sen fit bir öğrenci olarak tozunu attır oraların datlım:ninni:

Haklısın elbette. Anladığı dili bulmak gerekiyor. Tamam annesine düşkündür bu iyi bir şey ama sizin de bi düzeniniz var.
Eski ev sahibim dul bi kadındı. Oğlu da yan apartmanda otururdu. Her akşam 1 saat annesine uğrar sonra evine geçerdi. Eşiyle bu şekilde anlaşmışlar. Hiç sektirmezdi hasta da olsa mutlaka görmeye giderdi. Ama 9 da eve girmek demek her işinin aksaması demek...
Sesli güldüm hehehe haklısınız efenim:165:

cileklidonut

❤️FERİŞTAHLAR❤️SEFEROĞULLARI❤️
Tepki
1.762
:hayir::hayir::hayir: donut sakınnn

yeme kuzum,yeme annem.geleceği düşün,ünideki çıtır kızları düşün
primary-share.png

arkada cips yiyen kız mı olmak istersin
Ayy çok güldüm yaaa :haha::haha::haha::haha:

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
o zaman sen kendini değiştirceksin,bilmiyorum bu ne kadar doğru (iğde daha iyi bilir @igdedali ) ama ben böyle yaptım,baktım değişmiyo ben kötü oluyorum kafamı değiştirdim,kalbimdeki hislerimi törpüledim,beklentimi azalttım,önce ben dedim böyle yapınca daha kaldırılabilir oluyo
malesef kadınlar olarak hep aynı şeye maruz bırakılıyoruz
Ya benim tek beklentim azcık saygı ve sevgi zaten insan bunları beklemekten vazgeçerse daha da ne yapsın ne işe yarar evlenmek yol arkadaşı olmak ben yanlış mı düşünüyorum kendimi eleştiriyorum hep bu da yoruyor inan çok yoruyor
sen de iyi ki varsın kuzum iyikiiiiiiiiiiiiiii :öpücük:
:kaalp::kaalp::kaalp:
Bırak kırılsın özge.. madem evlenmese imiş.. artık sizin ayrı bir eviniz ve düzeniniz var.. gitme artık.. evde yemek yap.. bir iki..mecbur gelecek o da eve..
Gitmicem kuzum Bi kafamı toplasam napacan nasıl yol izlicem bakıcam ama kafam toparlanmıyor Bi türlü
:öp::öp::öp: bakımlı gadinim benim:öpücük:
Valla yaşlandırdılar beni 1 yılda meğer kayın babam ne iyi insanmış meğer ne kadar dengeymiş bizim hayatımızda
@hububatkraliçesi ozgem erkeklerin çoğunda ayni kafa var emin ol.bak kaynim yapmiyo diyosun emin ol o da esine guveniyodur.esin de aman bak o gelmiyo gotmiyo ben de mi.gitmeywyim dusuncesindedir.benimki oyle..
Kaynim bekar aramaz sormaz hatta kv onu arayinca hep abim sizi alistiriyo boyle benden de bekliyorsunuz der.esim de kendini yipratiyo onun da eksikligini kapatmak icin.kiymet bilseler gam yemicem butun ugraslarina ragmen hala her dertlerini esime yikiyo anasi da babasi da sanki esim onlarin anasi babasi.yeminle adamin saci beyazladi gece sayiklamaya dislerini gicirdatmaya basladi yakinlarina geldiginden beri.
Belki benden fazlaca yuz bulsa benim esim de yapacak aynisini.bi kere bi hafta koye gittik ertesi hafta oraya yakin yerde isimiz vardi esim bana sormadan etmeden haftaya da geliriz demis.kusura bakma ben her hafta kalkip oraya gitmem gidecek olsam da bunu benle konusmadan annene gelecez kesin diyemezsin dedim. O gun bugun bana gel demez.her cuma kv yi goturuyo bizde.gelmek istedigin zaman soyle beraber gideriz yoksa annemi goturup gelcem diyo sadece.
Ya kuzum beni kötü bilmesinler aman yanlış anlamasınlar diye ne kadar uğraştığım bilemezsin ama vazgeçtim artık ne yaparsan çekip kendine yontuyorlar zaten iyi gelin yok ben anladım bunu gelin sen kötüsün gelin sen eksiksin yarımsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar