Evet öyle canım fena sogukresmen kar soğuğu var istanbulda şaka gibi
Evet öyle canım fena sogukresmen kar soğuğu var istanbulda şaka gibi
Ne kadar siskoymusheee iğdenin eski halleri şişko zamanları
iğdenin özü bu işte
Yaaaa miu iğdeye bu kötülük yapılır mıEkli dosyayı görüntüle 24015@igdedali ipdeeeeee evet evlenmek istediğim gadınım sensin evet evet eveeet
Selam gadınım
Şu asalete bakar mısınız
O çoraplaraaaa
O pijamanın bacak arasından sıkıştırmasına
O pijama altı taytaaaaaa
Peki o göbüşlşşş
O doğal saçlaaar
Bakın suratını kapatırken gıdısını açık bıraktım
Gıdısı bağımsızlığını ilan etmiş
Sesksiliğe bakar mısınızz
Haha
maliye noldu?Ekli dosyayı görüntüle 24015@igdedali ipdeeeeee evet evlenmek istediğim gadınım sensin evet evet eveeet
Selam gadınım
Şu asalete bakar mısınız
O çoraplaraaaa
O pijama altı taytaaaaaa
Peki o göbüşlşşş
O doğal saçlaaar
Haha
Yok bee bide kendi halimizde kalalimkız ankara çok sıcaaaak
gelsene
sussss gelirler yine
çayımız hazır buyursunlar
Ne malisi kız iğde bu işte...maliye noldu?
@MaliPina
yok yok maliylede kırıştırıyoya miu onu demek istedimNe malisi kız iğde bu işte...
İğde miu ya evlenme teklif etti deeyok yok maliylede kırıştırıyoya miu onu demek istedim
maliyi peçete gibi çöpe mi attı
bu tombiş iğde mi gerçektenEkli dosyayı görüntüle 24015@igdedali ipdeeeeee evet evlenmek istediğim gadınım sensin evet evet eveeet
Selam gadınım
Şu asalete bakar mısınız
O çoraplaraaaa
O pijama altı taytaaaaaa
Peki o göbüşlşşş
O doğal saçlaaar
Haha
Gönder bizede yardım edelim cano kavuş bir an önceTeşekkür ederim,umarım yetişir annemi babamı çok özledim
Derkeeeeeen uyandı bunların hepsi bir rüyaydıAslında hiç de sandığı gibi olmayacaktı. Kaptanı @MaliPina ona sevgi ve şefkatle yaklaşarak onun tüm korkularını giderdi. Nasıl beslenmesi gerektiğini uzun uzun anlattı. Emel artık daha iyi biliyordu ne yiyip ne yetmeyeceğini. Güzel bir sohbetin üstüne birer şade kahve içtiler. Ayrı yerlerdelerdi ama gönülleri dip dibe. Masalın sonunda ne mi oldu dersiniz???
Eveettt bildiniz. Bunu tahmin etmek hiç de zor değil dimi çocuklar. Bunu bebekler bile bilir. Tabiikkki o haftadan sonra Afeti Devranlar her hafta birinci olduuuuu
@Ahu060812
bende onu demek istedim az önceİğde miu ya evlenme teklif etti dee
İğdenin üni halibu tombiş iğde mi gerçekten
Yaaaa miu iğdeye bu kötülük yapılır mı
mali eğlenmelikmaliye noldu?
@MaliPina
bu tombiş iğde mi gerçekten
Kafa o kadar güzel ki ilk eşim diye okuyorum te allaaam yaaaa@hububatkraliçesi balım benim esimde ilk evlendigimizde her hafta gitmek istedi benden yüz bulamayınca ara ara gittik kv tel açardı ne zaman geleceksiniz diye işimiz var derdi sonra eltimle tartıştıktan sonra hiç gitmek istemedim annesine de bişey diyemiyordu banada diyemedi annesi rahmetli olunca hiç gidelim demedi yine kırkta bı tabi yarı yıl tatili sonrası bişey oldu hiç gitmedik takı oruçta iftara kadar şimdi en son ayrandan gitmiştik ben diyordum her hafta işimiz ne biraz kendi halimizde kalalım diye şükür düzeldi artık
Geldim sabah sporumu yaptim 3mil leslie 5k kaptanım diyeyimde bana.nerdesin diye kızmasınAnneeeeeemmmm Anajetim okuldayimm bennn..
Kaçak göcek yaziyomm..
Nerdeeee takimdaslarim
@Ecemavi
@saydin78
@Zumrud_u anKa
@leylmira