@hububatkraliçesi ozgem erkeklerin çoğunda ayni kafa var emin ol.bak kaynim yapmiyo diyosun emin ol o da esine guveniyodur.esin de aman bak o gelmiyo gotmiyo ben de mi.gitmeywyim dusuncesindedir.benimki oyle..
Kaynim bekar aramaz sormaz hatta kv onu arayinca hep abim sizi alistiriyo boyle benden de bekliyorsunuz der.esim de kendini yipratiyo onun da eksikligini kapatmak icin.kiymet bilseler gam yemicem butun ugraslarina ragmen hala her dertlerini esime yikiyo anasi da babasi da sanki esim onlarin anasi babasi.yeminle adamin saci beyazladi gece sayiklamaya dislerini gicirdatmaya basladi yakinlarina geldiginden beri.
Belki benden fazlaca yuz bulsa benim esim de yapacak aynisini.bi kere bi hafta koye gittik ertesi hafta oraya yakin yerde isimiz vardi esim bana sormadan etmeden haftaya da geliriz demis.kusura bakma ben her hafta kalkip oraya gitmem gidecek olsam da bunu benle konusmadan annene gelecez kesin diyemezsin dedim. O gun bugun bana gel demez.her cuma kv yi goturuyo bizde.gelmek istedigin zaman soyle beraber gideriz yoksa annemi goturup gelcem diyo sadece.