Portakal Sulu Ördek
Ehl-i Keyf Hatunu
O yeniyo muydu?Billuriye Ne?
Billur mu? (Koç yumurtası)
O yeniyo muydu?Billuriye Ne?
Tatlı değil mi billuriyeBilluriye Ne?
Al benden de o kadar

Bence güzel bir menü Berna, açıklamasını da yapmışsın, bu menü sana eksi getirir birkaç gün daha yaparsanBen de menu vereyim
Sabah 09.30
Muz yulaf sut
Öğlen 13.15
Ton balikli salata
Ara 15.30
1 elma
Ara 17.30
1 kucuk salkim üzüm
Aksam 19.45
1 bardak sut
5 ceviz
Aralarda 2 kupa az sutlu nescafem var
Su 2 oldu
Spor sabah 2 mil leslie yaptim iyi hissedersem oglan yatinca da yaparim.
Dipnotlarim da var: aksam saat 5 gibi eve geldim kendime fırında kabak mucver yapacaktim lakin esimin bikac isi varmis bi de babamin arkadasina ugricaktik beraber gidelim dedi hemen ciktik cok actim cikarken bi salkim uzum yedim.dondugunuzde de yenek hazirlayip yemek icin cok gecti zaten halsizdim esim de ac degilim diyince ben de sut ve ceviz huplettim.
@Floweroflife
Tempolu yürüyüş güzel, menü çık güzel kararında , sen bu iki öğün olayını yapabiliyorsun, çok güzel bir düzen.. daha kaç gün oruç tutacaksın canım?Menu
Sahur
Peynirli omlet
Sut
3 hurma
Iftar
Et kofte
Salata
Koz biber&sogan
Ayran
Billuriye
Su:1 L simdilik
Egzersiz: 45 dk tempolu yuruyus
@Floweroflife
Bence de iyi olur.. sıvı diyeti yapsana Berna, bol sebzeli, meyveli, şöyle bol vitamin alıp mevsim geçişine hazırlan ve aynı zamanda vucüdü arındırYarin dersim yok evdeyim bi detoks patlatip arinayim diyorum
Allah kabul etsin canimMenu
Sahur
Peynirli omlet
Sut
3 hurma
Iftar
Et kofte
Salata
Koz biber&sogan
Ayran
Billuriye
Su:1 L simdilik
Egzersiz: 45 dk tempolu yuruyus
@Floweroflife
anlaşıldı kaptanim gerçi buralardaydim şarj bitince gittimCilveli kahvelerim
Ula nerdesiniz bugün
Bugün kilosunu bildirmeyen cilvelilerim var.. yakışıyor mu bize
Bildirenlerde bende dahil artılar mevcut.. hayırdır nerden geldi bu rahatlık
Kızlar bakın bugün bitti.. yarından sonra cumaya kadar 3 gün var.. 3 koca gün...
Sizden istediğim toparlanmak için 3 günlük detoks.. cumayı da hafif geçirmek ki hemen artılar gelmesin...
Birincilik tabiki önemli ama birincilikten önemli olan şey sağlıkla kilo vermek ve artık iki ileri bir geri değil hedefe ulaşana kadar tam gaz ileri
Hepinizden 3 gün boyunca en az yarım saat spor ve ip atladım diye bildirim bekliyorum...
@Gulbe seker @neslelf165 @Miu @furkanlipek45 @pempikzx
Anlaşılmayan bişi var mı cilvelilerim
kim kimi avutucak bu durumdaBenimki de

Hurma süt yapayim diyorum bana iyi eksi getiriyo regl odemini de atiyorum yavas yavasBence de iyi olur.. sıvı diyeti yapsana Berna, bol sebzeli, meyveli, şöyle bol vitamin alıp mevsim geçişine hazırlan ve aynı zamanda vucüdü arındır
Ben dün çok memnun kaldım, arada yapacağım bunu
O da olur tabi, tam bir arınma yaşa..Hurma süt yapayim diyorum bana iyi eksi getiriyo regl odemini de atiyorum yavas yavas