Yaşasınnn, yaşasınnn@cileklidonut çitlembiğim o ne güzel tartı bildirimi
Haftaya -400 le başlamak ne demek ya
Aferin sana çok güzel gidiyorsun
@kelebekolacam yarın tartını bildir özelden daktırım. Bi bakalım durum nedir
@hepfit wc yok hastasın da çok üstüne gelmeyecem ama Cuma günü hardcore olurum
@Ahu060812 Onca koşturmayla ne güzel eksiyle gelmişsin ya. Dur öpüjem
@Bonus bebeam senin artıyı da yollayacaz meraklanma. Şu öğünleri bi kararlaştıralım. Özele gel
@igdedali sabah -200 gr diye üzülüp sonra -600 olduğunu öğrenince sevinen iğde... Aferin kızım. Aynen devam

Kahvaltıdan kalktığımdan beri ders çalışıyorum Miu'm, kafam bi dünya... Hiç buraya bakmaya vaktim olmadı ama özledim siziii@Elalis çılgın hatunum neredesinnnnnnnnnnnnnnn
@cileklidonut donutum bugün hava sıcak eridin mi ne ettin ses et , ben merak ederim

Güzel waytım, sen iyileşmene odaklanMenü vereyim hasta menüsü lütfen örnek almayınız
Sabah 8:30
2 hurma minicik
2 bardak su
1 bardak kızılcık suyu ve taneleri
Saat 10 kahvaltı
2 dilim TB ekmek
2 yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Öğle 2
Bı kahve
2 kare bitter
Ara saat 3
1 mandalina
Biraz uzun
1 bardak kızılcık suyu
Akşam 18:30
5 tane minnak köfte
1 kase terbiyeli tavuklu bol limonlu şehriye çorbası
1 kase zeytinyağlı salata
Akşam
Bir mandalina
1 kahve daha yaparım
@Floweroflife
Benim bildirim yine bu saate kaldı kaptanım@PoRTaKaL Sulu Ordek(52.8/52.8/Sabit)
@koza99 bildirimde bulunmadı
@matematik61 (58.3/60.6/+2.3/+3.94)
@D3S1R3 (53.4/53.6/+0,2/+0,38)
@Kajupi (60,2/60,8/+0,6/0.99)
@nehirnil111 (53.5 sabit)
@Floweroflife (52.8/53/0.2/+0.37)
@Whiteblacklife (54.3/56.3/+2/+3.68)
@eflalim bildirimde bulunmadı
@Ausencia_ @matematik61 @Miu
Ettim gibi ama arada kaçamaklarım oldu yineKızlaaaaaaaarrrrrrrrr
Ehli keyif hatunları yarın büyük ihtimalle ufak tefek cinayetler yaşayacağız sabah saatlerinde tartılarla
Geçmiş geçmişte kaldı..
Hastalar , bol bol meyve sebze bitki çayı için iyileşin, takım kaçmıyor , iyileşinceye eksiye geçmeye başlayacağız
Reglden kıvrananlar, geçecek işşallah , regl sonrası en hızlı hafta, metabolizmanın en iyi çalıştığı zaman, artıları temizlemek için tam zamanı
Hafta sonu düğündü partiydi diye sapıtanlar varmış takımdahemen temizleme moduna geçiyoruz
@matematik61 canım umarım dinşenip uyanınca aptın geçer, iştahın da kapansın artık, haydi başla eski Berna ol yine
@Portakal Sulu Ordek kızın yarın iyileşip güle oynaya kreşe gider sen de rahatlarsın umarım. Hadi ördikim bu hafta içi beraberce dikkat edelim
@nehirnil111
Canım haftansonun nasıl geçti? Bu hafta içi dikkat ediyoruz tamam mı?
@Kajupi
Kuzum kaju çok güzel artı temizler, yer ama gereğini yapar dediler, sana güvenim tam
@Whiteblacklife
Kuzuuum hasta kuzım Benim iyileşene kadar bol bol yemeni rica ediyorum senden. 3 gün bol bol vitamin al ki hemencik iyileş, artılar gider, zamanımız var aceleye gerek yok
@koza99
Çalışkan miniğim nasıldı hafta sonun? Bakalım yarın ne diyecek tartı.. dikkat ettin mi hafta sonu?
@eflalim
Zuzu, hadi dön artık.. yokluğun hissediliyor, hepimiz yanlış anlıyoruz, alıngan oluyoruz, kırılıyoruz.. yarın muhakkak tartı bildirimi ver tamam?
@D3S1R3
Seni tebrik ediyorum, korumanın hakkını verip, kararında cıslar yiyip hem spor hem de sağlıklı beslendiğin içim zaten artı gelmezsin, acaba me olacak tartı, ama bizim için önemli olan düzen öttürmek ve sen bunu örnek olacak şekilde oturttun
@Floweroflife
Cımaetesi akşamı için al sana sopa
Yarın erken gelmeye çalışacağım, devlet dairesind işim var ama orda sıra beklerken gelirim
Tartılar yüzümüzü güldürür umarım, yarın yeni bir güünnn
Tüm olumsuzluklar geçsin gitsin
Herkes düzelince takımda sıkı yönetim ilan ediyorum. Ben bilmem, duymadım, görmedim demeyin

BenimkideBenimki de
Anam koruma yıkılıyehhh , takımda eksi gelen yok@PoRTaKaL Sulu Ordek(52.8/52.8/Sabit)
@koza99 (66.4/66.5/+0.1/0.15)
@matematik61 (58.3/60.6/+2.3/+3.94)
@D3S1R3 (53.4/53.6/+0,2/+0,38)
@Kajupi (60,2/60,8/+0,6/0.99)
@nehirnil111 (53.5 sabit)
@Floweroflife (52.8/53/0.2/+0.37)
@Whiteblacklife (54.3/56.3/+2/+3.68)
@eflalim bildirimde bulunmadı
@Ausencia_ @matematik61 @Miu
Olsun uğur böcüüüm, yine de verdiğin için teşekkürler, +100 gram fena değil ama cuma için şimdiden çalışmalara başla lütfenBenim bildirim yine bu saate kaldı kaptanımSabah zor hazırlandım yine..
Cuma: 66.4
Bugün: 66.5
+100
Hemen pera paylaşayım mı?.
Nasılsın ne yapıyorsunSizsiz boşluktaym resmen
Kücük kayınmn telefonunda girdm

Al benden de o kadarYahu ne çabuk bitiyor bu hafta sonu
Sinir oluyorum şimdi işin yoksa 5 gün çalış
Tamam apla
Şebonun söylediği yerde pera susar bence.

Tamam apla
Şebonun söylediği yerde pera susar bence.