Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.547

Dün oldu herşey geçmiş yapsana bi :)

Ağlamada lütfen. Ben çok ağladım burda yediklerim yüzünden. Şu an eşşek gibi pişmanım o ağladıklarıma.
Üzülmek bazen kamçılar ama bazende daha kötü yapıyor.
Çözüm odağından çıkarıyor insanı.

Allah çözülmeyecek ağlanacak dert vermesin...
Bugün iyi değilim galiba çocuk gibi ağlama denildikçe gözlerim doluyor :(
Amin canım amin regliyim ya onada sinir oluyorum elimde bir namazım vardı oda yok şimdi.
Biliyorum regliykende dua edilir ama o zaman sanki secdedeki kadar rahatlatmıyor.

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Selam kızlar

Sabah ölü gibi çıktım evden koştur koştur geç kaldım aceleyle ödemli tartıldım wc yok maalesef dün geç yedim birde bütün gün ac kalp aksam 22. 'de yemek yedik hepsi etkisi olabilr artı geldim

Ama merak etme kaotanim %1 gelecek dövme bu yorgun kardeşi için debellenen gelin ablasına kıyma olur mu düşüne bir de sen vurma :agla:

Gelelim tartims

Cuma 78.5
Sabah 79.8 geldim:(:agla::eek::snzdglsn::kötü:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Yarin diyete baslayali tam 1 yıl korumaya geceli de tam 6 ay olacak.Ve ben bu haftasonu bu 1 yıllık surecin yeme acisindan en kötü gunlerini gecirdim.Birazdan yapacagim kilo bildirimi de en kötüsü olacak.Icerisinde neredeyse 1 kg regl odemi olsa da bu yedigim gerçeğini degistirmiyor.Cumaya maksimum eksiyle gelmek icin elimden gelenin fazlasini yapacagimdan emin olabilirsiniz. Ve evet ben bugun itibariyle koruma degil de listeli gihi beslenmeye basladim.Onumuzdeki cumartesi bi ufak sozum var kardeşime onu da sporla eritcem söz veriyorum.

Kilo bildirimim
Cuma 58.2
Pazartesi 60.6
Fark +2.4
@Floweroflife
:eek:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Selam kızlar

Sabah ölü gibi çıktım evden koştur koştur geç kaldım aceleyle ödemli tartıldım wc yok maalesef dün geç yedim birde bütün gün ac kalp aksam 22. 'de yemek yedik hepsi etkisi olabilr artı geldim

Ama merak etme kaotanim %1 gelecek dövme bu yorgun kardeşi için debellenen gelin ablasına kıyma olur mu düşüne bir de sen vurma :agla:

Gelelim tartims

Cuma 78.5
Sabah 79.8 geldim:(:agla::eek::snzdglsn::kötü:
Kusura bakmaa :sopa:

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
@pempikzx @Whiteblacklife kızlar çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifanızı versin

@hippotalamus cnm okudum geçmiş yapamıyorum ama atlayarak gittiğim için denk geldim Rabbim öncelikle annene ve kardeşine güç kuvvet versin insallah hayırlısi buymuş diyeceğiniz günleriniz olsun cnm Rabbim sana da yüreğine ferahlık versin insallah cnmm

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
İyi cnm sen nasılsın
Yerlesti mi oğlun?

Bizde okula , kış aylarına alışmaya çalışıyoruz
iyiyim masum çok şükür,alışmaya çalışıyorum bi geçişteyim ama geçicek
oğlum yerleşti yerine yurduna, dersleri başlamış bile,sabahtır 10 kez falan görüştük :tatlim:

senin oğlanların sınıfı ayrılmıştı en son,siz naptınız alıştınız mı? durumlar nedir?

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Tepki
2.993
@Bonus

Bonus iki öğün çok iyi olur alsinda
Sen evdesin sabah 10 akşam 4 çok ideal olur bence sağlam kahvaltı yapınca araya ihtiyaç duymazsin

Öyle yapıyodum zatende düzeniim bozuldu 2-3 aydır çok sık acıkmalarım oluyodu.

Bi süre sonra geçer inşallah

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
@Ausencia_ ana kaptanım @hippotalamus kaptanım
Bir daha tatmak için bilr olsa asla bir yudum bir şey yemek yok benden de söz ben yine yenerdim ki yemiyorum zaten ama düğün hazırlıkları inanın brni vakitdizlik böyle oldu telafi edilecektir şüpheniz olmasın diyorum saygılarımi sunuyorum efenim

Sözünü aldım gitti nes ... telafi edeceğine de zerre şüphem yok ..kısa zaman oldu ama çözdüm ben seni :harika:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar