Portakal Sulu Ördek
Ehl-i Keyf Hatunu
Davosun bağlarına
Çıkayım yollarına
Çıkayım yollarına
Bugün iyi değilim galiba çocuk gibi ağlama denildikçe gözlerim doluyor
Dün oldu herşey geçmiş yapsana bi
Ağlamada lütfen. Ben çok ağladım burda yediklerim yüzünden. Şu an eşşek gibi pişmanım o ağladıklarıma.
Üzülmek bazen kamçılar ama bazende daha kötü yapıyor.
Çözüm odağından çıkarıyor insanı.
Allah çözülmeyecek ağlanacak dert vermesin...
Yarin diyete baslayali tam 1 yıl korumaya geceli de tam 6 ay olacak.Ve ben bu haftasonu bu 1 yıllık surecin yeme acisindan en kötü gunlerini gecirdim.Birazdan yapacagim kilo bildirimi de en kötüsü olacak.Icerisinde neredeyse 1 kg regl odemi olsa da bu yedigim gerçeğini degistirmiyor.Cumaya maksimum eksiyle gelmek icin elimden gelenin fazlasini yapacagimdan emin olabilirsiniz. Ve evet ben bugun itibariyle koruma degil de listeli gihi beslenmeye basladim.Onumuzdeki cumartesi bi ufak sozum var kardeşime onu da sporla eritcem söz veriyorum.
Kilo bildirimim
Cuma 58.2
Pazartesi 60.6
Fark +2.4
@Floweroflife
portim nasılsın?Davosun bağlarına
Çıkayım yollarına

afiyet olsun masumm
nasılsın?
Davosun bağlarına
Çıkayım yollarına
Kusura bakmaaSelam kızlar
Sabah ölü gibi çıktım evden koştur koştur geç kaldım aceleyle ödemli tartıldım wc yok maalesef dün geç yedim birde bütün gün ac kalp aksam 22. 'de yemek yedik hepsi etkisi olabilr artı geldim
Ama merak etme kaotanim %1 gelecek dövme bu yorgun kardeşi için debellenen gelin ablasına kıyma olur mu düşüne bir de sen vurma
Gelelim tartims
Cuma 78.5
Sabah 79.8 geldim

Niye agliyonBida hiç yemem sabahtan beri salak salak ağlamaktan şaftım değişti

Artı geldiNiye agliyonhayırdır noldu? Ağlama ya
iyiyim masum çok şükür,alışmaya çalışıyorum bi geçişteyim ama geçicekİyi cnm sen nasılsın
Yerlesti mi oğlun?
Bizde okula , kış aylarına alışmaya çalışıyoruz

Sabitim kuşumportim nasılsın?
tartı güzel galiba
Bırak ben beni vuram ölüm gitmez zoruma
Abooo kız ben o konuda çok fenayım, hiç hazzetmem ısrardan annem, kv veya herhangi biri yediremez istemediğim biseyiNereee çıkıyo kankadın 15 yaş büyük ablam, elinde büyümüşüm. Hükümet gibi kadın
gık diyemedim valla
@Ausencia_ ana kaptanım @hippotalamus kaptanım
Bir daha tatmak için bilr olsa asla bir yudum bir şey yemek yok benden de söz ben yine yenerdim ki yemiyorum zaten ama düğün hazırlıkları inanın brni vakitdizlik böyle oldu telafi edilecektir şüpheniz olmasın diyorum saygılarımi sunuyorum efenim