Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Kilo bildirimi
Cuma 78.1
Ptesi 77.3
Fark -800
Cuma ovulasyon günümdü :panter:
:zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:

yanlız ben hiçbir gruba dahil olamıycam sanırım,ben bakliyat yemeden diyet yapamam
bunun için dahil olduğum grup kaptanı bana kızarsa üzülürüm
napcam ben yaa
uyumsuz begüş :kavga:

Buluruz bi grup ... sen rahat ol begüşüm ..yeter ki sağlıklı beslen . Bakliyatlar yararlı karbonlardır ... cozutmadan yenir ...
Mesela tartıya yakın günlere dikkat edersin vs... haftada 1-2 ....

Ahu060812

FERİŞTAH
Tepki
1.895
hoşgeldin ahuu,nasılsın?
hayırdır ne tadilatı olacak evde?
Ay bego çook büyük tadilat hem çatım komple kalkacak çatı arasından bi oda bana yatak odası yapılacak banyasu giyinme odası kapalı bi çatı açık teras olacak girişteki çıkma alan küçültülecek çatısı düzlenip kızın balkonuna katılacak ön cephe pencereleri değişip dış cephesi yapılacak arka bahçeye mutfağın yakınından kapı açılıp yazın bahçede kahvaltı yapma planım var bide girişteki wc kapısı fayansı elden geçicek kombinin yeri değişecek orta kattaki wc iptal edilip çamaşır ve kurutma makinesine verilecek kapılar değişecek iyiler boyanacak amaaan ne çok iş saydım

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Buluruz bi grup ... sen rahat ol begüşüm ..yeter ki sağlıklı beslen . Bakliyatlar yararlı karbonlardır ... cozutmadan yenir ...
aslında bugünden itibaren menü vermeye başlasamya demi,gruplara dahil olmadan bi görün benim yeme alışkanlığımı

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
@cileklidonut çitlembiğim o ne güzel tartı bildirimi:zipla::zipla::zipla:
Haftaya -400 le başlamak ne demek ya:heyecan::heyecan::heyecan:
Aferin sana çok güzel gidiyorsun:ponpon::ponpon::ponpon::ponpon:

@kelebekolacam yarın tartını bildir özelden daktırım. Bi bakalım durum nedir:interest:
@hepfit wc yok hastasın da çok üstüne gelmeyecem ama Cuma günü hardcore olurum :interest:
@Ahu060812 Onca koşturmayla ne güzel eksiyle gelmişsin ya. Dur öpüjem:öpücük::öpücük::öpücük::öpücük::öpücük::öpücük:
@Bonus bebeam senin artıyı da yollayacaz meraklanma. Şu öğünleri bi kararlaştıralım. Özele gel:mavis:
@igdedali sabah -200 gr diye üzülüp sonra -600 olduğunu öğrenince sevinen iğde... Aferin kızım. Aynen devam:teyzos:

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Ay bego çook büyük tadilat hem çatım komple kalkacak çatı arasından bi oda bana yatak odası yapılacak banyasu giyinme odası kapalı bi çatı açık teras olacak girişteki çıkma alan küçültülecek çatısı düzlenip kızın balkonuna katılacak ön cephe pencereleri değişip dış cephesi yapılacak arka bahçeye mutfağın yakınından kapı açılıp yazın bahçede kahvaltı yapma planım var bide girişteki wc kapısı fayansı elden geçicek kombinin yeri değişecek orta kattaki wc iptal edilip çamaşır ve kurutma makinesine verilecek kapılar değişecek iyiler boyanacak amaaan ne çok iş saydım

ahuuu
piyangodan para mı çıktı,bu saydıkların çok maliyetli işler
ama bitince süper olur senin villa :selam:

igdedali

Tepki
19.308
:zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:

Begüşe de talibim. Ölüm grubu olsun benimki nolar. Ver begüşü de bana ver. Hem belki iki muhabbet ederiz bu bahaneyle @begüm75

Ahu060812

FERİŞTAH
Tepki
1.895
ahuuu
piyangodan para mı çıktı,bu saydıkların çok maliyetli işler
ama bitince süper olur senin villa :selam:
Benim eş elektrikçi ya beraber il yapyığı bi abi var ona yaptıracak parasını da zamanla iş yapa yapa ödeyecek biraz da alavaklı ondan oda yeni ev aldı elektrik işlerini komple eşim yaptı şimdi sıra bizde..inşallah güzel olur da nasıl olacak bilmem okul bebeler ustalar düşünmek istemiyorum oy oy

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
he şoklama yapıyorum kaptanlarını saymazsak :kriz::kriz::kriz::kriz:
Senden sonra çok şey değişti ausumm. Miu geldi dedi ki ne ödülü be. Ödül mödül yok listede. Ödül senin zayflığın ulaştğn kilo işte. Dövdüler beni çok.
En son işte ton balık salataya kalmştı bu naciz bedenim dayak yiye yiye.
Tabi sen o aralar doğum moğum lohusaşık derken bilmezsn neler çektiğimi :))))

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Senden sonra çok şey değişti ausumm. Miu geldi dedi ki ne ödülü be. Ödül mödül yok listede. Ödül senin zayflığın ulaştğn kilo işte. Dövdüler beni çok.
En son işte ton balık salataya kalmştı bu naciz bedenim dayak yiye yiye.
Tabi sen o aralar doğum moğum lohusaşık derken bilmezsn neler çektiğimi :))))

oyyyyyyyyyyyyy kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ..desem deeeeeeeeeeeee kıyarımmmmmmmmmmmmmmmm :silakonda::silakonda::silakonda: bana garezin neydi :kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:

yok yok kuzum , şaka maka miu ile yöntemlerimiz farklı ...ben kişi kaçamak yapıp verebiliyorsa -500 ve üzeri ses etmiyordum , miu iliğinize kadar sömürmeci:kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:

igdedali

Tepki
19.308
oyyyyyyyyyyyyy kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ..desem deeeeeeeeeeeee kıyarımmmmmmmmmmmmmmmm :silakonda::silakonda::silakonda: bana garezin neydi :kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:

yok yok kuzum , şaka maka miu ile yöntemlerimiz farklı ...ben kişi kaçamak yapıp verebiliyorsa -500 ve üzeri ses etmiyordum , miu iliğinize kadar sömürmeci:kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:
Az sütlü tatlılar mısırlar yedirmedin goca Aus:asikk:
Geçen 2 kaşık pilav yiyince hepsi bir oldu vurdular:521:

igdedali

Tepki
19.308
@igdedali ben ovülasyon günümde bide regliye 3-4 gün kaladan itibaren şişip fazla çıkıyorum bide eliptik sonrası ama artık bunları düşünüp kasılmak istemiyorum diyetime uyduğum sürece bu geçici süreçler sıkıntı yaratmaz değil mi gaptanım:artist:
Sen cıs cos yeme. Ovülasyondu efenime söylim regl ödemiydi onlar hallolur:kanka:Bi hafta sabit olursun sonra toparlarız. Önden haberimiz olsun ki yapabileceğimiz bişey varsa yapalım:artist:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar