igdedali
❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Puh Bego ya yazdım la gelsin bakliyat yiyen de gelsin
Ama okuduğum alıntıyla yazdığım yer aynı olmadı ellam

Puh Bego ya yazdım la gelsin bakliyat yiyen de gelsin
Ama okuduğum alıntıyla yazdığım yer aynı olmadı ellam

Tamamdır elimden gelenin enn iyisini yapmaya çalışcam kaptanımSen cıs cos yeme. Ovülasyondu efenime söylim regl ödemiydi onlar hallolurBi hafta sabit olursun sonra toparlarız. Önden haberimiz olsun ki yapabileceğimiz bişey varsa yapalım
Tamamdır elimden gelenin enn iyisini yapmaya çalışcam kaptanım

En az %1, hatta %2 gelir merak etme kaptanım@cileklidonut çitlembiğim o ne güzel tartı bildirimi
Haftaya -400 le başlamak ne demek ya
Aferin sana çok güzel gidiyorsun
@kelebekolacam yarın tartını bildir özelden daktırım. Bi bakalım durum nedir
@hepfit wc yok hastasın da çok üstüne gelmeyecem ama Cuma günü hardcore olurum
@Ahu060812 Onca koşturmayla ne güzel eksiyle gelmişsin ya. Dur öpüjem
@Bonus bebeam senin artıyı da yollayacaz meraklanma. Şu öğünleri bi kararlaştıralım. Özele gel
@igdedali sabah -200 gr diye üzülüp sonra -600 olduğunu öğrenince sevinen iğde... Aferin kızım. Aynen devam
hardcore duydun tabiEn az %1, hatta %2 gelir merak etme kaptanım
iyi şükür canimpembikim nasıl oldu bebeğin
@Ausencia_ cumartesi bi kacamagim olacak onu kabul eden kaptan olursa ben bu cumadan listelere girmek istiyorum
Az sütlü tatlılar mısırlar yedirmedin goca Aus
Geçen 2 kaşık pilav yiyince hepsi bir oldu vurdular
Evet kuzum artıydım cumartesi ama doğum gününden sonra pazar mangal falan yedim akşam süt içtim bu sabah temizlemişim tabi daha çok temizleyeceğim artılarım var bir de dediğim gibi afedersin gögüsler şişmeye başladı pms haftasındayım regli görünüyor hafta sonuna aldım ama buna da yoruyorumCanım kilon sabit mi? En son 53.5 idi..
kuzucum cuma arkadaşlarla birlikteydik onlar getirdi bizi beşiktaşa biz bildiğimizden gitmedik cumarteside kardeşim adalara gideriz deyince ona göre yapıldı planlar herkes bize göre ayar yaptı o yüzden dışına çıkamadık
nasip

İlk elin günahı olmaz deyip başlamıştım oysa ki....
Bi öğünlük cızsa sen halledersin onu ... kaç kilo verme niyetin ... ona göre grup bakayım![]()
Bismillah başladım dedin pilavla
Bugun haftasonu yemesi arti regl odemiyle 60.6 geldim cuma 58.2ydim.53u görmeye niyetim var bu sefer.1 ay jillian da yapmak istiyorum yaninda.korumada yapinca pek istedigim verimi alamadim bi de sifir kacamak denemek istiyorun.Bi öğünlük cızsa sen halledersin onu ... kaç kilo verme niyetin ... ona göre grup bakayım
aus ben de kaptanlığı miudan öğrendiğim için kaçamak direk gözüme batıyo.nasıl sıkıştırdıysa bizi,bilinçaltımızı yerle bir etmişoyyyyyyyyyyyyy kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ..desem deeeeeeeeeeeee kıyarımmmmmmmmmmmmmmmmbana garezin neydi
yok yok kuzum , şaka maka miu ile yöntemlerimiz farklı ...ben kişi kaçamak yapıp verebiliyorsa -500 ve üzeri ses etmiyordum , miu iliğinize kadar sömürmeci
Bi şarkı sözü geldi aklımaşimdi hasta hasta tövbe tövbe
Bende öyleyim ovülasyondan beri o şişlik durumu düzelmiyor pek ne olacaksa bu halimiz@igdedali ben ovülasyon günümde bide regliye 3-4 gün kaladan itibaren şişip fazla çıkıyorum bide eliptik sonrası ama artık bunları düşünüp kasılmak istemiyorum diyetime uyduğum sürece bu geçici süreçler sıkıntı yaratmaz değil mi gaptanım
İlk elin günahı olmaz deyip başlamıştım oysa ki....
Aus şaka bi yana bu defa önceki kadar iradeli değilim. İlkinde hevesten miydi bilmiyorum ilk günler rahat geçmişti.
Bugün sabah işte çörek almışlar peynirli, simitler filan... Elime aldım kokusunu içime çektim bıraktım. Yemeğin yanına pirinç pilavı gelmiş. Kaşığı daldırdım geri bıraktım. Aha demin biri çikolata dağıttı. Masamda duruyor melül melül.
Resmen acı çekiyorum.
Amaan ye gitsin iğde. İstedin mi veriyorsun kiloyu filan diyorum la kendime
Rahatlık bu rahatlık aynı ben durum tam olarak bu nasılsa veriyoruz mantığıyla nerede dur diyeceğimizi merakla beklemedeyimİlk elin günahı olmaz deyip başlamıştım oysa ki....
Aus şaka bi yana bu defa önceki kadar iradeli değilim. İlkinde hevesten miydi bilmiyorum ilk günler rahat geçmişti.
Bugün sabah işte çörek almışlar peynirli, simitler filan... Elime aldım kokusunu içime çektim bıraktım. Yemeğin yanına pirinç pilavı gelmiş. Kaşığı daldırdım geri bıraktım. Aha demin biri çikolata dağıttı. Masamda duruyor melül melül.
Resmen acı çekiyorum.
Amaan ye gitsin iğde. İstedin mi veriyorsun kiloyu filan diyorum la kendime
Fazla özgüven bu yüzden iyi değil işte...
Okurken tam da sondakini yazacaktım ki yazmışsın.
Verebileceğini çok net biliyorsun.
Hele ki burda birlikte isek.
Ama bu doğru mantık değil di mi gülüm ... al ver al ver ... deerken pörsüyen etlere burasıda çare olmaz .
O yüzden .... lütfen o benim deli mortim eski iğdeyi bul getirrrrr .... sporuylaaaaa