Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
@cileklidonut çitlembiğim o ne güzel tartı bildirimi:zipla::zipla::zipla:
Haftaya -400 le başlamak ne demek ya:heyecan::heyecan::heyecan:
Aferin sana çok güzel gidiyorsun:ponpon::ponpon::ponpon::ponpon:

@kelebekolacam yarın tartını bildir özelden daktırım. Bi bakalım durum nedir:interest:
@hepfit wc yok hastasın da çok üstüne gelmeyecem ama Cuma günü hardcore olurum :interest:
@Ahu060812 Onca koşturmayla ne güzel eksiyle gelmişsin ya. Dur öpüjem:öpücük::öpücük::öpücük::öpücük::öpücük::öpücük:
@Bonus bebeam senin artıyı da yollayacaz meraklanma. Şu öğünleri bi kararlaştıralım. Özele gel:mavis:
@igdedali sabah -200 gr diye üzülüp sonra -600 olduğunu öğrenince sevinen iğde... Aferin kızım. Aynen devam:teyzos:
En az %1, hatta %2 gelir merak etme kaptanım :mor:

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Nası ağrıyor vicdansız karnım nası....
Şu işlerim bitse de eve gidip sıcak su torbamla sevişsem(birbirimizi sevmek manasında):kriz:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
Canım kilon sabit mi? En son 53.5 idi..
Evet kuzum artıydım cumartesi ama doğum gününden sonra pazar mangal falan yedim akşam süt içtim bu sabah temizlemişim tabi daha çok temizleyeceğim artılarım var bir de dediğim gibi afedersin gögüsler şişmeye başladı pms haftasındayım regli görünüyor hafta sonuna aldım ama buna da yoruyorum :düsün:Regli başlasın hemen spora başlıyorum regliyken bile yapacağım o haftayı güzel değerlendirdim mi gelsin eski Nil:danscıkiz:
kuzucum cuma arkadaşlarla birlikteydik onlar getirdi bizi beşiktaşa biz bildiğimizden gitmedik cumarteside kardeşim adalara gideriz deyince ona göre yapıldı planlar herkes bize göre ayar yaptı o yüzden dışına çıkamadık
nasip :uzgnm:

Sen söyledin ya cumada arkadaşlarla görüşeceğiz diye hiç aklıma gelmedi eğer öncesinden haberimiz olsaydı ben bir şekilde ayarlatırdım eşime o gün geç gelme durumu olmazdı biraz geç gelirdik ama 8-9 gibi yine orada olabilirdik :marilyn:Nasibimiz gerçekten böyleymiş ama görüşeceğiz inanıyorum :kedim:

igdedali

Tepki
19.308

Bi öğünlük cızsa sen halledersin onu ... kaç kilo verme niyetin ... ona göre grup bakayım:artist:

Bismillah başladım dedin pilavla :521::521::521::521:
İlk elin günahı olmaz deyip başlamıştım oysa ki....:165:

Aus şaka bi yana bu defa önceki kadar iradeli değilim. İlkinde hevesten miydi bilmiyorum ilk günler rahat geçmişti.
Bugün sabah işte çörek almışlar peynirli, simitler filan... Elime aldım kokusunu içime çektim bıraktım. Yemeğin yanına pirinç pilavı gelmiş. Kaşığı daldırdım geri bıraktım. Aha demin biri çikolata dağıttı. Masamda duruyor melül melül.
Resmen acı çekiyorum.
Amaan ye gitsin iğde. İstedin mi veriyorsun kiloyu filan diyorum la kendime:para:

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Bi öğünlük cızsa sen halledersin onu ... kaç kilo verme niyetin ... ona göre grup bakayım:artist:
Bugun haftasonu yemesi arti regl odemiyle 60.6 geldim cuma 58.2ydim.53u görmeye niyetim var bu sefer.1 ay jillian da yapmak istiyorum yaninda.korumada yapinca pek istedigim verimi alamadim bi de sifir kacamak denemek istiyorun.

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
oyyyyyyyyyyyyy kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ..desem deeeeeeeeeeeee kıyarımmmmmmmmmmmmmmmm :silakonda::silakonda::silakonda: bana garezin neydi :kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:

yok yok kuzum , şaka maka miu ile yöntemlerimiz farklı ...ben kişi kaçamak yapıp verebiliyorsa -500 ve üzeri ses etmiyordum , miu iliğinize kadar sömürmeci:kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:
aus ben de kaptanlığı miudan öğrendiğim için kaçamak direk gözüme batıyo.nasıl sıkıştırdıysa bizi,bilinçaltımızı yerle bir etmiş :165:

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
@igdedali ben ovülasyon günümde bide regliye 3-4 gün kaladan itibaren şişip fazla çıkıyorum bide eliptik sonrası ama artık bunları düşünüp kasılmak istemiyorum diyetime uyduğum sürece bu geçici süreçler sıkıntı yaratmaz değil mi gaptanım:artist:
Bende öyleyim ovülasyondan beri o şişlik durumu düzelmiyor pek ne olacaksa bu halimiz :heyecan:ovülasyon haftası regli haftası gitti 2 hafta :ajan:geçici tabi iniyor ama o ara hep şişkosun :duymuyorum:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

Aus şaka bi yana bu defa önceki kadar iradeli değilim. İlkinde hevesten miydi bilmiyorum ilk günler rahat geçmişti.
Bugün sabah işte çörek almışlar peynirli, simitler filan... Elime aldım kokusunu içime çektim bıraktım. Yemeğin yanına pirinç pilavı gelmiş. Kaşığı daldırdım geri bıraktım. Aha demin biri çikolata dağıttı. Masamda duruyor melül melül.
Resmen acı çekiyorum.
Amaan ye gitsin iğde. İstedin mi veriyorsun kiloyu filan diyorum la kendime:para:

Okurken tam da sondakini yazacaktım ki yazmışsın.

Verebileceğini çok net biliyorsun.
Hele ki burda birlikte isek.

Ama bu doğru mantık değil di mi gülüm ... al ver al ver ... deerken pörsüyen etlere burasıda çare olmaz .

O yüzden .... lütfen o benim deli mortim eski iğdeyi bul getirrrrr .... sporuylaaaaa

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580

Resmen acı çekiyorum.
Rahatlık bu rahatlık aynı ben durum tam olarak bu nasılsa veriyoruz mantığıyla nerede dur diyeceğimizi merakla beklemedeyim :ajan:

igdedali

Tepki
19.308

Okurken tam da sondakini yazacaktım ki yazmışsın.

Verebileceğini çok net biliyorsun.
Hele ki burda birlikte isek.

Ama bu doğru mantık değil di mi gülüm ... al ver al ver ... deerken pörsüyen etlere burasıda çare olmaz .

O yüzden .... lütfen o benim deli mortim eski iğdeyi bul getirrrrr .... sporuylaaaaa
Fazla özgüven bu yüzden iyi değil işte...:bayik:
Acilen kendime çılgın morti yapmalıyım:heyecan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar