Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
hoşbuldum desire :mavis: nasılsın?
gider demi ama çabuk gitsin çünkü çok mutsuz ediyor beni :aglama:
kasımın ortasında anca gelicek desene,o zaman doğum gününde yanında olamıycam ilk defa,hemde 18 ine gireceği zaman:mendil::mendil::mendil:

Sen gidersin yanina:danscıkiz: Ev tuttunuz sanirim. Yalniz mi kalacak, var mi ev arkadasi?

İyidir be begüş şişmanım işte. Allaha emanet kuzucuğun.
Kardeşim kabin amiri şimdi ilk uçtuğu zamanlarda annem uçak inene kadar okuyodu yatamıyodu uyuyamıyodu.
Sonra alıştı.
Bizde öyle olucaz inşallah

Sen ne kadar tatlı bişeysin

:kanka::kanka:

Ay bego çook büyük tadilat hem çatım komple kalkacak çatı arasından bi oda bana yatak odası yapılacak banyasu giyinme odası kapalı bi çatı açık teras olacak girişteki çıkma alan küçültülecek çatısı düzlenip kızın balkonuna katılacak ön cephe pencereleri değişip dış cephesi yapılacak arka bahçeye mutfağın yakınından kapı açılıp yazın bahçede kahvaltı yapma planım var bide girişteki wc kapısı fayansı elden geçicek kombinin yeri değişecek orta kattaki wc iptal edilip çamaşır ve kurutma makinesine verilecek kapılar değişecek iyiler boyanacak amaaan ne çok iş saydım

Allah yardimcin olsun:neee:

İlk elin günahı olmaz deyip başlamıştım oysa ki....:165:

Aus şaka bi yana bu defa önceki kadar iradeli değilim. İlkinde hevesten miydi bilmiyorum ilk günler rahat geçmişti.
Bugün sabah işte çörek almışlar peynirli, simitler filan... Elime aldım kokusunu içime çektim bıraktım. Yemeğin yanına pirinç pilavı gelmiş. Kaşığı daldırdım geri bıraktım. Aha demin biri çikolata dağıttı. Masamda duruyor melül melül.
Resmen acı çekiyorum.
Amaan ye gitsin iğde. İstedin mi veriyorsun kiloyu filan diyorum la kendime:para:

Okurken tam da sondakini yazacaktım ki yazmışsın.

Verebileceğini çok net biliyorsun.
Hele ki burda birlikte isek.

Ama bu doğru mantık değil di mi gülüm ... al ver al ver ... deerken pörsüyen etlere burasıda çare olmaz .

O yüzden .... lütfen o benim deli mortim eski iğdeyi bul getirrrrr .... sporuylaaaaa

Egzersizi ihmal ettiginde aliyorsun bence. Duzenli yapsan bu kadar arti gelmez. Aksam ogununde de @Ausencia_ ya katiliyorum. Daha ogun gibi ogun olursa, aclik cekmezsin. Varsin 8 olsun ogun saatin. Saglikli olduktan sonra :teyzos:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Evet kuzum artıydım cumartesi ama doğum gününden sonra pazar mangal falan yedim akşam süt içtim bu sabah temizlemişim tabi daha çok temizleyeceğim artılarım var bir de dediğim gibi afedersin gögüsler şişmeye başladı pms haftasındayım regli görünüyor hafta sonuna aldım ama buna da yoruyorum :düsün:Regli başlasın hemen spora başlıyorum regliyken bile yapacağım o haftayı güzel değerlendirdim mi gelsin eski Nil:danscıkiz:

Sen söyledin ya cumada arkadaşlarla görüşeceğiz diye hiç aklıma gelmedi eğer öncesinden haberimiz olsaydı ben bir şekilde ayarlatırdım eşime o gün geç gelme durumu olmazdı biraz geç gelirdik ama 8-9 gibi yine orada olabilirdik :marilyn:Nasibimiz gerçekten böyleymiş ama görüşeceğiz inanıyorum :kedim:
:ponpon::ponpon::ponpon:
O zaman dans o zaman renk
A10DAF0C-C9A1-469C-B8E8-67919CAA8F19.jpeg

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
yanlız ben hiçbir gruba dahil olamıycam sanırım,ben bakliyat yemeden diyet yapamam
bunun için dahil olduğum grup kaptanı bana kızarsa üzülürüm
napcam ben yaa
uyumsuz begüş :kavga:
Canım herkesin bünyesi farklı, brn sadece kendimden örnek verdim, benim için diyet demek bakliyatı kesmek demek, ama onu kesmeden de kilo veren olabilir, bu tamamen yapı meselesi..
O yüzden sen kendinin sıkma, kendi bünyene bak, bakliyatla da veriyorsan kesmene gerek yok zaten..

Mimu88

Yakarsa yağları "Afet-i Devranlar" yakar!!!
Tepki
2.527
ay aklıma bir şey geldi bizim eski yerdeyken orası da çok eskiyken imza bölümüne metre koyuyorduk şu kilodayım şu kadar kaldı diye hatırlayan var mı buraya da yapılır mı acaba ben çok severdim onu

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Cocuklar birakmiyor 2 dk, bu saat oldu ancak yaziyorum. 3 dk sonra da dersim var:cilgin:

Ben “nasil koruyor, ne yapiyor” sorusuna cevap vermek adina menu paylasiyorum. Aslinda korumada da yedim nasilsa eritirim olmuyor/olmamali. Dengeli, duzenli ve saglikli beslenmek hayatinizin bir parcasi olmali canlar.

Lutfen sadece kilo verme donemi icin degil, omurluk bir beslenme duzeni ve egzersiz aliskanligi edinmeye calisin. Boylesi surekli al-ver yapmaktan daha kolay inanin:kaalp:
Evet söylemeye çalıştığım aynen bu.. önemli olan bir düzen oturtmak, sağlıklı beslenmek, kendimize en büyük kötülük sürekli kilo alıp vermek bence.. dengemiz sürekli şaşıyor.

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Fazla yüklenmişiz :yildizlar::yildizlar:
Sen biliyor musun miu 58 kiloyla listeye aldıydı beni
Hayatımın en zor 2 haftasıydı...

Sen gidersin yanina:danscıkiz: Ev tuttunuz sanirim. Yalniz mi kalacak, var mi ev arkadasi?

:kanka::kanka:

Allah yardimcin olsun:neee:

Egzersizi ihmal ettiginde aliyorsun bence. Duzenli yapsan bu kadar arti gelmez. Aksam ogununde de @Ausencia_ ya katiliyorum. Daha ogun gibi ogun olursa, aclik cekmezsin. Varsin 8 olsun ogun saatin. Saglikli olduktan sonra :teyzos:
Hem o. Hem de abur cubura düşüyorum. Sabahtan başlıyorum yatana kadar abur cubur... Hiçbir yemeği tıka basa yediğim olmuyor

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Begüşe de talibim. Ölüm grubu olsun benimki nolar. Ver begüşü de bana ver. Hem belki iki muhabbet ederiz bu bahaneyle @begüm75
aboovvvv düştüm zalımın eline:skandal:
vurucak kırbacı vurucak kırbacı bana :sopa:
@Ausencia_ sende uygun görürsen beni iğdeye kertebilirsin,bu cuma bildirim yaparım

tırsıngen:eyvah:

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
aboovvvv düştüm zalımın eline:skandal:
vurucak kırbacı vurucak kırbacı bana :sopa:
@Ausencia_ sende uygun görürsen beni iğdeye kertebilirsin,bu cuma bildirim yaparım

tırsıngen:eyvah:
Tırsacak ne var:heyecan:
Hele seni böyle özlemişken:kanka::kanka::kanka::kanka:
Çok mu bakliyat yiyorsun sen de bakim:165:

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Benim eş elektrikçi ya beraber il yapyığı bi abi var ona yaptıracak parasını da zamanla iş yapa yapa ödeyecek biraz da alavaklı ondan oda yeni ev aldı elektrik işlerini komple eşim yaptı şimdi sıra bizde..inşallah güzel olur da nasıl olacak bilmem okul bebeler ustalar düşünmek istemiyorum oy oy

anladım canım,inşallah gönlüne göre yaptırırsın herşeyi,güzel mutlu günlerde oturursun evinde ayy villanda
düşünme ahu düşünsende olacak bu işler olmadı zor günler kadın çağırırsın yanına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar