D3S1R3
Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
hoşbuldum desirenasılsın?
gider demi ama çabuk gitsin çünkü çok mutsuz ediyor beni
kasımın ortasında anca gelicek desene,o zaman doğum gününde yanında olamıycam ilk defa,hemde 18 ine gireceği zaman
Sen gidersin yanina
İyidir be begüş şişmanım işte. Allaha emanet kuzucuğun.
Kardeşim kabin amiri şimdi ilk uçtuğu zamanlarda annem uçak inene kadar okuyodu yatamıyodu uyuyamıyodu.
Sonra alıştı.
Bizde öyle olucaz inşallah
Sen ne kadar tatlı bişeysin
Ay bego çook büyük tadilat hem çatım komple kalkacak çatı arasından bi oda bana yatak odası yapılacak banyasu giyinme odası kapalı bi çatı açık teras olacak girişteki çıkma alan küçültülecek çatısı düzlenip kızın balkonuna katılacak ön cephe pencereleri değişip dış cephesi yapılacak arka bahçeye mutfağın yakınından kapı açılıp yazın bahçede kahvaltı yapma planım var bide girişteki wc kapısı fayansı elden geçicek kombinin yeri değişecek orta kattaki wc iptal edilip çamaşır ve kurutma makinesine verilecek kapılar değişecek iyiler boyanacak amaaan ne çok iş saydım
Allah yardimcin olsun
İlk elin günahı olmaz deyip başlamıştım oysa ki....
Aus şaka bi yana bu defa önceki kadar iradeli değilim. İlkinde hevesten miydi bilmiyorum ilk günler rahat geçmişti.
Bugün sabah işte çörek almışlar peynirli, simitler filan... Elime aldım kokusunu içime çektim bıraktım. Yemeğin yanına pirinç pilavı gelmiş. Kaşığı daldırdım geri bıraktım. Aha demin biri çikolata dağıttı. Masamda duruyor melül melül.
Resmen acı çekiyorum.
Amaan ye gitsin iğde. İstedin mi veriyorsun kiloyu filan diyorum la kendime
Okurken tam da sondakini yazacaktım ki yazmışsın.
Verebileceğini çok net biliyorsun.
Hele ki burda birlikte isek.
Ama bu doğru mantık değil di mi gülüm ... al ver al ver ... deerken pörsüyen etlere burasıda çare olmaz .
O yüzden .... lütfen o benim deli mortim eski iğdeyi bul getirrrrr .... sporuylaaaaa
Egzersizi ihmal ettiginde aliyorsun bence. Duzenli yapsan bu kadar arti gelmez. Aksam ogununde de @Ausencia_ ya katiliyorum. Daha ogun gibi ogun olursa, aclik cekmezsin. Varsin 8 olsun ogun saatin. Saglikli olduktan sonra

nasılsın?