s i d e l y a
Daimi Üye
Günaydın kızlar. Dün yarışı kim kazandı uğrayamadım buraya meraklardayım 
Cuma günü :54.3 balım
@Whiteblacklife @eflalim
Kızlar hojgeldiniz beyaaaa
Size zahmet cuma kilonuzu ve korumada kalmak istediğiniz kiloyu bana yazar mısınız?
Koruma gurubu ilkeleri:
Menü vermek zorunlu değil , ancak iki hafta üst üste ciddi artıyla gelenlerden sonraki hafta menü vermesini rica edeceğim.
Başarılaaarrrr
Afiyet olsun cayır cayır yağ yaksınAy Yok maydonoz salatalık nane limonmisssss

Anaaammmm sen bana mı geldin :sarisin: yazdım kilonu bismillah
Istemsiz sinirlendim abla normalde sinirlenmem ama bu gün nolduysa kafam aşırı agridiyodu sinir geldi
Az uyumaktan daha fenadır sık aralıkla dalıp dalıp uyanmak ...
Baş ağrın ondandır.
Kaç aylıktı . Diş olabilir annesi.
Sinirlenmek hele de bebeğe

Vayt seni benden almışlar gördün müNot aldım balim
Oyyy geçmiş olsun kuzumYaaaaa
Koluma ağda yaparken kolumu yaktım , su topladı falan, miktodalgaya koymuştum çok sıcak olmuş löp diye koluma koydum ayy bir yaktı
Şapşik miyim neyim

Bonus bugünden itibaren menü veriyorsun kuzum@leylmira kayda değer bir kişilik değilim.
33 yaşındayım istanbuldayım 3 evladım var.
14 yaşında erkek 6 ve 4 yaşında kızlar.
Evli çocuklu ve şişmanım.
Bonus bugünden itibaren menü veriyorsun kuzum
Ayyy ipek hastanızın allah yardımcısı olsunGünaydın hayırlı sabahlar .
@hippotalamus ben biraz olamam buralarda ağır hastamız vardı gece aradılar iyice ağırlaşmış köye gidiyoruz .
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahGünaydın hayırlı sabahlar .
@hippotalamus ben biraz olamam buralarda ağır hastamız vardı gece aradılar iyice ağırlaşmış köye gidiyoruz .
Canım yaaaa senceGünaydın kızlar. Dün yarışı kim kazandı uğrayamadım buraya meraklardayım

Anaaammmm sen bana mı geldin :sarisin: yazdım kilonu bismillah
Vay vay vay görüyor musun kaptan ElalisiiiiCanım yaaaa sence
Mal oğlu malSabah sabah malın birine denk geldim cinlendim yine ya
Niye normali bana denk gelmiyor.
Benim iş yerinin orda bi adam her sabah köpeğini gezdiriyor tasmasız. Köpek de büyük bişey. Ve ben süs köpeklerinden bile korkan biriyim. İlk karşılaşmamızda üstüme atladı hayvan. Çığlık çığlığa bağırdım...Oynamak istiyor ama ben korkuyorum işte...
Geri zekalı sahibi de köpeği alacağına bağırdı ne korkuyon diye... adamla kavga etmiştik.
Bugün yine aynı şey oldu. Adam deli mi ne bişey demeden yolumu değiştireyim dedim bilerek üstüme saldı köpeği. Alıştıracam seni benim köpeğim eğitimli dedi. Elim ayağım titriyor. Arkadaş ben hayvan düşmanı değilim ki sırf zarar vermemek için hayvan üstüme çıkarken sadece yüzümü kapatabildim. Gelin alın şu hayvanı dedim. Onun bi adı var diyor....
La niye hep bana denk geliyor bu kırıklar
Valla sana düştüm Banu Alkan olcamm başka çarem kalmadii
gel gel sen. Beğenmezsen estetik yaptırırz sonra