Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
:mutluyum::mutluyum:
@Whiteblacklife @eflalim
Kızlar hojgeldiniz beyaaaa
Size zahmet cuma kilonuzu ve korumada kalmak istediğiniz kiloyu bana yazar mısınız?
Koruma gurubu ilkeleri:
Menü vermek zorunlu değil , ancak iki hafta üst üste ciddi artıyla gelenlerden sonraki hafta menü vermesini rica edeceğim.

Başarılaaarrrr
:mutluyum:
Cuma günü :54.3 balım
Şimdilik böyle kalsın kılom 200 200 vereyim yeter

Melegim22

Daimi Üye
Tepki
8.190

Az uyumaktan daha fenadır sık aralıkla dalıp dalıp uyanmak ...
Baş ağrın ondandır.

Kaç aylıktı . Diş olabilir annesi.

Sinirlenmek hele de bebeğe :hayir:
Istemsiz sinirlendim abla normalde sinirlenmem ama bu gün nolduysa kafam aşırı agridiyodu sinir geldi:yildizlar:
Üst ler geliyo kabarmis:capkinbito:13 aylık olacak 29sunda teyzesi :ninni:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Sabah sabah malın birine denk geldim cinlendim yine ya
Niye normali bana denk gelmiyor.
Benim iş yerinin orda bi adam her sabah köpeğini gezdiriyor tasmasız. Köpek de büyük bişey. Ve ben süs köpeklerinden bile korkan biriyim. İlk karşılaşmamızda üstüme atladı hayvan. Çığlık çığlığa bağırdım...Oynamak istiyor ama ben korkuyorum işte...
Geri zekalı sahibi de köpeği alacağına bağırdı ne korkuyon diye... adamla kavga etmiştik.
Bugün yine aynı şey oldu. Adam deli mi ne bişey demeden yolumu değiştireyim dedim bilerek üstüme saldı köpeği. Alıştıracam seni benim köpeğim eğitimli dedi. Elim ayağım titriyor. Arkadaş ben hayvan düşmanı değilim ki sırf zarar vermemek için hayvan üstüme çıkarken sadece yüzümü kapatabildim. Gelin alın şu hayvanı dedim. Onun bi adı var diyor....
La niye hep bana denk geliyor bu kırıklar
Mal oğlu mal:oklava:
Valla bilen bilir hayvanları çok severim ama öyle üstüme büyük bi köpek atılsa köpeği tekmelerim ki daha önce bi kadınla kavga etmişliğim var. O köpek sahipli de olsa eğitimli de olsa tasmalı gezdirmek zorunda! Yasal sorumluluk var, ne demek alistiracam:oklava: hatta bazı türler hem tasmalı hem agizlikli gezdirilmek zorunda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar