igdedali
❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Adamdan ayrı köpekten ayrı korkuyorum la. Adam hiç normal değilAy kesinlikle normal değil bu nasıl bir adam ya.. Evi yakarım falan psikolojjk sıkıntıları var belliBir daha denk gelmezsiniz inşallah ya
Adamdan ayrı köpekten ayrı korkuyorum la. Adam hiç normal değilAy kesinlikle normal değil bu nasıl bir adam ya.. Evi yakarım falan psikolojjk sıkıntıları var belliBir daha denk gelmezsiniz inşallah ya
Adamdan ayrı köpekten ayrı korkuyorum la. Adam hiç normal değil
Ha köpeğin büyüklüğünden ayıkmalıydım aslındaZuvastayım bebeam eflal duymasın dediğini
Kız ben çekiyorum kendime bu adamları

Bence şikayet et iğde.. tehdit ne demek ya.. evini yakarım falan..bende senin evini yakarım de..Hipo bu 2 oldu. Benim işten çocuklar gittiler adamla konuşmaya kavga edip döndüler. Geçen defa seni şikayet ederim demiştim. Edersen evini bulup yakarım filan dedi. Cidden normal değil adam taktı kafayı bana. Bugün de görünce yolumu değiştireyim dedim. Hiç muhattab olmayayım dedim de olmadı
Avlu ne zaman başlıyor acaba
@igdedali
Burda mealen sago diyor ki öyle tesbitler yaptım ki sizi gece gündüz kendimi dinlemeye mahkum ettim.
Aşınıyor insan kaya gibi, dalgası hüzünse
Düşer yaprak kendiliğinden mevsim hazansa
Yardım etmek isterdim hayatıma lakin anla
Tükeniyorum zamanla
Öyle kalabalık ki içim, ne de yalnız kaldı dışım
Garip kaplumbağanın evini yıktılar bir hışım
Yazım biteli epey oldu, gelen gitmeyen kışım
Şaşırmamaya alıştım, zaman geçti yatıştım
Bir elimde yumruk, diğer elimde tokat
Katılaşıyorum kırılganlığıma inat
Yanlışlar pahalıya patlar
Böyle çıkılır hatadan katlar

He tamam çünkü bi daktirin ismini bilmiom, eğer o degilse bizim 4. Grupta yok. Ama bi güllü vatandaş var onu biliozAyy bilmiyorum ama diğer takımlardan transfer edelim
Emelcim yaş kaç, kaç kilosun hedefin kaç bi bahseder misin kendinden accukSallıyoruuuuzzzz.
Hoşbulduk. Ay ismi de ne güzelmiş grubumuzun
Perşembe başladı canimAvlu ne zaman başlıyor acaba
Ve biz seninle neden tanışmıyoruz hala![]()
![]()
Sabah tartıldın mı??Perşembe başladı canim
Kuzu 1 saat tempolu yürüyüş var 3 lt suCnm su ve sporu yazmamışsın..
Aşureyi dozunda yemişsin ama dikkat et bebişe gaz yapmasın başka yeme
Onun dışında güzel menü canım
BaşladımııııııııııPerşembe başladı canim
Normalde yapmaz ben aşure için dedim..Kuzu 1 saat tempolu yürüyüş var 3 lt su
Taze fasülye gaz yapar mı
Tartilamadim canım ya 5 tek kalkti kızlar zaten sersem gibiydim dünden aşure rahatsız etti bide akşam eşim çiğköfte getirmiş kız illa yiyecem tutturdu acı olup olmadığına baktım fındık kadar biseydi oda fena aciymis ve bende basur var çok fena oldum artidir kesin spora baslayacam artikSabah tartıldın mı??
evet başladı bende yarısını izleyebildim kızlar izletmedi tekrarı normalde çıkıyordu ama bu defa bilmemBaşladımıııııııııı![]()
![]()
![]()
intrrnetim yokk izleyemem tvde tekrarı çıkarmı acaba
O yetttiNormalde yapmaz ben aşure için dedim..
Afet-i Devranlarım
Bu hafta adaptasyon haftamızdı Kendimize geliyoz artık
Silkinip kilo verme zamanııı
Sağlıklı beslenip spor yapma zamanıı
Gösterelim gücümüzü onlaraa
Devürelim hepsünü
Sallıyo muyuz listeleri bu hafta dişi aslanlarım benimm
@Emel_ogretmen hoşgeldin grubumuza
@hububatkraliçesi @Çakıl80 @masumm @Mimu88

Namaza kalktim sonra esim kv yi teyzesine goturecekti fln derken 6 bucuk olsu tam yatayim dedim oglum uyandi sonra esim kızkardeşimi alip geldi kahvalti hazirla topla bulasik fln derken bu saat oldu kp gitti es kisisi ceviz agacini cirpmakla mesgul kizkardesim de oglumu avluya cikardi.ben de evi toplayayim cikatim dedim oturdum magazin izliyorum@matematik61 nörüyonnn bu saatte bernaaaaa