Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Bence şikayet et iğde.. tehdit ne demek ya.. evini yakarım falan..bende senin evini yakarım de..
Hiç muhattap olmayacam artık hippo. Bakalım iş yerindekiler halledecekmiş. Gerekirse şikayet edecem. O deliyse ben zırdeliyim ula. Keşke geçen defa edeydim

Köpeğinden tehlikeli salak :sopa:
Ben korkmam ama bazibarkadaslarim çok korkar niye adamın üzerine gidip travma yaratıyorsun ki :sopa:
He bi de onu diyor. Sen başka yoldan geç dedi. Abi benim işim burası napayım duvardan mı atlıyım işe gitmek için diyorum. Ben anlamam diyor mal

Meslek alışkanlığı deli gördüm mü dayanamıyorum:521:

Mal oğlu mal:oklava:
Valla bilen bilir hayvanları çok severim ama öyle üstüme büyük bi köpek atılsa köpeği tekmelerim ki daha önce bi kadınla kavga etmişliğim var. O köpek sahipli de olsa eğitimli de olsa tasmalı gezdirmek zorunda! Yasal sorumluluk var, ne demek alistiracam:oklava: hatta bazı türler hem tasmalı hem agizlikli gezdirilmek zorunda!
Kurt köpeğiymiş cinsi. Bayağı devasa bişey

Harbii bu be bütün manyaklar birarada.Baska yolvar mi gidebileceğin acaba igde.. Yanina biri gelip alamaz mi acaba..
Kuzum servis bırakıyor normalde. Cumartesi servis yok. Otobüsle gidip geliyorum. Bu 2 oldu Cumartesi karşılaşıyoruz. Başka yol yok

@igdedali acaba senin eski salaga bildiğim bütün küfürleri siralasam karnımdaki sabi etkilenir mi
Etkilenmez bence pis o.. çocuğu, hayvan sapık
Hapse düşsün de bunu ..... yapsınlar :neee:
Sakin ol tevom. Boşver sen

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
@Floweroflife kantaron yağı bulabilirsen yanığın üstüne sür flom. Çok iyi geliyor yanıklara
Yok kuzu burda, aslında çiftlikte birsürü yağım var, gidebilsek getireceğim... çok sevdiğim bir krem var Bulgaristan’dan almıştık, cilde çok iyi geliyor, onu sürdüm

Ahu060812

FERİŞTAH
Tepki
1.895
Mutlu haftasonları kızlarr çok çok yoğun bi haftadan sonra artık diyete başlamak istiyorum yine yeniden
Bu hafta kışlıkla uğraştım bamya yeşil fasulye dolaba patlıcan kurutmaya dometesler konserveye en son da bahçelerimizdeki üzümlerle üç komşuya üzüm pestili yaptık bitirdim kışlığı..çok zor işler hele üzüm..kaynatsan pekmez yapılacak aşamaya kadar geldik ama pekmez yemediğimiz için pestil yaptık çok yorulduk toplaması çıkan envayi çeşit bulaşık..neyse artık insani işlere dönecem inşallah..şimdi tartılıp kilo bildireyim @Ausencia_ benide bi yere koyar inşallah editörüm kaptaniçem

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Mutlu haftasonları kızlarr çok çok yoğun bi haftadan sonra artık diyete başlamak istiyorum yine yeniden
Bu hafta kışlıkla uğraştım bamya yeşil fasulye dolaba patlıcan kurutmaya dometesler konserveye en son da bahçelerimizdeki üzümlerle üç komşuya üzüm pestili yaptık bitirdim kışlığı..çok zor işler hele üzüm..kaynatsan pekmez yapılacak aşamaya kadar geldik ama pekmez yemediğimiz için pestil yaptık çok yorulduk toplaması çıkan envayi çeşit bulaşık..neyse artık insani işlere dönecem inşallah..şimdi tartılıp kilo bildireyim @Ausencia_ benide bi yere koyar inşallah editörüm kaptaniçem
:heyecan::mutluyum::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::gülsemmi::gülsemmi::gülsemmi::gülsemmi::Help::Help::Help::Help::Help::Help::Help::Help::Help::Help:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar