Hiç muhattap olmayacam artık hippo. Bakalım iş yerindekiler halledecekmiş. Gerekirse şikayet edecem. O deliyse ben zırdeliyim ula. Keşke geçen defa edeydimBence şikayet et iğde.. tehdit ne demek ya.. evini yakarım falan..bende senin evini yakarım de..
He bi de onu diyor. Sen başka yoldan geç dedi. Abi benim işim burası napayım duvardan mı atlıyım işe gitmek için diyorum. Ben anlamam diyor malKöpeğinden tehlikeli salak
Ben korkmam ama bazibarkadaslarim çok korkar niye adamın üzerine gidip travma yaratıyorsun ki
Meslek alışkanlığı deli gördüm mü dayanamıyorumDeli mıknatısı @igdedali
Kurt köpeğiymiş cinsi. Bayağı devasa bişeyMal oğlu mal
Valla bilen bilir hayvanları çok severim ama öyle üstüme büyük bi köpek atılsa köpeği tekmelerim ki daha önce bi kadınla kavga etmişliğim var. O köpek sahipli de olsa eğitimli de olsa tasmalı gezdirmek zorunda! Yasal sorumluluk var, ne demek alistiracamhatta bazı türler hem tasmalı hem agizlikli gezdirilmek zorunda!
Kuzum servis bırakıyor normalde. Cumartesi servis yok. Otobüsle gidip geliyorum. Bu 2 oldu Cumartesi karşılaşıyoruz. Başka yol yokHarbii bu be bütün manyaklar birarada.Baska yolvar mi gidebileceğin acaba igde.. Yanina biri gelip alamaz mi acaba..
Sakin ol tevom. Boşver sen@igdedali acaba senin eski salaga bildiğim bütün küfürleri siralasam karnımdaki sabi etkilenir mi
Etkilenmez bence pis o.. çocuğu, hayvan sapık
Hapse düşsün de bunu ..... yapsınlar
AKorkarimmm bennn estetiksizz yapiyosannn yapppp gaptansinn sennn unutmaaa gaptannn
hha tamam hunili kaptanOyyy izi kalmaz umarımUuuffff flo çok kötü olur kuzu o hemen buz falan koysaydın yanık kremi sür bişey yap izi de uzunca geçmiyor o mereti nasıl canın yanmıştır kıyamam
5 aya buharlaşıcak benimkilerSen beş ay sonra yavaş yavaş işkencelerin dozunu düşürmeye başla. Mazallah aman ağır gelmesin kızlara
senle özel ilgilenirim teke tek Yok kuzu burda, aslında çiftlikte birsürü yağım var, gidebilsek getireceğim... çok sevdiğim bir krem var Bulgaristan’dan almıştık, cilde çok iyi geliyor, onu sürdüm@Floweroflife kantaron yağı bulabilirsen yanığın üstüne sür flom. Çok iyi geliyor yanıklara
Floooooo kol tüyünden ne istedinOyyy izi kalmaz umarım
Krem sürdüm hemen
Kendime cevap veriyorum
Çok iğrenç bir espiri yapmışsın flo git yat uyu gece gece

Ay azıcık derin sanırımAaaaa gecmis olsunn inşallah derin degildirrr
Yaw zaten uzamıyorlar çabuk, senede 2-3 kere yetiyor biraz Mahmut abi gibi de kollarımFloooooo kol tüyünden ne istedin
Bacaklarım sızladı valla okuyunca, geçmiş olsun
5.30tan beri ayaktayım ne varda erken kalkarsiniz yavrucuklarim

gececek canimm sendee 10 lara 11 lerekadann yatacsnn emin olllAy çok geçmiş olsun yaa nasıl acımıştır ne yaptın tedavi olarak
Yaw zaten uzamıyorlar çabuk, senede 2-3 kere yetiyor biraz Mahmut abi gibi de kollarım
Mutlu haftasonları kızlarr çok çok yoğun bi haftadan sonra artık diyete başlamak istiyorum yine yeniden
Bu hafta kışlıkla uğraştım bamya yeşil fasulye dolaba patlıcan kurutmaya dometesler konserveye en son da bahçelerimizdeki üzümlerle üç komşuya üzüm pestili yaptık bitirdim kışlığı..çok zor işler hele üzüm..kaynatsan pekmez yapılacak aşamaya kadar geldik ama pekmez yemediğimiz için pestil yaptık çok yorulduk toplaması çıkan envayi çeşit bulaşık..neyse artık insani işlere dönecem inşallah..şimdi tartılıp kilo bildireyim @Ausencia_ benide bi yere koyar inşallah editörüm kaptaniçem

Yok kuzu burda, aslında çiftlikte birsürü yağım var, gidebilsek getireceğim... çok sevdiğim bir krem var Bulgaristan’dan almıştık, cilde çok iyi geliyor, onu sürdüm
Geçmiş olsun canim grip mi oldunnn...Sağol canım çok şükür iyiyim. Antibiyotiğe gerek kalmadı toparlandım.