Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
kuzu hiçbişey yemeden zayıflanmaz.ben yemeden zayıflama taraftarı kesinlikle değilim.ben normalde sadece süt ve meyveyle yapılan akşama da karşıyım.haa mesela saat 15,00 16,00 gibi güzel bi öğün yersin ondan sonra erken saatlerde hurma ceviz falan olur ona bi lafım yok.ama sen koca günü bi kase yoğurt ve bi bardak sütle geçirmişin.vücudu kıtlığa sokarsın bir..ikincisi vitaminsiz besinsiz kalırsın vitamin eksikliğinin bir sürü sağlık sorununa neden olduğunu hepimiz biliyoruz.amacımız sağlıklı ve kalıcı kilo vermek ,sağlığımızdan olmak değil.böyle diyet olmaz kuzum
Ben bişey anladım listesiz yapamıyorum malesef diyetisyene mi gitsem kendime haftalık liste mi yapsam kararsızım

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
Ben bişey anladım listesiz yapamıyorum malesef diyetisyene mi gitsem kendime haftalık liste mi yapsam kararsızım
özge bana özelden beslenme saatlerini yazsana kahvaltı saatin kaç öğlen kaçta yemek yiyosun,öğlen işyerinde çıkan yemekleri hergün yaz at bana özelden uyar mı sana.gerekirse sana liste de yaparız

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

Kendi listeni oluştur canım ...

Diyetisyenin vereceği listede belli .

Kaçta kalkar , kaçta yatarsın ... hangi öğünleri evde hangi öğünleri dışarda yiyorsun

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
şu bayılmanın asaletine bak,sana yemmin ediyorum ayynı türkan şoray :dislek::dislek:

Daha çok neriman köksal havası var bende hahahahahahahaha

Dümdük daldım

Kayra ile yapışık ikiz gibi oturuyoruz telde almıyorum elime yatınca ancak geliyorum :ninni::ninni::ninni:aynı böyleyim yeminle

Melike ile ben gibi oldunuz heeee

Kizlar ben yatiyorum bugun asiri yoruldum ayaklarim sizliyo resmen.oglum da gece uyanir azicik leptinim calissin :)
yarina guzel eksiler gorelim ben de artidan kurtulayim subhaneke dinimiz amin:dislek:

Güzel eksiiiiiiii
Adı bile güzellllllllllll:lili:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
kahvaltı güzel
öğlenki üzüm kararında olmuş
akşamı da çok beğendim
su güzel
spor maşallah
çok güzel menü kuzucum:asikk::asikk:

öğlen çok güzel
akşamı da beğendim
ekmek yememene ayrı bi sevindim tebrik ederim:panter::panter:
su idare eder
spor inşallah yaptın çakıl
:cevapver:

tost nasıl tost ekmeği ne:sinirli:
öğlen karbon alınmış neyseki öğlen alınmış:neee:
akşam neden yok:sopa:
mimu saatleri suyu sporu hiçbişeyi yazmıyosun kuzu yaz lütfen
sadece yediklerini yazmak olmaz:hayir:
Yaptım tabi her akşam 1 saat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar