Çakıl80
Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Hayırlı ugurlu olsun çok güzel bir haber allah utandirmasinHolalalalalalala yakın meşaleleriiiii
KOCAELİ İLİTAM I KAZANDIM YA LAAAAA

Hayırlı ugurlu olsun çok güzel bir haber allah utandirmasinHolalalalalalala yakın meşaleleriiiii
KOCAELİ İLİTAM I KAZANDIM YA LAAAAA

Ay napsam yaranamadım ya yemek yemedim yine azar yedim lan yedim yine yedim napiimmmm de bana napiiiimmm yazık değil mi banaBu ne özge
Öğün yok bişey yok böyle menü olmaz böyle beslenme olmaz hayır kabul etmiyorum
Çok sevindim valla ama içime doğmuştu sanki hakkında hayırlısı olsunEveeeeettty çok mutluyum yaaa herkesi aramak herkesele paylşmk istiyorm mutluluğumuuuu alontılarnza hemen dönemezsem kızmayn kzlar kızımla evde zıplıyoruz da şuan soranlardan allah razı olsn dua edenlerin ağzna sağlık iyiki varsnz canlarm
O kadar mıkedi mamasında çok kalori var mıdır
Napim ki az yiyorum kilo alıyorum hiç yemeyim nolacak dedim napim ben yarın tartı var siz şaka yaptığımı sanıyorsunuz ama ben gerçekten de bunalıma giriyorum psikolojim bozuluyor ve uyumuyorum parşembe ve pazarları inanın:acpsnr: gerçekten de tatlısı günüm geçmezdi ağzıma lokma deydirmiyorum sıfır kaçamağı var tek problem sporum yok ama o da artı getirmez diye düşünüyorum sadece kilo vermeme engel olur cidden toparlayamıyorum yarın artı üstü artı görürsem gerçekten kötü olurum mide ağrısından yiyemedim bişeyArtı temizlemek için yapmıştır ama çok yanlış.
@hububatkraliçesi canım bi kere booool salata peynirli cevizli vs ... yoğurt ayran vs ile ...
Sırf yoğurtla öğün değil dayak olur
Allah kabul etsin cnm... çok az yemişsin.. yarın inş güzel bi kahvaltı ile telafi edersinMenum
Sahur
7 hurma süt
İftar
5 hurma yoğurt az da peynir bı kaç zeytin
(Hurma yoğurt yiyecem diye kendime bişey yapmamistin)
Su 2daha içerim
Spor bebek arabasıyla oradan oraya kostur oldum eve gelince işleri anca yetiştirdim
@hippotalamus
Cnm kesinleşmesini beklediğim şeyler var.. kesinleşsin sizinle paylaşıcam inş..Hippom ne oldu bu kadar stres yaptıracak yahu?
Çok darlama kendini, herşey olacağına varıyor zaten..
Canım gülbişimSabah 10.30
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 bardak süt
4 ceviz
Ara 16.00 Türk kahvesi şekersiz
Yarım muz
Akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
6-7 yk taze fasülye
Kıvırcık
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş aşure yaptım vakit kalmadı
@hippotalamus
Burnunu yediğimin minnak pisisiiiii5 aylikkkk bebisimmmm
Ekli dosyayı görüntüle 23852

Hafi bakalım işşalah hayırlı olurCnm kesinleşmesini beklediğim şeyler var.. kesinleşsin sizinle paylaşıcam inş..
kahvaltı güzel19 eylül menüsü
9:30 ➡ Tam buğday unlu krep, peynir, 5 zeytin, domates
14:30 ➡ Avuç içim kadar üzüm salkımı
16:00 ➡ 1 tabak türlü, iki kaşık et, 1 kase yoğurt
18:00 ➡ 3 gün kurusu, 1 ceviz
Su: 2.5 litre
Spor : 30 dk bisiklet ve eliptik karışık, 1 saat yürüyüş
@MaliPina @Ausencia_

öğlen çok güzelUnutmadan günün menüsü
13.00
Mahluta çorbası yarım kase
150 gr tavuk pirzola
Yeşil salata
Dikkat ekmek yok özellikle vurgularim
17.00
1 tane Orta boy muz
21.00
1 kase mantar çorbası
1 pasta tabağı Meksika fasulyeli çoban salatası
Dikkat lütfen yine ekmek yok
Şu 2 litre içesim yok daha fazla icemeyecegim
Spor birazdan bisikleti üstüne gececegim. Ama çooook useniyorum bugün
@MaliPina
tost nasıl tost ekmeği neYine akmış sayfalarsohbetiniz bol olsun sabah kahvaltımı da hazırladım
Bugünün menüsü
Sabah tost
Öğlen tavuk salata az mercimek çorba yoğurt
Akşam ceviz kahve
@MaliPina
Mortim @Miu
Biricik hocamız @Ausencia_

Supperrrr
Özge Karatay yap canım lütfen az değil sağlıklı tam yeNapim ki az yiyorum kilo alıyorum hiç yemeyim nolacak dedim napim ben yarın tartı var siz şaka yaptığımı sanıyorsunuz ama ben gerçekten de bunalıma giriyorum psikolojim bozuluyor ve uyumuyorum parşembe ve pazarları inanın:acpsnr: gerçekten de tatlısı günüm geçmezdi ağzıma lokma deydirmiyorum sıfır kaçamağı var tek problem sporum yok ama o da artı getirmez diye düşünüyorum sadece kilo vermeme engel olur cidden toparlayamıyorum yarın artı üstü artı görürsem gerçekten kötü olurum mide ağrısından yiyemedim bişey
Napim ki az yiyorum kilo alıyorum hiç yemeyim nolacak dedim napim ben yarın tartı var siz şaka yaptığımı sanıyorsunuz ama ben gerçekten de bunalıma giriyorum psikolojim bozuluyor ve uyumuyorum parşembe ve pazarları inanın:acpsnr: gerçekten de tatlısı günüm geçmezdi ağzıma lokma deydirmiyorum sıfır kaçamağı var tek problem sporum yok ama o da artı getirmez diye düşünüyorum sadece kilo vermeme engel olur cidden toparlayamıyorum yarın artı üstü artı görürsem gerçekten kötü olurum mide ağrısından yiyemedim bişey
@Ausencia_
Akşamki bifteği yemedim , çok aç değilim sadece yoğurtlu havuç salatası yedim az da ceviz koydum
Bende de XXL var ama giyemiyorum artık çok bol geliyor hatta XL ne bol geliyor L rahatlıkla giyiyorum darısı M ye inşallahBen de XXL bile var
Amin kaptanim hepimizinkini inşallahAllah kabul etsin cnm... çok az yemişsin.. yarın inş güzel bi kahvaltı ile telafi edersin
kuzu hiçbişey yemeden zayıflanmaz.ben yemeden zayıflama taraftarı kesinlikle değilim.ben normalde sadece süt ve meyveyle yapılan akşama da karşıyım.haa mesela saat 15,00 16,00 gibi güzel bi öğün yersin ondan sonra erken saatlerde hurma ceviz falan olur ona bi lafım yok.ama sen koca günü bi kase yoğurt ve bi bardak sütle geçirmişin.vücudu kıtlığa sokarsın bir..ikincisi vitaminsiz besinsiz kalırsın vitamin eksikliğinin bir sürü sağlık sorununa neden olduğunu hepimiz biliyoruz.amacımız sağlıklı ve kalıcı kilo vermek ,sağlığımızdan olmak değil.böyle diyet olmaz kuzumAy napsam yaranamadım ya yemek yemedim yine azar yedim lan yedim yine yedim napiimmmm de bana napiiiimmm yazık değil mi bana