idocuğuma laf söyletmemmmmmmmmmmmmmmmm
ama sinan akçıl böğkkkkkkkkkkkkk
Olabilir.@Portakal Sulu Ordek mortim nerdesin ya
Poğaçaları yuvarladınmı iyi gitmiştir ha yanınada kısır pattis salatası ohh çayla mitişşşş
Ördik yapmaz öyle şeyler dimi ördik??
Olsun ısınmalar bunlar Ali Koç'un gideri gibi Topunuz gelin Ördik
Olabilir.
Bizim yarış yarından itibaren başlıyor heee yarınki tartı sayılmaz ona göre. Ödemlisin sen şimdi
Geleceğuk çok eğleneceğukOlsun ısınmalar bunlar Ali Koç'un gideri gibi Topunuz gelin Ördik
Geleceğuk çok eğleneceğuk
Ooooo bi de anlam yüklenmiş heee , bu evliliği istemiyorum diye ....
Sen diğerini giy @Floweroflife ... önemli bi gelenekleri ise ... bizim buralarda cenazeye bikini ile gelmeye dönmesin senin siyah

Yazması kolay yapması imkansız işte duş almam lazım mesela şuan sıcak suyun altına girmek istiyorum peki yapabilir miyim tabi ki hayır çünkü önce eşimin gelmesi lazım ona yemek hazırlamam lazım o yemek yerken kızımın bezini değiştirmem gerek oğlum kiskanmasin diye onla da muhabbet etmem gerek bez değiştirirken kızımı emzirip uyutmam lazım o arada derede tabi kızımı emzirirken oğlu da diğer tarafıma yatırıp öpüp okşamam lazım eş kişisi yemeği bitirince gidip kaldırıp kahve hazırlayıp onla muhabbet etmem gerek ki ilgisizlikten bide çenesini dinlemeye yım
Neyse bişey demiyorum. Siniri bozuk iğdenin susuyorum.
Ama yine de siz dikkat edin iki şişko sarılayım derken yuvarlanmayın
iğde şişko değil bi kere Kızlar çok üzülüyorum... bugün noluyor size sisterlarım??
Neden herkeste bi motivasyon düşüklüğü bir açlık var ki??
Aç kalmadan zayıflıcaz biz kızlar.. akşam 9dan sonra açlık tamam ama gündüz açlık olmamalı..
Sağlam kahvaltı yaptık mı en az 4 saat açıkmıyoruz ki..
Haa acıktık mı kahve, çerez ve meyve ne güne duruyor
Bu hafta geçsin lütfen hep beraber aç kalmadan zayıflayalım ki motivasyonumuz düşmesinmoraller bozulmasın..
Anlaştık di mi sisterlarım
O zmn dans

Menu
Sahur
Smoothie (sut, 3 hurma, nane, maydanoz, zerdecal, zencefil, bal&polen ve propolis karisimi)
Iftar
Yesil mercimekli ispanak
Turp-tere
Asure ocakta. Pisince yerim 1-2 kase, bol ceviz ve bademli.
Su: 1 L simdilik
Egzersiz:45 dk bisiklet
@Floweroflife
Gozun aydin kuzum, cok sevindim. Enistenin haberdar olmasina ayrica sevindim. Darisi mezuniyetine ve is basi yapmana
Son cumlede “abartmadan asurenizi de yeyin” dersin sanmistim

Menü verim..
Sahur 12.30da
5 hurma
2 ceviz
Sütlü kahve
Kahvaltı 12de..(oruç gitti)
2 biberli yumurta
2 çatal peynir
2 çatal domates
3 zeytin
Ara
Türk kahvesi
3 küçük kraker
3 badem şekeri
( halamda misafirlikteydim.. kısır börek ve helva yapacaktı valla bunlarla oyaladım helvaya başlarken kaçtım evden)
Ara
Mandalina
Akşam 18de
Kıymalı kabak
Yoğurt 1 kase
Su 3 olmuştur ...
Aralar az çok ama regl ilk günüydü... iştahım çok açıktı zor bu kadar durdurdum
Ağrı kesici falan aldım belim karnım çok ağrıyor ...
@Ausencia_

Bak sen bunu paylaşınca geçen sene geldi aklıma. Ben de 62 63 filan bu civarda dolanıyorum. Olmuyor dedim diyet yapacağım. Bir iki yazı okudum ama hayatımda hiç diyet yapmadım hiç bilgim yok. Bir hafta yaptım diyet 64.5 oldum

Her şerde var bir hayır 
Miu' Alıntı:acı biber yedim hunharca yemekte
hayallae mekdanılzz
hayatlar ıspanak yemeği
boool cin biberli
midem fink atıyor şuan
o değil de tatlı/içecek seçeneğinden içecek aldım ben. Aşure almadım tabi ki. 700-800 kişi arasında nerden hatırladın aşçı bey abi. yolda beni durdurduelinde aşıure
siz diyor miu hanım diyor aşure çok severdiniz diyor
neden almadınız diyor
de git dedim diyetteyim
üstüne antep fıstığı bile koydum bu yenmez mi ya dediii
bak tatlı/içecek reyonunu ışık hızıyla geçtim zaten.. gider misiniz başımdan dedim
ADAM ŞOK
Olur 3 lü oldu ozamanben de yaa ben de ben deeeeeeeeeeeeeeeeeee

Nasıl biliyorYeni iş yerime çiçek geldi
Gidiyorum Sivas'tan. Bi gün ararsın diye numaramı değiştirmiyorum. Bekliyorum diyor...
Yani diyor ki iğde yeni işini de biliyorum. Nefes aldığın sürece benden kurtuluşun yok
Yok atarmıyım ama yarış kısmını kaldırıcam sanırım kendi kendime yarışıyorum çünkü
Ama dur sen beni listeye hemen almamıştın gün intikam günü
Bu ne özge
Öğün yok bişey yok böyle menü olmaz böyle beslenme olmaz hayır kabul etmiyorum
Ayy kızlar gülmekten ölüyorum yaa benim kız boyama yapmaya çalışıyor sulu boya ama dilini çıkararak öyle bı yapiyorki uyyy uyyyne güzel tatlı telaş yaaaa

Kıyamam yaaa çok tatlı ama
hele de kaçamaksız 
Bak sen bunu paylaşınca geçen sene geldi aklıma. Ben de 62 63 filan bu civarda dolanıyorum. Olmuyor dedim diyet yapacağım. Bir iki yazı okudum ama hayatımda hiç diyet yapmadım hiç bilgim yok. Bir hafta yaptım diyet 64.5 oldum
Acıkmadığım halde zorunlu aralar yapıyordum. O zamanın sebzesi bezelye yemeğine patates yemeklerine vurmuştum kendimi.
Baktım olmuyor takımlara gireyim dedim. Dedilerki isim altına başlangıç kilo hedef kilo yazacaksın. Benim bu kural hoşuma gitmedi neme lazım elalem beni neden diyetli görsün kilomu görsün diye
Çıktım takımdan. Bir zaman sonra baktım yazayım bakayım kim kabul eder beni takımına tekrardan dedim. Yazdım az bşr süre sonra aus @Ausencia_ beni sardı sarmaladı.
İyiki
Velhasılı kelam yanlış diyet insanı ausa yaklaştırırHer şerde var bir hayır

Şunu denesen aralıklı oruca var o 1 gün istediğini ye diğer gun 500 kalorilik biseyler ye bunu 1 hafta yapıp belki değişiklik olur senin için. Öyle de kilo veriliyor 3:4 sistemiKeyfim yok yok işte hastayım ve açım yemek yemek istiyorum. Diyet yapmak istemiyorum artık ben bıktım
Bayılma diyeti heralde bu anlamadım
Kendi kendimi ele verdim
Bebeli kanamalı gripli kadınım , acı banaaa
Bence de bu menü ile tüm sopaları hakketti özge
Sende çoook tatlısınhele de kaçamaksız
Oyyyyy benim ördekimmmmmm
Katılıma yazmıştın hatırlıyorum , lennn dedim bizim ördekyabancıya gitmesinnn
Heee hiç öyle adetim yoktu isim altına şunu yazın diye