Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
idocuğuma laf söyletmemmmmmmmmmmmmmmmm:mor::mor::mor::mor:

ama sinan akçıl böğkkkkkkkkkkkkk:neee:
:kriz:

@Portakal Sulu Ordek mortim nerdesin ya :neydiya:

Poğaçaları yuvarladınmı iyi gitmiştir ha yanınada kısır pattis salatası ohh çayla mitişşşş :interest:
Olabilir. :marilyn:
Bizim yarış yarından itibaren başlıyor heee yarınki tartı sayılmaz ona göre. Ödemlisin sen şimdi :cevapver:

Ördik yapmaz öyle şeyler dimi ördik??
:denizkizi:
:islik:

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
FDB38755-41E9-4063-AE1F-B9762AE7AFF3.jpeg

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Yazması kolay yapması imkansız işte duş almam lazım mesela şuan sıcak suyun altına girmek istiyorum peki yapabilir miyim tabi ki hayır çünkü önce eşimin gelmesi lazım ona yemek hazırlamam lazım o yemek yerken kızımın bezini değiştirmem gerek oğlum kiskanmasin diye onla da muhabbet etmem gerek bez değiştirirken kızımı emzirip uyutmam lazım o arada derede tabi kızımı emzirirken oğlu da diğer tarafıma yatırıp öpüp okşamam lazım eş kişisi yemeği bitirince gidip kaldırıp kahve hazırlayıp onla muhabbet etmem gerek ki ilgisizlikten bide çenesini dinlemeye yım
Herkes uyunca duşa girerim inşallah tabi bu arada kızım uyanirsa uyandığı an emmezse geri uyumaz elimi çabuk tutmam lazım bı duş alabilmek için önce bu kadar şeyi yapmam gerekmesi ne garip demi

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

Neyse bişey demiyorum. Siniri bozuk iğdenin susuyorum.

Ama yine de siz dikkat edin iki şişko sarılayım derken yuvarlanmayın:eek:

:sopa: iğde şişko değil bi kere

Kızlar çok üzülüyorum... bugün noluyor size sisterlarım??

Neden herkeste bi motivasyon düşüklüğü bir açlık var ki??

Aç kalmadan zayıflıcaz biz kızlar.. akşam 9dan sonra açlık tamam ama gündüz açlık olmamalı..

Sağlam kahvaltı yaptık mı en az 4 saat açıkmıyoruz ki..

Haa acıktık mı kahve, çerez ve meyve ne güne duruyor :)

Bu hafta geçsin lütfen hep beraber aç kalmadan zayıflayalım ki motivasyonumuz düşmesin :) moraller bozulmasın..

Anlaştık di mi sisterlarım :)

O zmn dans :huri::huri::huri::huri::krizz::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:

:huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:

Menu

Sahur
Smoothie (sut, 3 hurma, nane, maydanoz, zerdecal, zencefil, bal&polen ve propolis karisimi)

Iftar
Yesil mercimekli ispanak
Turp-tere

Asure ocakta. Pisince yerim 1-2 kase, bol ceviz ve bademli.

Su: 1 L simdilik
Egzersiz:45 dk bisiklet

@Floweroflife

Gozun aydin kuzum, cok sevindim. Enistenin haberdar olmasina ayrica sevindim. Darisi mezuniyetine ve is basi yapmana:mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

Son cumlede “abartmadan asurenizi de yeyin” dersin sanmistim:teyzos:

Gömmeyin işte , bi minik kase yeter ...:zipla:

Menü verim..

Sahur 12.30da
5 hurma
2 ceviz
Sütlü kahve

Kahvaltı 12de..(oruç gitti :( )
2 biberli yumurta
2 çatal peynir
2 çatal domates
3 zeytin

Ara
Türk kahvesi
3 küçük kraker
3 badem şekeri
( halamda misafirlikteydim.. kısır börek ve helva yapacaktı valla bunlarla oyaladım helvaya başlarken kaçtım evden :vecihi:)

Ara
Mandalina

Akşam 18de
Kıymalı kabak
Yoğurt 1 kase

Su 3 olmuştur ...

Aralar az çok ama regl ilk günüydü... iştahım çok açıktı zor bu kadar durdurdum :(

Ağrı kesici falan aldım belim karnım çok ağrıyor ...

@Ausencia_

Halandaki kısım sağlıksız olmuş.
Bir minik kase kısır görseydim daha iyiydi ... kraker ve bademden daha sağlıklı..

Onun dışında güzel hippocum :tatlim:

:kaalp::kalp::kaalp:

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Bak sen bunu paylaşınca geçen sene geldi aklıma. Ben de 62 63 filan bu civarda dolanıyorum. Olmuyor dedim diyet yapacağım. Bir iki yazı okudum ama hayatımda hiç diyet yapmadım hiç bilgim yok. Bir hafta yaptım diyet 64.5 oldum:kriz:

Acıkmadığım halde zorunlu aralar yapıyordum. O zamanın sebzesi bezelye yemeğine patates yemeklerine vurmuştum kendimi. :kriz:
Baktım olmuyor takımlara gireyim dedim. Dedilerki isim altına başlangıç kilo hedef kilo yazacaksın. Benim bu kural hoşuma gitmedi neme lazım elalem beni neden diyetli görsün kilomu görsün diye:kriz:
Çıktım takımdan. Bir zaman sonra baktım yazayım bakayım kim kabul eder beni takımına tekrardan dedim. Yazdım az bşr süre sonra aus @Ausencia_ beni sardı sarmaladı. :kanka:
İyiki :öp:

Velhasılı kelam yanlış diyet insanı ausa yaklaştırır :krizz:Her şerde var bir hayır :kaalp:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Miu' Alıntı:
acı biber yedim hunharca yemekte
hayallae mekdanılzz
hayatlar ıspanak yemeği :(
boool cin biberli
midem fink atıyor şuan :mor::mor::mor:

o değil de tatlı/içecek seçeneğinden içecek aldım ben. Aşure almadım tabi ki. 700-800 kişi arasında nerden hatırladın aşçı bey abi. yolda beni durdurdu:heyecan:elinde aşıure:heyecan:siz diyor miu hanım diyor aşure çok severdiniz diyor:heyecan:neden almadınız diyor:heyecan:

de git dedim diyetteyim:neee:

üstüne antep fıstığı bile koydum bu yenmez mi ya dediii:lafdinle:

bak tatlı/içecek reyonunu ışık hızıyla geçtim zaten.. gider misiniz başımdan dedim:neee::neee::neee::neee::neee::neee::neee::neee::neee::neee:

ADAM ŞOK:eek:

:puan:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Yok atarmıyım ama yarış kısmını kaldırıcam sanırım kendi kendime yarışıyorum çünkü haha

Ama dur sen beni listeye hemen almamıştın gün intikam günü :165:
:skandal::skandal:

Kendi kendimi ele verdim :bayilacam::bayilacam:

Bebeli kanamalı gripli kadınım , acı banaaa:bengeldim:

Bu ne özge:lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle:
Öğün yok bişey yok böyle menü olmaz böyle beslenme olmaz hayır kabul etmiyorum :lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle:

Bence de bu menü ile tüm sopaları hakketti özge :bayik::bayik:

Ayy kızlar gülmekten ölüyorum yaa benim kız boyama yapmaya çalışıyor sulu boya ama dilini çıkararak öyle bı yapiyorki uyyy uyyy:kopkop::kopkop::kopkop:ne güzel tatlı telaş yaaaa:ninni:

:tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim:

Kıyamam yaaa çok tatlı ama

Sende çoook tatlısın :tatlim: hele de kaçamaksız :öpücük:

Bak sen bunu paylaşınca geçen sene geldi aklıma. Ben de 62 63 filan bu civarda dolanıyorum. Olmuyor dedim diyet yapacağım. Bir iki yazı okudum ama hayatımda hiç diyet yapmadım hiç bilgim yok. Bir hafta yaptım diyet 64.5 oldum:kriz:

Acıkmadığım halde zorunlu aralar yapıyordum. O zamanın sebzesi bezelye yemeğine patates yemeklerine vurmuştum kendimi. :kriz:
Baktım olmuyor takımlara gireyim dedim. Dedilerki isim altına başlangıç kilo hedef kilo yazacaksın. Benim bu kural hoşuma gitmedi neme lazım elalem beni neden diyetli görsün kilomu görsün diye:kriz:
Çıktım takımdan. Bir zaman sonra baktım yazayım bakayım kim kabul eder beni takımına tekrardan dedim. Yazdım az bşr süre sonra aus @Ausencia_ beni sardı sarmaladı. :kanka:
İyiki :öp:

Velhasılı kelam yanlış diyet insanı ausa yaklaştırır :krizz:Her şerde var bir hayır :kaalp:

Oyyyyy benim ördekimmmmmm:kaalp::kalp::kaalp::kalp::kaalp::kalp::kaalp::kalp:

Katılıma yazmıştın hatırlıyorum , lennn dedim bizim ördek:kriz: yabancıya gitmesinnn

Heee hiç öyle adetim yoktu isim altına şunu yazın diye :mor:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Keyfim yok yok işte hastayım ve açım yemek yemek istiyorum. Diyet yapmak istemiyorum artık ben bıktım
Şunu denesen aralıklı oruca var o 1 gün istediğini ye diğer gun 500 kalorilik biseyler ye bunu 1 hafta yapıp belki değişiklik olur senin için. Öyle de kilo veriliyor 3:4 sistemi

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
:skandal::skandal:

Kendi kendimi ele verdim :bayilacam::bayilacam:

Bebeli kanamalı gripli kadınım , acı banaaa:bengeldim:

Bence de bu menü ile tüm sopaları hakketti özge :bayik::bayik:

:tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim:

Sende çoook tatlısın :tatlim: hele de kaçamaksız :öpücük:

Oyyyyy benim ördekimmmmmm:kaalp::kalp::kaalp::kalp::kaalp::kalp::kaalp::kalp:

Katılıma yazmıştın hatırlıyorum , lennn dedim bizim ördek:kriz: yabancıya gitmesinnn

Heee hiç öyle adetim yoktu isim altına şunu yazın diye :mor:
Bayılma diyeti heralde bu anlamadım:bayik:
Çok kızdım:ates:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar