Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Iyi geceler kizlar aksam biraz fena oldum vr yattim o kadaf cok işim var ikrn mecburen biraz oncr uysndim kslktim camasir attim makineyr kuruyanlsri topladim ama halen halsizim imsallaj hasta olmam bakalım

Bugunki menümü vereyim

Sabah 9.20 gibi
Kuru kayısı 1 adet
2 adet hurma
1 bardak süt

Ara 11.00
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen 13.30
6 adet ızgara köfte
Bol salata
Aci biber

Ara 16.00
Hibiskus çayı

Akşam 19.30
Koyu ayran
1 yudum köy ekmeği attim azıma fena olunca

Şimdi de mest çayı içeceğim

@hippotalamus @pempikzx

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
17 saat aç kalıyorsun sanırım çakıl
Bu if te senden hatıra kaldı bana yahu

Senin yazılarını okumuştum o zaman
16 saat tam tamına 13.00 öğle 21.00 akşam yemeği tek tük 17.00 da bişeyler yiyorum. 4:3 ile başlamıştım bu daha kolay geldi

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949

Çakıl80

Tepki
23.275
Bende öyle düşünüyorum

:kaalp::kaalp:

4:3 nasıl di ?
4 gün normal besleniyor kısıtlama yasak olmadan 2000 kalori alarak diğer 3 gün 500 kalori alıyorsun ben bununla 3 kilo verdim ama 500 lere alışık olmadigimdan devam edemedim. Sonrasında 5:2 ye geciyorsun. 5 gün normal 2 gün 500 kalori en son sadece 1 gün 500 kalori alıyorsun. Bu da en sağlıklı diyetler grubundaydi. Metabolizma şaşırdım için duraksamiyordu.

Çakıl80

Tepki
23.275
@neslelf165 geçmiş olsun canım hatta hiiç gelmeden geçsin gitsin ... hastalık havası tam

@Çakıl80 beni hırslandırıyorsun valla :danscıkiz:
Daha duruyor musunuz yerinizde ben 1 saati tamamladım uykum gitti yorgunluk gitti Zımba gibiyim uyuşukluk yok. Hadi at üstünden miskinligi hareket candir:ponpon:

Çakıl80

Tepki
23.275
Screenshot_20180329-092928.png

koza99

Ehl-i Keyf
Tepki
1.050
Merhabalar canım takımım :kalp::kalp:
Buraya yorgunluktan ve uykusuzluktan bitik halde geldim...
Salı günü itibariyle dershanem sabah 08.50 - 20.00 arası sürüyor..
Eve geliyorum 20.30..
Yemek ye, dinlen, ders çalış 12.00 de enerjim bitiyor...
Buraya da giremiyorum bu sebepten...
Zaten akıllı telefon kullanmıyorum gündüz giremyorum.. Gece tabletten gireyim derken genelde uyuyakalıyorun...
Ayy amma dert yanmışım.. Kusura bakmayın :utangac:
Ama mutluyum yine de... Hayallerim için çalışıyorum çünkü.. Şurda 9 ay mücadele edeceğim sonrasi çok güzel olacak inşallah :tatlim:
Kısaca ben de durumlar böyle... Ders çalış,uyu... Pek başka aktivitem yok :selam:
Herkesi öptüm, hepinizi seviyorum :kalp::kaalp::kalp:
Zaman buldukça gelmeye çalışacaģım :mavis:

koza99

Ehl-i Keyf
Tepki
1.050
@koza99
Öpücükler minik premses, yarına seni bekliyoruz müthüş enerjinle
:sarisin:

Yatmadan durum değerlendirmesi yapayım
@matematik61 kuzum güzel bir menü verdiği için ve güzel bir sporla günün yıldızı sen oldun, çok teşekkür ederim
:kalp:
@hepfit
Canum menü versene accık kaptan gibi hissedeyim kimse menü vermiiii sonra adımız goy goycuya çıktı, yarın efsane menülerinden birini paylaş da korumanın gücünü görsünler
:hobba:
@Kajupi
Kajum güzel başlangıç yapmıştın, bugün uğramadın, bozmadın değil mi durum bildir plisss, cumartesiye son iki
:selam:
@koza99
Minik premsesim çok ders çalıştın bizi umuttun diye düşünüyorum, arada ses ver, bu tazecik kaptanınızın gözleri sizi arıyor
:durbun:
@nehirnil111
Çok hareketli bol yürüyüşlü minik pisiciğimiz senden çok umutluyum, bugün geçirdiğin hareketli saatler yakılmış yağ olarak akıp gidecek
:kedim:
@Portakal Sulu Ordek
Ördikim baş ağrın geçmiştir umarım,kış kış migrenler, gelsin fit ördikler, bozmadıysan cuma günü herşey güzel olacak sankim
:hopp:
@D3S1R3
Sessizce ama sağlam bir şekilde korumaya devam ediyorsun, sporların çok güzel zaten, yemenin de iyi olduğuna inanıyorum, yarın da aynen devam
:cufcuf:
Yarın perşembe, korumanın en kilit günü, kilo verirken kutsal perşembe diyorduk, korumada ise kupkutsal perşembe, bugün arınma günümüz, hafta içi yediğimiz , tadına ucundan azıcık baktığımız cısları eritip hafta sonuna rahat girme günümüz.. temiz bir sayfa açmak için perşembe bizim günümüz.haydi yarın güzel menülerle gelelim, bir gün dişimizi sıkalım
Biz korumanın 8 kollu voltranıyız
:huri::huri::huri:
Yaa canım kaptanım, canım flowerım :kalp::kalp::kalp::kalp:.
Beni merak edip yazmışsın, teşekkür ederim :mavis::mavis: :öpücük::öpücük:
Sürekli ders çalışıyorum ya da dinleniyorum genelde..Internete pek giremiyorum o yüzden buraya da çok sık uğrayamıyorum :ninni:
Şu aralar böyle olacak ama sonra hep buradayım inşallah :tatlim:
54 kilo olup layıkıyla ehl-i keyf olacağım o zaman :kalp::kalp::kalp:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
Ben de tartilmadim bile ama 1 kilo vermisimdir değil mi yine 100 gr vermem. Moral sıfır olur valla söyleyim
Moral bozmak yok vücut ilk başta direnir belki ama sonradan pes edip kilo vermeye başlar. Az gitse bile bırakma çakıl. Dönüm noktasındasın bırakmak yok :hopp::hopp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar