Ama korkuyorum
Nö ölökösü vör yööö
İz bırakanlar unutulmaz mali
ben anlamadım nası izi çıkmış yaAma korkuyorum
İçiceksen var yapim sanamali yaa yok mu şöyle güzel,doyurucu şekerli bi drink
Cromedan giriyorum ya, Şu an ekran nasıl görünüyosa aynısı gölge gibi işte hangi şeyi açsam yansıması duruyoben anlamadım nası izi çıkmış ya
O nası bişey yaCromedan giriyorum ya, Şu an ekran nasıl görünüyosa aynısı gölge gibi işte hangi şeyi açsam yansıması duruyo
Hmm çalışıyon sen di mi. 7.30a kadar hafif bi yemek yiyebilirsin kuzu yapcak bişe yok. Ben de öyle yapıyodum. Eve gelişim 7yi buluyodu ben de menemen yapıp yiyodum ya da kabak kavurup yoğurtla falanişteee yemeeeem yokben hazırlayana kadar 7 yi geçiyor
Al bi telefon artıkO nası bişey ya
Al bi telefon artık
Onlar bizi buluyorAllahım nerden buluyonuz bunları
Onlar bizi buluyor
Hmm çalışıyon sen di mi. 7.30a kadar hafif bi yemek yiyebilirsin kuzu yapcak bişe yok. Ben de öyle yapıyodum. Eve gelişim 7yi buluyodu ben de menemen yapıp yiyodum ya da kabak kavurup yoğurtla falan
İf yapıyorsun cnm.. güzel menü.. pilavı yemedin iyi olmuş..Menümü de yazayım. Bugün bozacakmışım gibi bi his var içimde ama tutuyorum kendimi...
Sabah(9:30)
2 ceviz
Öğlen(12:30)
1 porsiyon tavuk ızgara
salata
ayran
(tabakta gelen pilav kuşlarla kedilerle paylaşıldı. yenmedi)
Akşam(17:00 muhtemelen)
1 bardak süt
1 muz
1 ceviz
Su: 2 lt oldu. 3 olur
Spor: 30 dk yürüyüşüm var. Eve dönüşte 1 saat daha yürürüm. Halim olursa bi de 3000 ip atlarım
@Ausencia_ @Elalis @MaliPina @hippotalamus
Bende de oluyor bu. Ben tel eskidi diyordumCromedan giriyorum ya, Şu an ekran nasıl görünüyosa aynısı gölge gibi işte hangi şeyi açsam yansıması duruyo