Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Eflalim kuzum sıkılman cok normal uzun zamandir diyettesin.arada bozsan bile kafanin bi yerlerinde hep diyet yapmaliyim zayiflamaliyim dusuncesi oldugu icin de hem yedikten sonra mutsuz oluyosun hem de hala diyet kafasi oluyo sende.diyet yapmak istemiyosan yapma koru.ama gercekten koru koruyacagim diyip de yiyince aman neden yedim deme.yedim nolcak telafi ederim de.kafan ne zaman rahatlarsa da tekrar diyete baslarsin.hepimiz biliyoruz ki diyet isi once kafada bitecek:kalp:

Yavrum orasi istanbul oyle ha deyince randevu bulunmuyo devlette.hatta cogu ozelde bile.
Aynen öyle yapıyorum berna korumadayım deyip sonra niye yedim ki diye stres oluyorum. Aslında düşününce aman aman kilo da almadım iyi koruyorum. 59 -61 arası gidip geliyorum.

Ay istanbul iyi ki yaşamıyorum orda bana göre değil büyük şehir. Doğrudur bilmediğim için orayı.

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Geldim kız elerine sağlık :kalp::uc:
Onun kahvesi içilmez:165:
Bırak elindeki fincanı kahvenin hası burada:kedim::kedim::kedim:
images.jpg

igdedali

Tepki
19.308
Menümü de yazayım. Bugün bozacakmışım gibi bi his var içimde ama tutuyorum kendimi...

Sabah(9:30)
2 ceviz

Öğlen(12:30)
1 porsiyon tavuk ızgara
salata
ayran
(tabakta gelen pilav kuşlarla kedilerle paylaşıldı. yenmedi)

Akşam(17:00 muhtemelen)
1 bardak süt
1 muz
1 ceviz

Su: 2 lt oldu. 3 olur
Spor: 30 dk yürüyüşüm var. Eve dönüşte 1 saat daha yürürüm. Halim olursa bi de 3000 ip atlarım
@Ausencia_ @Elalis @MaliPina @hippotalamus

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
yedim yedim dün de menümü yazmıuştım beybiiili kaptanımmm.. bugün de öğlen salata börülce yemeği ve yoğurt yedim ama hiç kesmedi beni protein istiyordum ben... az önce de kuru kayısı ve ceviz yedim kahve ile
Menülere bakıcam kuzum. Akşam yemeğini 18.00 gibi yersin günü erken kapatırsın kuzum. Ama akşam yemek ye cevizle meyveyle falan geçiştirme:panter:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Menümü de yazayım. Bugün bozacakmışım gibi bi his var içimde ama tutuyorum kendimi...

Sabah(9:30)
2 ceviz

Öğlen(12:30)
1 porsiyon tavuk ızgara
salata
ayran
(tabakta gelen pilav kuşlarla kedilerle paylaşıldı. yenmedi)

Akşam(17:00 muhtemelen)
1 bardak süt
1 muz
1 ceviz

Su: 2 lt oldu. 3 olur
Spor: 30 dk yürüyüşüm var. Eve dönüşte 1 saat daha yürürüm. Halim olursa bi de 3000 ip atlarım
@Ausencia_ @Elalis @MaliPina @hippotalamus
iğde sakın bozma şahane menün :puan:

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
işteee yemeeeem yok :( ben hazırlayana kadar 7 yi geçiyor
Calisan kadin sendromu :) ben bi onceki gunden planliyorum hatta atiyorum sebzeli bisey yapacaksam aksamdan dograyip oyle koyuyorum dolaba geldigimde cabuk oluyo.evlendigimizin ilk zamanlari aksamdan yaptim ertesi gune hazir olsun diye ama pisbogaz kocam ne guzel koktu diyip yemekleri gece yiyince vazgectim yapmaktan:kriz:

igdedali

Tepki
19.308
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar