Bi kere şöyle kıskanmadın beniorasını burasını belli eden şeyleri giymesindekolte vermesin
açık saçık asla olmaz
kıskanç insanız burada biz
Aynen öyle yapıyorum berna korumadayım deyip sonra niye yedim ki diye stres oluyorum. Aslında düşününce aman aman kilo da almadım iyi koruyorum. 59 -61 arası gidip geliyorum.Eflalim kuzum sıkılman cok normal uzun zamandir diyettesin.arada bozsan bile kafanin bi yerlerinde hep diyet yapmaliyim zayiflamaliyim dusuncesi oldugu icin de hem yedikten sonra mutsuz oluyosun hem de hala diyet kafasi oluyo sende.diyet yapmak istemiyosan yapma koru.ama gercekten koru koruyacagim diyip de yiyince aman neden yedim deme.yedim nolcak telafi ederim de.kafan ne zaman rahatlarsa da tekrar diyete baslarsin.hepimiz biliyoruz ki diyet isi once kafada bitecek
Yavrum orasi istanbul oyle ha deyince randevu bulunmuyo devlette.hatta cogu ozelde bile.
Onun kahvesi içilmezGeldim kız elerine sağlık

Menülere bakıcam kuzum. Akşam yemeğini 18.00 gibi yersin günü erken kapatırsın kuzum. Ama akşam yemek ye cevizle meyveyle falan geçiştirmeyedim yedim dün de menümü yazmıuştım beybiiili kaptanımmm.. bugün de öğlen salata börülce yemeği ve yoğurt yedim ama hiç kesmedi beni protein istiyordum ben... az önce de kuru kayısı ve ceviz yedim kahve ile
Kız onunkini içtim bil seninkini başka zam
PekalaKız onunkini içtim bil seninkini başka zam
lsın

iğde sakın bozma şahane menünMenümü de yazayım. Bugün bozacakmışım gibi bi his var içimde ama tutuyorum kendimi...
Sabah(9:30)
2 ceviz
Öğlen(12:30)
1 porsiyon tavuk ızgara
salata
ayran
(tabakta gelen pilav kuşlarla kedilerle paylaşıldı. yenmedi)
Akşam(17:00 muhtemelen)
1 bardak süt
1 muz
1 ceviz
Su: 2 lt oldu. 3 olur
Spor: 30 dk yürüyüşüm var. Eve dönüşte 1 saat daha yürürüm. Halim olursa bi de 3000 ip atlarım
@Ausencia_ @Elalis @MaliPina @hippotalamus
Menülere bakıcam kuzum. Akşam yemeğini 18.00 gibi yersin günü erken kapatırsın kuzum. Ama akşam yemek ye cevizle meyveyle falan geçiştirme
mali yaa yok mu şöyle güzel,doyurucu şekerli bi drinkMenülere bakıcam kuzum. Akşam yemeğini 18.00 gibi yersin günü erken kapatırsın kuzum. Ama akşam yemek ye cevizle meyveyle falan geçiştirme
Calisan kadin sendromuişteee yemeeeem yokben hazırlayana kadar 7 yi geçiyor
Yakınız kuzum29 kuzucum :sarisin:
iğde sakın bozma şahane menün
Nö ölökösü vör yöööUtandın mı ne

İz bırakanlar unutulmaz maliKızlar telefonun ekranında bu sitenin izi çıkmış. Hangi uygulamaya girsem gölge gibi iz var ekranda. Hanımefendi com, forum üyeler falan yazıyo. Ana ekranımda bile var