Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Benim gerçekten stres yapacak çok sağlam sebeplerim var :(

Sırf stresten regl bi hafta erken geldi..

Başımdaki egzamam azdı..

Bacağıma kramp girip duruyo..

Ama dayanmaya çalışıyorum..

Şu muallâktan bi kurtulim inş kafam rahatlıcak.. çok amin..

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Kızlarr tamam yeter... bunların hepsi açlıktan valla.. sabrımız kalmadı.. şu perşembeyi bi atlatalım yarına abartmadan sağlıklı sağlıklı yeriz :huri:

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Yine grupçak çok mutluyuz yeeaaa
Benden tüm hunililere gelsin:521:

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Ya bu sabah bende artı çıktım anlamıyorum ki dün eksi çıktım bugün böyle. Ben kafamı toplayana kadar koruma da kalıcam, olmuyor böyle çok gerginim, kendime ne pisireyim çocuklara ne, okula git gel. Okulu düzene sokmadan olmayacak bu iş.
Açlıktan terör estiriyorum birde. Hava soğuyunca dedesi götürür getirir yine okula işte o zaman bende evden hazırlan çık derdi olmadan rahat rahat sporumu diyetimi yaparım.
Olmuyor şimdi :( çok gerginim
Eflalim kuzum sıkılman cok normal uzun zamandir diyettesin.arada bozsan bile kafanin bi yerlerinde hep diyet yapmaliyim zayiflamaliyim dusuncesi oldugu icin de hem yedikten sonra mutsuz oluyosun hem de hala diyet kafasi oluyo sende.diyet yapmak istemiyosan yapma koru.ama gercekten koru koruyacagim diyip de yiyince aman neden yedim deme.yedim nolcak telafi ederim de.kafan ne zaman rahatlarsa da tekrar diyete baslarsin.hepimiz biliyoruz ki diyet isi once kafada bitecek:kalp:
Devlette niye sıra gelmesin kuzum, orda nasıl bilmiyorum ama burda devlet hastanesi özele on basar gayet iyi ilgili doktorlar. Netten randevu al git
Yavrum orasi istanbul oyle ha deyince randevu bulunmuyo devlette.hatta cogu ozelde bile.

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Neeee artı miiii oyyy guzuuuummm:ninni: olsun ya seyyyaaaaaapma seeeennn olması haftaya yenersin:krizz:
images.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar