Simiti sade çıtır çıtır yemeye de razıyım
eflal sen ankara simiti yedin mi bacım çok güzeldir
Simiti sade çıtır çıtır yemeye de razıyım
gitmesem deeee görmesem deeeeeeeeee ooo kööy bizim köyümüzdürrrKara olan da var ama Romanya’da ordan karıştırmışsınız belki
Aman karışır nolcek
Sivasın da güzel masum çıtır çıtır. Kütahya simidi de güzeldi ankara simitine benziyordu bizimkine göre daha kalın burgu burgu çıtır çıtır. Oyyyy az yemezdik eşimle kahvaltıda hafta sonueflal sen ankara simiti yedin mi bacım çok güzeldir
Ceket dansı nedir ben niye görmedim ki
Okumuşsun
Antalyada buluşak seneye yaz ne dersin
29 kuzucum :sarisin:Benim bugün az yaptı ondan mı ki
15 senin
Yemek yemiyo musun senöğle yemeğini atlattık açızprotein krizindeyim resmennnn
Eflalim kuzum sıkılman cok normal uzun zamandir diyettesin.arada bozsan bile kafanin bi yerlerinde hep diyet yapmaliyim zayiflamaliyim dusuncesi oldugu icin de hem yedikten sonra mutsuz oluyosun hem de hala diyet kafasi oluyo sende.diyet yapmak istemiyosan yapma koru.ama gercekten koru koruyacagim diyip de yiyince aman neden yedim deme.yedim nolcak telafi ederim de.kafan ne zaman rahatlarsa da tekrar diyete baslarsin.hepimiz biliyoruz ki diyet isi once kafada bitecekYa bu sabah bende artı çıktım anlamıyorum ki dün eksi çıktım bugün böyle. Ben kafamı toplayana kadar koruma da kalıcam, olmuyor böyle çok gerginim, kendime ne pisireyim çocuklara ne, okula git gel. Okulu düzene sokmadan olmayacak bu iş.
Açlıktan terör estiriyorum birde. Hava soğuyunca dedesi götürür getirir yine okula işte o zaman bende evden hazırlan çık derdi olmadan rahat rahat sporumu diyetimi yaparım.
Olmuyor şimdiçok gerginim

Yavrum orasi istanbul oyle ha deyince randevu bulunmuyo devlette.hatta cogu ozelde bile.Devlette niye sıra gelmesin kuzum, orda nasıl bilmiyorum ama burda devlet hastanesi özele on basar gayet iyi ilgili doktorlar. Netten randevu al git
Afiyet olsun çok beğendim. İnşallah kızartma değildir patlıcanıKaşıdım kaşıdım. Bu sefer olacak inanıyorum Ekli dosyayı görüntüle 23824
Yemeğim bu olmus dimi

Boyu devrilesice!Yeni iş yerime çiçek geldi
Gidiyorum Sivas'tan. Bi gün ararsın diye numaramı değiştirmiyorum. Bekliyorum diyor...
Yani diyor ki iğde yeni işini de biliyorum. Nefes aldığın sürece benden kurtuluşun yok
Hafta başından az bi eksim var o kaar. Bugün artı çıktım. Şu regl gelmedi nalet olasıca. Akşama civan perçemini dayayacamSen bana niye soruyooooooonnnn o vakit
Yemek yemiyo musun sen
Neeee artı miiii oyyy guzuuuummmHafta başından az bi eksim var o kaar. Bugün artı çıktım. Şu regl gelmedi nalet olasıca. Akşama civan perçemini dayayacam
olsun ya seyyyaaaaaapma seeeennn olması haftaya yenersin
Neeee artı miiii oyyy guzuuuummmolsun ya seyyyaaaaaapma seeeennn olması haftaya yenersin