Hahhaaaorasını burasını belli eden şeyleri giymesindekolte vermesin
açık saçık asla olmaz
kıskanç insanız burada biz
kutsal perşembe can istemesi diye bir şey yok
ben de aşure yiyemedim
içim kan ağlıyor
şişkoluk çok zor öğretmenim
açıp yeniden izleyeceğim şimdi
acı biber yedim hunharca yemekte
hayallae mekdanılzz
hayatlar ıspanak yemeği
boool cin biberli
midem fink atıyor şuan
o değil de tatlı/içecek seçeneğinden içecek aldım ben. Aşure almadım tabi ki. 700-800 kişi arasında nerden hatırladın aşçı bey abi. yolda beni durdurduelinde aşıure
siz diyor miu hanım diyor aşure çok severdiniz diyor
neden almadınız diyor
de git dedim diyetteyim
üstüne antep fıstığı bile koydum bu yenmez mi ya dediii
bak tatlı/içecek reyonunu ışık hızıyla geçtim zaten.. gider misiniz başımdan dedim
ADAM ŞOK
mortim @Mimu88 çektiğim açlıklarımın sebebi seeeeeeeennnnnnnnnssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
Gunaydinnnnn bugun nobetciyim yarim saate cikmam lazim ama ben hala pijamaliyim esim 6bucukta uyaniyi haliyle ben de..pesine hemen oglum uyaniyo.uyanmasa nasilsa kalktim diyip spor yapcam geri uyumicam ama numkun degil.uyutmaya kalksam ben de yanında uyur kalirim ve yarim saatte uyumaz zaten.oyle biseyler iste..
Bugun beslenmemi hazirladim okulda ton balikli salata yicem
Saat 3 gibi yiyip aksam ara ogun yapmayi dusunuyorum ama acikirsam evde firinlanmaya hazir kabaklarim bekliyor olacak
hayallae mekdanılzz
hayatlar ıspanak yemeği
boool cin biberli
midem fink atıyor şuan
o değil de tatlı/içecek seçeneğinden içecek aldım ben. Aşure almadım tabi ki. 700-800 kişi arasında nerden hatırladın aşçı bey abi. yolda beni durdurduelinde aşıure
neden almadınız diyor
de git dedim diyetteyim
bak tatlı/içecek reyonunu ışık hızıyla geçtim zaten.. gider misiniz başımdan dedim
ADAM ŞOK
@MaliPina hayırdır bacım sen ne ayaksın. bana da böyle geldi çünkü
mortim @Mimu88 çektiğim açlıklarımın sebebi seeeeeeeennnnnnnnnssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
Evet benim doğum günüme kadar daha doğum günü yok 2 ay kadar
Sh bizi bu pastalar bitiriyor
Neyse yakında biter umarım Doğum günü furyası
Ahahha sağol kuzumPartiden partiye kosan Niliskokolay gelsin canım

hayallae mekdanılzz
hayatlar ıspanak yemeği
boool cin biberli
midem fink atıyor şuan
neden almadınız diyor
de git dedim diyetteyim
ADAM ŞOK
Bende dün akşam dönerin yanında hunharca tombul acı biber yedim nasıl güzel gitti midem yandı ama 
gideyim madem. seni mi kıracağım. gideyim de alayım aşureyi.aaaay neden yemedin kiii
O sevap bir daha gelir mi
50 kilo halinle aşure de yemiyorsan yaşamak neden
adamcağız antep fıstığını bile düşünmüş...
şimdi geri dön ve az önce istemediğim bol fıstıklı ve gururlu aşureyi alabilir miyim de hadi annem hadi gülümmm

Mimu nun dramı oldun miuuuu

sus sus yüklenme ağır bir depresyon yaşıyor şuan
Helal MiumBende dün akşam dönerin yanında hunharca tombul acı biber yedim nasıl güzel gitti midem yandı ama

Evet benim doğum günüme kadar daha doğum günü yok 2 ay kadar
Ahahha sağol kuzum
Helal MiumBende dün akşam dönerin yanında hunharca tombul acı biber yedim nasıl güzel gitti midem yandı ama

markete girdim resmen kendimle savaştım@Elalis ne alemdesin