Kiyamam ya maaşallahAmin inşallah uyandı iyileştm ben anne diyor

Kiyamam ya maaşallahAmin inşallah uyandı iyileştm ben anne diyor

Partiden partiye kosan NiliskoOkul dönemini de çoktan geçtik
Kız kardeşimin eşinin canım bugün hatta eltimin de var ama biz gidemeyiz oraya da diye salı gününe ertelediler kaynımında pazartesiydi çünkü düşün yoğunluğumu
Sensin o güzellik
Yemem salıda başka pasta var
Ben de hedef 68 ama 72 idi aslında hep içimdeki ses.. bakalım gittiği kadar yapabildiğim kadar yapacağım şu düğün bir geçsin de cnm spora yayılacağım bklmBende seni tebrik ederim canımtotalde 19 da ben verdim
59 64 gidip geliyorum 1 yildir artik 55 olmaliyim kacari yok
cok pis hırs yaptim
Anlaştık ctesi çok hırslı geliyorum ozamanIsleri gucleri yok
Kuzum ben kosu bandiyla degisimli yapiyorum. Biz yine gunluk yapalim. Biraz daha arttir formunu ama. Bu sefer bakmam gozunun yasina

Eşimle alışverişe çıkmakO zaman hadi bana hediye al de

tamamen duygusalYusufun kreş , anaokulu , yaz okulu seneleeceee gittiği okul 2-3 senedir sms yollamıyordu doğal olarak ...
Geçen okul müdürünü gördüm , ayaküstü sohbet ettik ... Melike kucağımda..
Yeni öğretim yılı ...
Aşure günü kutlamabaşladılar yine sms e
Yine öğrenci kokusunu aldılar tabii
tamamen duygusalmelikeyi onlara yedirtmemmmmmmmmmmmmmmmm

haHocanin biri simitten tost yaptirmis ben de elma kemirdim cok canim istedi ula
![]()
Kitabın adı da ceket dansı olsun muizledin di mi sen

@Ausencia_ kız baban çok mu konuşkaaaan
anam kime çektiğin belli oldu
ayyyy babanla tanışsam aşırı iyi anlaşırım heeee
reyizzzz ya
ceket dansı
aha
Biz yediği ekmeği yada menüyü konuşmuyorduk balım ben ona yediğini eritecegine şimdiye kadar yediklerini wmeritmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyordum yani konu menü yada kaçamağı degikHer zaman da bu kadar açık konuşma white, çakıl eskiye nazaran çok fazla ilerleme gösterdi, yedikleri abartı değil ki. 3 dilim ekmek de onun kilosuna fazla değil bir gün için
okudum kız hikaye anlatmasını dahası da mı varBabamla maceralarımı oku @Miu
Ayyy kıyamam ya
Bu kadar arkasından konuşuyorum da
Şu an çorba pişiriyor bana

haah adamcağız aklındaki hikayeleri anlatıyor ne var sanki, Ooooo bi de anlam yüklenmiş heee , bu evliliği istemiyorum diye ....
Sen diğerini giy @Floweroflife ... önemli bi gelenekleri ise ... bizim buralarda cenazeye bikini ile gelmeye dönmesin senin siyah
olurmelikeyi bana bırak
baban da olsun
biz geçinirz gideriz
siz de gezin tozun