Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Babam bende sünnetten beri ... bilenler bilir ...hiç susmaaaz:mutluyum: ... nasıl desem burda olsa dk da 15 sayfa geçmiş olur hahahahahahahaha

Hiç tanımadığım Erdal amcanın hiç tanımadığım kızının üniversitedeki ev arkadaşını dinliyorum şu an :mor::Help::heyecan::huri:

ahahahahahah aus yaaa
babam ve mazeraları diye bir kitap yaz bence:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Bu açlık duygusuna alışsam iyi olacak gibi şuan tehlikeli saatler

Burdan ayrılmaaaa

Sohbet edelimmmmmmmmmmmmm

Çakıllllllllllllllllll

Hocanin biri simitten tost yaptirmis ben de elma kemirdim cok canim istedi ula:mendil:

Belki onun da canı senin elmadan çok istediiiiiiiiiiiiiiiii :heyecan::heyecan:

ahahahahahah aus yaaa
babam ve mazeraları diye bir kitap yaz bence:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

:kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:

Kitabın adı da ceket dansı olsun mu :kriz::kriz:izledin di mi sen :mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
Arada sırf canim istemediği için ise gelmemezlik yapmak istiyorum mazeretim olmadan sadece canim istediği için :bayik:
Okul dönemini de çoktan geçtik :sopa:
Yapariz yapariz biz :para::para: korksun bizden kilolar:ajan::ajan:
Doğum günü kimin Nilim:ponpon:
Kız kardeşimin eşinin canım bugün hatta eltimin de var ama biz gidemeyiz oraya da diye salı gününe ertelediler kaynımında pazartesiydi çünkü düşün yoğunluğumu :krizz:
Neden topuklu canım işin gereği mi :(

Kolay gelsin miumm :mavis:

Az yağlı değil canım süzme peynir ondan az az yiyorum :)

Nehirim güzelim papatyam :kalp:

O artık benim elime düştü :interest: :interest:

Offf yaa ne olcak kuzum bitanecikden ye sen o kokuya kendine işkence etme daha Cumaya çok saat var yakarsın sen hadi yeee yeeee yeeee yeeee yeeeee :kurabiye::pist::tatlim::tatlim:

Benim ki yerinde duruyor istrlik üstünede eklemiş eksileri ve reglim yarın diyor döngüm :teyzos::teyzos::zipla::zipla:
Sensin o güzellik :tatlim:
Ahhaaa yaaa bir rahat bıraksalar bizi
Bizim de cımartesi düğün var
O zamana kadar azami dikkat edeyim diyorum böylece dengeler
Pastadan çok yeme
:165:

Yemem salıda başka pasta var :cilgin:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Okul dönemini de çoktan geçtik :sopa:

Kız kardeşimin eşinin canım bugün hatta eltimin de var ama biz gidemeyiz oraya da diye salı gününe ertelediler kaynımında pazartesiydi çünkü düşün yoğunluğumu :krizz:

Sensin o güzellik :tatlim:

Yemem salıda başka pasta var :cilgin:
:aglak::aglak:
Sh bizi bu pastalar bitiriyor
:aglak::ates:
Neyse yakında biter umarım Doğum günü furyası

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613

Bende öyle düşündüm. O yüzden düğünde tercih etmiyorlar galiba

@Floweroflife canım diğeride şık ama siyah şahane durmuş sende :rujsigara::rujsigara:
Sağol ausum, iki kıyafeti de götüreceğim, evet yas rengi olduğu için.. anneler özellikle kesinlikle ve katiyen giyemezmiş, ben bu evliliği istemiyorum anlamına gelirmiş, davetliler de düz siyah olmamak koşuluyla giyilirmiş.. Benin de elim hep siyaha gitti dün :(

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Sağol ausum, iki kıyafeti de götüreceğim, evet yas rengi olduğu için.. anneler özellikle kesinlikle ve katiyen giyemezmiş, ben bu evliliği istemiyorum anlamına gelirmiş, davetliler de düz siyah olmamak koşuluyla giyilirmiş.. Benin de elim hep siyaha gitti dün :(

ay çok ilginç ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar