Ne kadar degisik yas rengi diye mi acaba
Bende öyle düşündüm. O yüzden düğünde tercih etmiyorlar galiba
@Floweroflife canım diğeride şık ama siyah şahane durmuş sende
Ne kadar degisik yas rengi diye mi acaba
Babam bende sünnetten beri ... bilenler bilir ...hiç susmaaaz... nasıl desem burda olsa dk da 15 sayfa geçmiş olur
Hiç tanımadığım Erdal amcanın hiç tanımadığım kızının üniversitedeki ev arkadaşını dinliyorum şu an

hah aus yaaaHocanin biri simitten tost yaptirmis ben de elma kemirdim cok canim istedi ula
Uyuyamadm malesef offfBen okuldayim ayakta bile uyuyamiyorum cunku nobetciyimmmm
Bu açlık duygusuna alışsam iyi olacak gibi şuan tehlikeli saatler
Hocanin biri simitten tost yaptirmis ben de elma kemirdim cok canim istedi ula
ahah aus yaaa
babam ve mazeraları diye bir kitap yaz bence

Markete gideceğim bir tek. Kızım hasta ztn kuzum yürüyememOy
Neyse düne üzülmek yok, bugünü kurtaralım, güzel ye kajum bügün , elli haşa bir şans olabilir güzel bir eksi için
Bir de bugün yürüyüş yapabilir misin?
Amin inşallah uyandı iyileştm ben anne diyorGecmis olsun kuzucuga canım insAllah hemen iyilesir
Okul dönemini de çoktan geçtikArada sırf canim istemediği için ise gelmemezlik yapmak istiyorum mazeretim olmadan sadece canim istediği için

Kız kardeşimin eşinin canım bugün hatta eltimin de var ama biz gidemeyiz oraya da diye salı gününe ertelediler kaynımında pazartesiydi çünkü düşün yoğunluğumuYapariz yapariz bizkorksun bizden kilolar
Doğum günü kimin Nilim

Sensin o güzellikNeden topuklu canım işin gereği mi
Kolay gelsin miumm
Az yağlı değil canım süzme peynir ondan az az yiyorum
Nehirim güzelim papatyam❤
O artık benim elime düştü![]()
Offf yaa ne olcak kuzum bitanecikden ye sen o kokuya kendine işkence etme daha Cumaya çok saat var yakarsın sen hadi yeee yeeee yeeee yeeee yeeeee
Benim ki yerinde duruyor istrlik üstünede eklemiş eksileri ve reglim yarın diyor döngüm

Ahhaaa yaaa bir rahat bıraksalar bizi
Bizim de cımartesi düğün var
O zamana kadar azami dikkat edeyim diyorum böylece dengeler
Pastadan çok yeme
Burdan ayrılmaaaa
Sohbet edelimmmmmmmmmmmmm
Çakıllllllllllllllllll
Belki onun da canı senin elmadan çok istediiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
Kitabın adı da ceket dansı olsun muizledin di mi sen

h ceket dansıııı Gerçekten miTeşekkürler çakıl, siyah giyilmesi biraz sorunmuş burda, bakalım çiçekli İpek bir kemer aldım , işşallah birşey demezler..
Burda cenazelerde giyiliyormuşGerçekten miniye ki
Siyah benim aşkım ya, çok kızdım bak
Okul dönemini de çoktan geçtik
Kız kardeşimin eşinin canım bugün hatta eltimin de var ama biz gidemeyiz oraya da diye salı gününe ertelediler kaynımında pazartesiydi çünkü düşün yoğunluğumu
Sensin o güzellik
Yemem salıda başka pasta var
Aa renkli olan tam senin tarzın belli.. niye sevmedi ki ??Burda cenazelerde giyiliyormuş
O yüzden düz siyah yerine arayanrenl katacağım birşeyler gitmem lazım, brn de kemeri aldım, biraz garip durdu ama napayım
Eşim aldığım şeylerin ikisini de sevmedi
O zaman hadi bana hediye al deBurda cenazelerde giyiliyormuş
O yüzden düz siyah yerine arayanrenl katacağım birşeyler gitmem lazım, brn de kemeri aldım, biraz garip durdu ama napayım
Eşim aldığım şeylerin ikisini de sevmedi
Sağol ausum, iki kıyafeti de götüreceğim, evet yas rengi olduğu için.. anneler özellikle kesinlikle ve katiyen giyemezmiş, ben bu evliliği istemiyorum anlamına gelirmiş, davetliler de düz siyah olmamak koşuluyla giyilirmiş.. Benin de elim hep siyaha gitti dün
Bende öyle düşündüm. O yüzden düğünde tercih etmiyorlar galiba
@Floweroflife canım diğeride şık ama siyah şahane durmuş sende
Burdan ayrılmaaaa
Sohbet edelimmmmmmmmmmmmm
Çakıllllllllllllllllll
Belki onun da canı senin elmadan çok istediiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
Kitabın adı da ceket dansı olsun muizledin di mi sen

Sağol ausum, iki kıyafeti de götüreceğim, evet yas rengi olduğu için.. anneler özellikle kesinlikle ve katiyen giyemezmiş, ben bu evliliği istemiyorum anlamına gelirmiş, davetliler de düz siyah olmamak koşuluyla giyilirmiş.. Benin de elim hep siyaha gitti dün