Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
acı biber yedim hunharca yemekte
hayallae mekdanılzz
hayatlar ıspanak yemeği :(
boool cin biberli
midem fink atıyor şuan :mor::mor::mor:

o değil de tatlı/içecek seçeneğinden içecek aldım ben. Aşure almadım tabi ki. 700-800 kişi arasında nerden hatırladın aşçı bey abi. yolda beni durdurdu:heyecan:elinde aşıure:heyecan:siz diyor miu hanım diyor aşure çok severdiniz diyor:heyecan:neden almadınız diyor:heyecan:

de git dedim diyetteyim:neee:

üstüne antep fıstığı bile koydum bu yenmez mi ya dediii:lafdinle:

bak tatlı/içecek reyonunu ışık hızıyla geçtim zaten.. gider misiniz başımdan dedim:neee::neee::neee::neee::neee::neee::neee::neee::neee::neee:

ADAM ŞOK:eek:

Mimu88

Yakarsa yağları "Afet-i Devranlar" yakar!!!
Tepki
2.527
:bayik:kutsal perşembe can istemesi diye bir şey yok
ben de aşure yiyemedim
içim kan ağlıyor
şişkoluk çok zor öğretmenim

:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:açıp yeniden izleyeceğim şimdi :mutluyum::danscıkiz:

hayallae mekdanılzz
boool cin biberli

o değil de tatlı/içecek seçeneğinden içecek aldım ben. Aşure almadım tabi ki. 700-800 kişi arasında nerden hatırladın aşçı bey abi. yolda beni durdurdu:heyecan:elinde aşıure:heyecan:siz diyor miu hanım diyor aşure çok severdiniz diyor:heyecan:neden almadınız diyor:heyecan:

bak tatlı/içecek reyonunu ışık hızıyla geçtim zaten.. gider misiniz başımdan dedim:neee::neee::neee::neee::neee::neee::neee::neee::neee::neee:

mortim @Mimu88 çektiğim açlıklarımın sebebi seeeeeeeennnnnnnnnssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:heyecan:

aaaay neden yemedin kiii

O sevap bir daha gelir mi

50 kilo halinle aşure de yemiyorsan yaşamak neden

adamcağız antep fıstığını bile düşünmüş...

şimdi geri dön ve az önce istemediğim bol fıstıklı ve gururlu aşureyi alabilir miyim de hadi annem hadi gülümmm

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Gunaydinnnnn bugun nobetciyim yarim saate cikmam lazim ama ben hala pijamaliyim esim 6bucukta uyaniyi haliyle ben de..pesine hemen oglum uyaniyo.uyanmasa nasilsa kalktim diyip spor yapcam geri uyumicam ama numkun degil.uyutmaya kalksam ben de yanında uyur kalirim ve yarim saatte uyumaz zaten.oyle biseyler iste..

Bugun beslenmemi hazirladim okulda ton balikli salata yicem:marilyn:

Saat 3 gibi yiyip aksam ara ogun yapmayi dusunuyorum ama acikirsam evde firinlanmaya hazir kabaklarim bekliyor olacak:interest:
:bengeldim:
Bu harekete şapka çıkarırım

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
hayallae mekdanılzz
boool cin biberli

:kriz::kriz::kriz: @Mimu88 ile ben tuttuk o aşçıyı .... :silakonda: her gün elinde bi cızla dikilecek karşına :kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:

@MaliPina hayırdır bacım sen ne ayaksın. bana da böyle geldi çünkü :lafdinle:

:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

mortim @Mimu88 çektiğim açlıklarımın sebebi seeeeeeeennnnnnnnnssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:heyecan:

Mimu nun dramı oldun miuuuu :heyecan::heyecan::heyecan:

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
:aglak::aglak:
Sh bizi bu pastalar bitiriyor
:aglak::ates:
Neyse yakında biter umarım Doğum günü furyası
Evet benim doğum günüme kadar daha doğum günü yok 2 ay kadar :heyecan:
Partiden partiye kosan Nilisko:cokkomik:kolay gelsin canım :dislek:
Ahahha sağol kuzum :asikk:
hayallae mekdanılzz
boool cin biberli

Helal Mium:kalp:Bende dün akşam dönerin yanında hunharca tombul acı biber yedim nasıl güzel gitti midem yandı ama :krizz:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
aaaay neden yemedin kiii

O sevap bir daha gelir mi

50 kilo halinle aşure de yemiyorsan yaşamak neden

adamcağız antep fıstığını bile düşünmüş...

şimdi geri dön ve az önce istemediğim bol fıstıklı ve gururlu aşureyi alabilir miyim de hadi annem hadi gülümmm
gideyim madem. seni mi kıracağım. gideyim de alayım aşureyi.
.
.
.
.
.
.
.

sonra da sana vereyim sen yersin :heyecan::cilgin::interest:
:kriz::kriz::kriz: @Mimu88 ile ben tuttuk o aşçıyı .... :silakonda: her gün elinde bi cızla dikilecek karşına :kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:
:zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:

açık büfe tatlı reyonunda koklamamışım bile tatlıları hey gidi koca aus ve çubuk kraker mimu'su.

Siz mi beni yoldan çıkaracaksınız beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::rujsigara:

Mimu nun dramı oldun miuuuu :heyecan::heyecan::heyecan:
hahahahahahahahahahahahahahahahasus sus yüklenme ağır bir depresyon yaşıyor şuan
yarın onu o uzun bacaklarından kemirerek yiyeceğim -kop

Helal Mium:kalp:Bende dün akşam dönerin yanında hunharca tombul acı biber yedim nasıl güzel gitti midem yandı ama :krizz:

ay ne güzel giderrrrrrrrrrrrrrr:selam:
ben,m de mide yanıyor. ben de yarın sabaha wc sorunu olmasın diye yedim. cırcır olmak varsa kaderimizde demek :teyzos:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar