Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Yatmadan durum değerlendirmesi yapayım
@matematik61 kuzum güzel bir menü verdiği için ve güzel bir sporla günün yıldızı sen oldun, çok teşekkür ederim
:kalp:
@hepfit
Canum menü versene accık kaptan gibi hissedeyim kimse menü vermiiii sonra adımız goy goycuya çıktı, yarın efsane menülerinden birini paylaş da korumanın gücünü görsünler
:hobba:
@Kajupi
Kajum güzel başlangıç yapmıştın, bugün uğramadın, bozmadın değil mi durum bildir plisss, cumartesiye son iki
:selam:
@koza99
Minik premsesim çok ders çalıştın bizi umuttun diye düşünüyorum, arada ses ver, bu tazecik kaptanınızın gözleri sizi arıyor
:durbun:
@nehirnil111
Çok hareketli bol yürüyüşlü minik pisiciğimiz senden çok umutluyum, bugün geçirdiğin hareketli saatler yakılmış yağ olarak akıp gidecek
:kedim:
@Portakal Sulu Ordek
Ördikim baş ağrın geçmiştir umarım,kış kış migrenler, gelsin fit ördikler, bozmadıysan cuma günü herşey güzel olacak sankim
:hopp:
@D3S1R3
Sessizce ama sağlam bir şekilde korumaya devam ediyorsun, sporların çok güzel zaten, yemenin de iyi olduğuna inanıyorum, yarın da aynen devam
:cufcuf:
Yarın perşembe, korumanın en kilit günü, kilo verirken kutsal perşembe diyorduk, korumada ise kupkutsal perşembe, bugün arınma günümüz, hafta içi yediğimiz , tadına ucundan azıcık baktığımız cısları eritip hafta sonuna rahat girme günümüz.. temiz bir sayfa açmak için perşembe bizim günümüz.haydi yarın güzel menülerle gelelim, bir gün dişimizi sıkalım
Biz korumanın 8 kollu voltranıyız
:huri::huri::huri:
Hocam güzel başlamştm ama bozdm biraz malesf. Yine 2 öğün yedm ama kahvaltıda börek filan yedm

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Hayırlı sabahlar ❤

Çok halsizim hastalık ilerliyor , kemiklerim ağrıyor.

Ayy bugün hiç bir şeyi hiç kimseyi çekesim yok, geçmiş azdır umarım :)

Aşure gününüz de mübarek olsun

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar