Topuk dikenim var dün 5mil yapınca coştu canımCanım geçmiş yapamayinca biseyler kaçırdım galiba geçmiş olsun ne oldu

Rabbim şifa versin canımBenim de çok ağrır onun için hep tabanı havali alıyorum ozaman rahat yürüyorum bi de bisiklet o acıdan iyi geldi tabana yük vermiyor

Evet ya hasta olunca iyice nazlanip bişey yemiyorlarSağol canm cidden öyle eriyip gidecek şimdi. Zaten düzgün yemez hepten kilo vereck
Hayırlı sabahlar ❤
Çok halsizim hastalık ilerliyor , kemiklerim ağrıyor.
Ayy bugün hiç bir şeyi hiç kimseyi çekesim yok, geçmiş azdır umarım
Aşure gününüz de mübarek olsun
Geçmiş olsun canlar rabbim acil şifalar versinGribal durumlar kapıda ... burnum şır şır ... boğaz nanay ..
Allahımmm ne olur Melike ye geçmeden atlatayım ... çook amin .
ayy zor olur yaa geçmiş olsun canımTopuk dikenim var dün 5mil yapınca coştu canım
gel öp
öpmeyen ne olsun

yarmagül olsun
Dr bana emzirirken altını değiştirirken yakın temaslarda ağzını maske ile kapa demişti. Ben komando olup yazmayla sarıyordum ağzımı yüzümü
Geçmiş olsun ausum

@Ausencia_ sende mi gripsin oyy. Aynen bende burun boğaz ve bugün baş bütün vücut dökülüyor.
Okulun ilk haftası çok yoruldum ondan galiba, küçük de aynıydı ona ilaç verdim hemen hiç öksürük nöbetçi çekecek halim yoktu.
Bende içicem ilaç böyle olmayacak. Kollarım kalkmıyor
Biz de öldük geberdik hasretinizden beeeBendee iyiyimmm canim şükür...
Hasretinizden prangalar eksilttimm...
Neyse kii geldikk biraraya tekrarrr...
Sen halledersinnn kilo seninnn icjnn nekii
Hee başladım. Dün pilav yedim diye furdular bugün oksijeni bile ölçüyle alacam vücuduma
Bazen geçmişi okuduğuma pişman oluyorum, görmemek duymamak iyidir bazı şeyleri. ..
Sussam olmuyor, söylesem olmaz...
Hasta hasta derdin ne yat dinlen geçmişmiş!

Melikeye geçmez inşaallah, maske tak yakardın ben ilk oğlan da pimpirik eflal
yarmagül olsun
Kafamdakini ağzıöa doladım daha okurkennnn
Bize de okuldan geldi ilk gğn 38.5 ateşi oldu Yusufun , salı gitmedi ... iyileşti de hemen ..
Ama bana geçmiş
Sağol canımEvet ya hasta olunca iyice nazlanip bişey yemiyorlar
Geçmiş olsun canlar rabbim acil şifalar versin
ayy zor olur yaa geçmiş olsun canım
Lennnn başım döndü okurkennn
Ama tstli telaslar düğün varmis hayırlı olsun.
Kolayyyy gelsinnn