Google a sütten grip geçer mi yazasım var , o derece dramlardayım
ay kıyamam ya geçmez diyecem ama grip havadan bile geçen birşey cnm malesef inş atlaırsın ilerlemeden
Google a sütten grip geçer mi yazasım var , o derece dramlardayım
Mest kayısılı form çayı4. gün wc yok

Mest kayısılı form çayı
Sağol ausum, başladım okumaya
Geçmiş olsun eflalim
Çoksa da okursun sennn
öpeyim de geçsin
sana geçsin yani
İyiyim nefsiim seni gördüm daha da iyi oldum şükür...Yaaaaaa igdemmm güzel gözlüm.
Nasilsinnn

Igdemm kilo mu aldinn sen tekrsr..
Sağol canımmgeçmiş olsun kızlar
560 mesaj ne zalımlar, herkes iyi mi bari özet geçsin biri ben okuyana kadar
flo nun tulumu ,miunun açlığı ,çakılın kasası vs vs Dr bana emzirirken altını değiştirirken yakın temaslarda ağzını maske ile kapa demişti. Ben komando olup yazmayla sarıyordum ağzımı yüzümüGoogle a sütten grip geçer mi yazasım var , o derece dramlardayım

Ay iyi bari
Hep goy goyflo nun tulumu ,miunun açlığı ,çakılın kasası vs vs
Diyene bakKoz tövbe deee
Yok burda bdv
Eflal daha hiç ban yemedi
Düşünebiliyor musun
O şıklarda biri var ya ondan razı olmasın hiç de bileYorma kendinii gördüm yazmissin yine destan gibi iş..
Bitmezz yavrum bitmez isler..
Nankordur kisir dongu..
Yaaaaa bende cok ozledimm harbiiii burayi kurandan bulandan bizi sizi atan kazenden Allah razı olsun
Biraraya gelemezdik tekrar
Oyy geçmiş daha da birikmiş eve girdim ama kardeşim çağırdı çeyizleri ayırdık yıkanacak vs diye Allahım hayırlısıyla atlatabilsek
Pazartesi kadar yerlestirilmesi laxim ama daha birsuru ütü var sonra salı benim temizlik yapmam lazım kadın çağırayım diyorum 2 ev anneme de lazim salı akşam misafirler gelecek hafta sonuna kadar beraberiz sonra kına nikah vat haftaya ondan sonraki hafta da düğün.. Ben her halde bu koşturmaca da iyice eririm
Bu arada haftaya çarşamba kına var perşembe gelin hamamı ayarlamaya çalışıyorum şimdiden söylim çok değil ama az da olsa yapılanlardan sadece o gün o akşam az yicem) nasipse..
Ay yapılacakları yazmam lazım ons bile üşeniyorum fırsat bulup da yazmam lazım yarın daha benim kıyafet bakmam lazım
Ne çok yazacak şeyim var aslında öyle doluyum ki neysee canlar iyiki varsınız
Bu siyah tulum supper çok beğendim çok sık olmuşsunEkli dosyayı görüntüle 23803 Ekli dosyayı görüntüle 23804 @Ausencia_
Saten Tulum aldım
Kemer de aldım renkli çiçekli böcekli
Ekli dosyayı görüntüle 23803 Ekli dosyayı görüntüle 23804 @Ausencia_
Saten Tulum aldım
Kemer de aldım renkli çiçekli böcekli

Haniiii kizzzz basennn kalmamisss incecikkk olmussunn..