Canım benimm plates denicem bide inşallah bir şekilde gidecek hiç bişey yapamazsam Feridun Kunakla topla topla topla yaparım![]()

Canım benimm plates denicem bide inşallah bir şekilde gidecek hiç bişey yapamazsam Feridun Kunakla topla topla topla yaparım![]()

Sağol mortim bugün kötü ama şükür yinede
Geçmiş olsun. Plates iyi gelir bence oturduğun yerden basmadan hareketleri yaparsın.
Hocam güzel başlamştm ama bozdm biraz malesf. Yine 2 öğün yedm ama kahvaltıda börek filan yedmYatmadan durum değerlendirmesi yapayım
@matematik61 kuzum güzel bir menü verdiği için ve güzel bir sporla günün yıldızı sen oldun, çok teşekkür ederim
@hepfit
Canum menü versene accık kaptan gibi hissedeyim kimse menü vermiiii sonra adımız goy goycuya çıktı, yarın efsane menülerinden birini paylaş da korumanın gücünü görsünler
@Kajupi
Kajum güzel başlangıç yapmıştın, bugün uğramadın, bozmadın değil mi durum bildir plisss, cumartesiye son iki
@koza99
Minik premsesim çok ders çalıştın bizi umuttun diye düşünüyorum, arada ses ver, bu tazecik kaptanınızın gözleri sizi arıyor
@nehirnil111
Çok hareketli bol yürüyüşlü minik pisiciğimiz senden çok umutluyum, bugün geçirdiğin hareketli saatler yakılmış yağ olarak akıp gidecek
@Portakal Sulu Ordek
Ördikim baş ağrın geçmiştir umarım,kış kış migrenler, gelsin fit ördikler, bozmadıysan cuma günü herşey güzel olacak sankim
@D3S1R3
Sessizce ama sağlam bir şekilde korumaya devam ediyorsun, sporların çok güzel zaten, yemenin de iyi olduğuna inanıyorum, yarın da aynen devam
Yarın perşembe, korumanın en kilit günü, kilo verirken kutsal perşembe diyorduk, korumada ise kupkutsal perşembe, bugün arınma günümüz, hafta içi yediğimiz , tadına ucundan azıcık baktığımız cısları eritip hafta sonuna rahat girme günümüz.. temiz bir sayfa açmak için perşembe bizim günümüz.haydi yarın güzel menülerle gelelim, bir gün dişimizi sıkalım
Biz korumanın 8 kollu voltranıyız
Canım geçmiş yapamayinca biseyler kaçırdım galiba geçmiş olsun ne olduSağol mortim bugün kötü ama şükür yinede:
Geçmiş olsun canım minik kızıma oyy bunlar hasta olmasın yaaGünaydınnn güne kızım hasta olarak uyandk. Gerçi geceden de işaretleri verdi ama sabah gümbür gümbür geldi. Kreşe göndermicem.
Halsz yatıyor öyle. İnş yarın daha iyi olur
Sağol canm cidden öyle eriyip gidecek şimdi. Zaten düzgün yemez hepten kilo vereckGeçmiş olsun canım minik kızıma oyy bunlar hasta olmasın yaa
58 düştüm bir ara doğrudurHosbuldum eflalim eridi diyolar
Hayırlı sabahlar ❤
Çok halsizim hastalık ilerliyor , kemiklerim ağrıyor.
Ayy bugün hiç bir şeyi hiç kimseyi çekesim yok, geçmiş azdır umarım
Aşure gününüz de mübarek olsun
Gribal durumlar kapıda ... burnum şır şır ... boğaz nanay ..
Allahımmm ne olur Melike ye geçmeden atlatayım ... çook amin .
Benim de çok ağrır onun için hep tabanı havali alıyorum ozaman rahat yürüyorum bi de bisiklet o acıdan iyi geldi tabana yük vermiyor
Hayırlı sabahlar ❤
Çok halsizim hastalık ilerliyor , kemiklerim ağrıyor.
Ayy bugün hiç bir şeyi hiç kimseyi çekesim yok, geçmiş azdır umarım
Aşure gününüz de mübarek olsun

Varda konular çok eski zaten aktif üyeler de bizizNasil ozlemisim kizz senin şu yazılarını
Eflalimm burda da bdv varmi bacim.
Banlar kralicesi olacan mi yinee