Tamamdır kuzum aklımda oldukça dualarimda yeri olacak inşallahSağol cnm aynen cnm şu an yek ihtiyacımız dua..
adi Perihan cnm
Tamamdır kuzum aklımda oldukça dualarimda yeri olacak inşallahSağol cnm aynen cnm şu an yek ihtiyacımız dua..
adi Perihan cnm
Ayarlardan kişisel detaylardan özel imzadan yapıcaksın cnm.. seninki durum olmuşYazdım canım yanlış yere mi yazdım gorunmuyo mu
Bugün sahur bile yapmamış.. valla @eflalim yapıyordu.. bende oruçlı iken detoks yapmıştım ama..
Cahillik basa belaaAyarlardan kişisel detaylardan özel imzadan yapıcaksın cnm.. seninki durum olmuş
Dayanabilirmiyimki ne zaman yapayimOruçlu iken hurma yoğurt yapsan iftarda ve sahurda..
direk ölsün diyosun yaniOruçlu iken hurma yoğurt yapsan iftarda ve sahurda..
Dayanamam diyorsan temiz beslen cnm.. iftarla sahur arasında çay kahve dışında bişi yeme.. vakit kısa çünkü .. çok zorlanırsan kahve ile bi hurma..Dayanabilirmiyimki ne zaman yapayim
Ama zayıf gözükürdirek ölsün diyosun yaninet kaptan temiz iş
Hippoo oldumuuuDayanamam diyorsan temiz beslen cnm.. iftarla sahur arasında çay kahve dışında bişi yeme.. vakit kısa çünkü .. çok zorlanırsan kahve ile bi hurma..
Çok güzel oldu cilvelimHippoo oldumuuu
Kaç hurma yiyim hippoommÇok güzel oldu cilvelim
3 yeterli mi ??Kaç hurma yiyim hippoomm
Canım zaten diyete başlayınca hiç kaçamak yapmıyorum akşam çay kahve dahil bişey yiyip icmemki eğer günü 17den önce kapatirsam sadece süt icerim son 2 gün denerim inşallahDayanamam diyorsan temiz beslen cnm.. iftarla sahur arasında çay kahve dışında bişi yeme.. vakit kısa çünkü .. çok zorlanırsan kahve ile bi hurma..
Yeter galiba canim çok acim ama yemicem kısır yedim hafta ici ici3 yeterli mi ??
Yoğurtla birlikte ye.. yoğurda tarçın atYeter galiba canim çok acim ama yemicem kısır yedim hafta ici ici
Geçmiş olsun kuzum hayırdır kötü bişey yoktur umarımSağol cnm aynen cnm şu an yek ihtiyacımız dua..
adi Perihan cnm
Ben 7.25 de kapatacam