evrene mesaj gönderAraba konusunda imkansızı ben yaşıyorm. Birgün benim arabam olursa herkesin olur
ben eşime hergün benim arabam olacak biliyomusun diyodum,gülüyodu.gül sen gül olacak dedim.oldu
evrene mesaj gönderAraba konusunda imkansızı ben yaşıyorm. Birgün benim arabam olursa herkesin olur
Tamamdr kaptanım. Cumaya kadar çok dikkat ediyim cmrtsi misafirim var hem. 1 günlük ödül yaparm bakalım kaju ödülü hakedebilecekmiydiKaju un normal un mu?
Yulaf unu varsa onu koy çok daha dazla tok tutuyor
Çikileta bugünlük ok, ama salı Çarı Perş tatlı yeme, hurma, meyve ye sabahları. Tatlı krizin varsa sabaha yoğurt ve meyve ekle , tüm gün rahatlatıyor krizleri..
Akşam erken kapatmışsın, acıkırsan ayran bir tek ok?
Menü güzel, Cuma’ya kadar bakalım ne kadar gidecek
Niyemişböyleyim
Ben de yolluyorum evrene mesajlarımı. Aslında olmasa da olur ama eşim izin vermiyor diye taktım kafaya ya. Resmen araba kullanmama karşı.evrene mesaj gönder
ben eşime hergün benim arabam olacak biliyomusun diyodum,gülüyodu.gül sen gül olacak dedim.olduşimdi bişey isteyince,hanım evrene ne yollucaktık diyo
Benimde oldu ama kısa sürdüevrene mesaj gönder
ben eşime hergün benim arabam olacak biliyomusun diyodum,gülüyodu.gül sen gül olacak dedim.olduşimdi bişey isteyince,hanım evrene ne yollucaktık diyo
ispitlemesen şaşardım zaten
Sus bakim rakip takımın kaptanıispitlemesen şaşardım zaten
Portim menün çok güzel, akşam acıkmıyorsan gayet iyiMenü
Sabah 8.30
Bir dlm tb ekmeği
İki küçük patlıcanın kızartması üstüne nar ekşisi şeedince çok severim çok istedi canım
Bir yumurta
Nane maydonoz
Zeytin
İncir reçeli ve ceviz
Öğle 15.00
Yarım elma
Akşam 19.00
Bir bardak vişne suyu
İki hurma
Geceye doğru süt içerim.
Kaptanım @Floweroflife
Daimi mortim minnoşum @saydin78
Tipini yediğim @nehirnil111
Kalbimin pıt pıtı @Miu
aha benimkinin aynısı işte.yıllarca diretti trafikte sıkıştırırlar ben katil olurum diye.rabbim büyük kullanmadan gideydim gözüm açık giderdi.şimdi pişmanım diyo ama keşke daha önce alsaydım diyo.Ben de yolluyorum evrene mesajlarımı. Aslında olmasa da olur ama eşim izin vermiyor diye taktım kafaya ya. Resmen araba kullanmama karşı.
Tamam ama ödülün ne olacak onu da söyle bakalımTamamdr kaptanım. Cumaya kadar çok dikkat ediyim cmrtsi misafirim var hem. 1 günlük ödül yaparm bakalım kaju ödülü hakedebilecekmiydi
olsun kuzum açılışı yapmışsın ya.rabbim büyük gönlünden geçeni nasip etsin.ama çocuk varsa araba şart.Benimde oldu ama kısa sürdüşu ara yine lazım ama işte azcık zaman lazım
hemi de mortiiiiiiSus bakim rakip takımın kaptanı
Canım ödem falan anlamam azcık dövmem lazım.. malum kaptanlık.. içim acıyor ama@hippotalamus kaptanim ya oruç ödemi oldu galiba yoksa geçen gün yediğimde bile bu kadar almadım ve dün ablam neler yaptı yemedim valla yaa bol bol da yürüdük yani hareketsiz de kalmadım neden böyle oluyoroff yaa
Cuma 73.3
Pazartesi 74.7
Fark 1.4
Vallahi yemedim kaptanim yaa
@matematik61
Evet cnm çok lazım.. büyük oğlanın okul işi oluyor toplantı oluyor etkinlik oluyor. Eşim çok yoğun.. okulu da sapa yerde.. büyük bir arazinin ortasında otobanın yanında.. yani oraya vasıta yokolsun kuzum açılışı yapmışsın ya.rabbim büyük gönlünden geçeni nasip etsin.ama çocuk varsa araba şart.
Yarış başladı mortim.. ikimizinde artısı var.. artık işi ciddiye almalıyızhemi de mortiiiiii
Ankara'm da var kiBurda yok
alalım valla sıkıldım ben 66 lardan bi in bi çıkYarış başladı mortim.. ikimizinde artısı var.. artık işi ciddiye almalıyız