Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Kaju un normal un mu?
Yulaf unu varsa onu koy çok daha dazla tok tutuyor
Çikileta bugünlük ok, ama salı Çarı Perş tatlı yeme, hurma, meyve ye sabahları. Tatlı krizin varsa sabaha yoğurt ve meyve ekle , tüm gün rahatlatıyor krizleri..
Akşam erken kapatmışsın, acıkırsan ayran bir tek ok?
Menü güzel, Cuma’ya kadar bakalım ne kadar gidecek
Tamamdr kaptanım. Cumaya kadar çok dikkat ediyim cmrtsi misafirim var hem. 1 günlük ödül yaparm bakalım kaju ödülü hakedebilecekmiydi:heyecan:

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
evrene mesaj gönder :heyecan:

ben eşime hergün benim arabam olacak biliyomusun diyodum,gülüyodu.gül sen gül olacak dedim.oldu :kopkop: şimdi bişey isteyince,hanım evrene ne yollucaktık diyo :kopkop::kopkop:
Ben de yolluyorum evrene mesajlarımı. Aslında olmasa da olur ama eşim izin vermiyor diye taktım kafaya ya. Resmen araba kullanmama karşı.

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Menü

Sabah 8.30
Bir dlm tb ekmeği
İki küçük patlıcanın kızartması üstüne nar ekşisi şeedince çok severim çok istedi canım:zipla:
Bir yumurta
Nane maydonoz
Zeytin
İncir reçeli ve ceviz

Öğle 15.00
Yarım elma

Akşam 19.00
Bir bardak vişne suyu
İki hurma

Geceye doğru süt içerim.

Kaptanım @Floweroflife :gezme:
Daimi mortim minnoşum @saydin78
Tipini yediğim @nehirnil111
Kalbimin pıt pıtı @Miu
Portim menün çok güzel, akşam acıkmıyorsan gayet iyi
Yalnız vişne suyunu daha erken içsen daha iyi olur bence, kan şekerini zıplatabilir akşam, bir de asitli ya acıktırır seni, meyveler ve suları akşam 5 en geç ve süt ürünleriyle tüket
Çok aç kalma migrenin azmasın
Bir de öğlen de daha doyurucu bir öğün koy bence
:kanka:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Ben de yolluyorum evrene mesajlarımı. Aslında olmasa da olur ama eşim izin vermiyor diye taktım kafaya ya. Resmen araba kullanmama karşı.
aha benimkinin aynısı işte.yıllarca diretti trafikte sıkıştırırlar ben katil olurum diye.rabbim büyük kullanmadan gideydim gözüm açık giderdi.şimdi pişmanım diyo ama keşke daha önce alsaydım diyo.

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
@hippotalamus kaptanim ya oruç ödemi oldu galiba yoksa geçen gün yediğimde bile bu kadar almadım ve dün ablam neler yaptı yemedim valla yaa bol bol da yürüdük yani hareketsiz de kalmadım neden böyle oluyor:mendil:off yaa
Cuma 73.3
Pazartesi 74.7
Fark 1.4
Vallahi yemedim kaptanim yaa
@matematik61
Canım ödem falan anlamam azcık dövmem lazım.. malum kaptanlık.. içim acıyor ama
:sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

Aklın bbaşına geldiyse eğer gelelim konumuza..

Kaç gün daha oruç tutacaksın?? İftardan sonra bol su ve ödem atıcı su iç.. yarına oruç değilsen hemen bir detoks patlatta çabuk gelen çabuk gitsin.. cumaya mahçup etme beni :zipla:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
olsun kuzum açılışı yapmışsın ya.rabbim büyük gönlünden geçeni nasip etsin.ama çocuk varsa araba şart.
Evet cnm çok lazım.. büyük oğlanın okul işi oluyor toplantı oluyor etkinlik oluyor. Eşim çok yoğun.. okulu da sapa yerde.. büyük bir arazinin ortasında otobanın yanında.. yani oraya vasıta yok :(

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Yarış başladı mortim.. ikimizinde artısı var.. artık işi ciddiye almalıyız :eskrim:
alalım valla sıkıldım ben 66 lardan bi in bi çık :bayik:

12:00 2 yumurtalı peynirli omlet,
2 salatalık,
1 domates
azcık maydanoz

19:00 1 küçük karnı yarık
yoğurt
salatalık

su:3 lt olmak üzere

spor: 30 dk tempolu yürüyüş

@Ausencia_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar