Ayy sutle yidim diiYoğurtla birlikte ye.. yoğurda tarçın at
Ayy sutle yidim diiYoğurtla birlikte ye.. yoğurda tarçın at
Tamam o da olurrAyy sutle yidim dii
Kadın açlıktan bayılır cnm bence yumurta muhakkak yemelii
Bugün sahur bile yapmamış.. valla @eflalim yapıyordu.. bende oruçlı iken detoks yapmıştım ama..
Ben kapattım artik kaptanımTamam o da olurr
maşallah canım kaç gitti pekiEvet ben oruçken 4 gün sadece hurma yoğurt yedim ölmedim
@eflalim canım oruçlu iken hurma detoksu nasıl yapiyorsun
3 küsür gitmiştimaşallah canım kaç gitti peki
Canım aynı şekilde yaptım ben 7 hurma 1 kase yoğurt ama sen emziriyorsun bilemedim, 4 gün yapmıştım o şekilde.
Birde ramazanda sahurda 5 hurma yoğurt yemiştim 1 ay boyunca sadece
nasıl ne yapsam bilemedim yaparım inşallah da eşim izin vermezse normalde seslenmiyorda oruçlu olunca ne der bilemedim3 küsür gitmişti
Canım bence sadece sahurda ye, iftarı normal yap. Emziriyorsun sennasıl ne yapsam bilemedim yaparım inşallah da eşim izin vermezse normalde seslenmiyorda oruçlu olunca ne der bilemedim
Oy
Ben sahur yaptığımda sabah bulantı ile uyanıyom onun için bak bugün yapmadım çok rahattim yine faydası olurmuCanım bence sadece sahurda ye, iftarı normal yap. Emziriyorsun sen
Aslında migren menüsü bu. Baş ağrım var. Akşam menüsünde vişne suyunu kaldırdım.Portim menün çok güzel, akşam acıkmıyorsan gayet iyi
Yalnız vişne suyunu daha erken içsen daha iyi olur bence, kan şekerini zıplatabilir akşam, bir de asitli ya acıktırır seni, meyveler ve suları akşam 5 en geç ve süt ürünleriyle tüket
Çok aç kalma migrenin azmasın
Bir de öğlen de daha doyurucu bir öğün koy bence
Yok ben sahursuz oruca karşıyım. Hurma yoğurt zaten gayet hafif sahur için uygunBen sahur yaptığımda sabah bulantı ile uyanıyom onun için bak bugün yapmadım çok rahattim yine faydası olurmu
Öyle yapayım o zaman canımYok ben sahursuz oruca karşıyım. Hurma yoğurt zaten gayet hafif sahur için uygun
Teşekkürler
Koruma kilonu 53’lü bir takam yapsak nasıl olur?
53.5 diyelim mi, sana 53 daha çok yakışıyor bence
Yaptık gitti o zamanOlur kaptanim, sen nasil uygun gorursen
Helal olsun yavrum ne demekkuzum nolur kusuruma bakma valla ben seni eskilerden diye biliyorum.hani kuralları biliyosun da bilmezden geliyosun diye düşündüm.hakkını helal et.hepimiz için burdayız ve elele başaracağız.