pes yok pes yookkksuan böyleyim yorgunum hemde çok
Dün akşama kadar o mağaza senin bu benim hesabı 6 saat gezdik
Bugün 3 saattte yakın yürüdüm bittim gerçekten de bittim pesss ediyorum

pes yok pes yookkksuan böyleyim yorgunum hemde çok
Dün akşama kadar o mağaza senin bu benim hesabı 6 saat gezdik
Bugün 3 saattte yakın yürüdüm bittim gerçekten de bittim pesss ediyorum
Çok yoruldum elalis ya valla bacaklarım pert oldupes yok pes yookkkaslansın sen vaytsın sen
sen benim idolümsün
58.5Tamamdır
Güncel kilon nedir?
olsun gülüm yatarsın geçer.soğuk suyla yıkayayım mı ayaklarınıÇok yoruldum elalis ya valla bacaklarım pert oldu
Beeennnnn immmm seeeyyyyyy kısır yemiş olabilirim 3 kaşık çık ama aksam hurma sut yaparim dedim su olmamistirCilveli kahvelerim
Asayiş belkemal mi?? Cıs coss kaçamak var mısu 2 lt yi geçti mi
@Gulbe seker @Miu @furkanlipek45 @pempikzx @neslelf165
döv canım dövCanım ödem falan anlamam azcık dövmem lazım.. malum kaptanlık.. içim acıyor ama
Aklın bbaşına geldiyse eğer gelelim konumuza..
Kaç gün daha oruç tutacaksın?? İftardan sonra bol su ve ödem atıcı su iç.. yarına oruç değilsen hemen bir detoks patlatta çabuk gelen çabuk gitsin.. cumaya mahçup etme beni
Canım benim çok gecmis olsun ALLAH şifasını versin inşallah kuzum ismi ne ismen dua edelim kimin duasi kabl olur belli olmazSağol cnmm korkuyoruz ama güncelimizin en yaygın hastalığı maalesef cnmm
Kaçta yedin kısırı??Beeennnnn immmm seeeyyyyyy kısır yemiş olabilirim 3 kaşık çık ama aksam hurma sut yaparim dedim su olmamistir1 buçuk anca
15.30 daKaçta yedin kısırı??
Cnm adının altına CİLVELİ KAHVE yazar mısın??Beeennnnn immmm seeeyyyyyy kısır yemiş olabilirim 3 kaşık çık ama aksam hurma sut yaparim dedim su olmamistir1 buçuk anca
Tamam 3 hurma 1 kase yoğurt ye o zmn şimdi bi daha da bişi yeme..15.30 da
Oruçlu iken hurma yoğurt yapsan iftarda ve sahurda..döv canım döv
Cuma dahil tutacam canım hafta içi ful orucluyum inşallah
Canım benim çok gecmis olsun ALLAH şifasını versin inşallah kuzum ismi ne ismen dua edelim kimin duasi kabl olur belli olmaz
Oruçlu iken hurma yoğurt yapsan iftarda ve sahurda..
Rabbim Perihan teyzemize en kısa zamanda şifasını versin inş..Sağol cnm aynen cnm şu an yek ihtiyacımız dua..
adi Perihan cnm
Yazdım canım yanlış yere mi yazdım gorunmuyo muCnm adının altına CİLVELİ KAHVE yazar mısın??
Aminnn aminnn cnmmmRabbim Perihan teyzemize en kısa zamanda şifasını versin inş..
Bugün sahur bile yapmamış.. valla @eflalim yapıyordu.. bende oruçlı iken detoks yapmıştım ama..Kadın açlıktan bayılır cnm bence yumurta muhakkak yemelii
Keyif EhliKızlar koruma için de isim bulalım
Onlar yarışsın biz izleyelim
‘Çekirdek çitleyenler ‘ilk öneri
Siz de bulun