Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Cnm pko hakkında pek bir bilgim yok ama galiba kilo vermeyi engelliyor..

Wc için bundan sonra sabahları 7 zeytin 1 incire başlıyorsun :) üstüne 2 bardak su.. spor düğüne kadar tamam ama sonra bahane kabul etmem ona göre :gelburaya:

Bide kilo vermeyi gözünde büyütme.. ben inanıyorum 6 ları göreceksin. . Hedef 68 diyelim ve buna inanalım:huri:

Günü 19da kapatma ve su kuralımızı okudun dimi :evet:

Okudum canimm

Bu incir zeytini kahvaltı niyetine mi yoksa öncesinde mi yapacağım hani kalkar kalkmaz

Plo için de ilaç kullanıyorum cnm metformin aliyorum dikkat edersem verebiliyorum ama akşamları daha erken kapatarak

Bide kullanıcı adının altına cilveli kahve yazar mısın :)

Yaptım cnmm

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Ay inanmıyorum ben salya sümük ağlıyorum sınıflarını ayırdım diye

Ay inanmıyorum ya otobüste herkes baba bakıyor şuan da

Görende birşey oldu sanacak
Ama umrumda değil

Çok üzgünüm çok :(

Onlar için sağlıklı olacak ama ben niye üzüldüm ya bukadar

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Ay inanmıyorum ben salya sümük ağlıyorum sınıflarını ayırdım diye

Ay inanmıyorum ya otobüste herkes baba bakıyor şuan da

Görende birşey oldu sanacak
Ama umrumda değil

Çok üzgünüm çok :(

Onlar için sağlıklı olacak ama ben niye üzüldüm ya bukadar

Niye ayırdın cnm zor olmayacak mi hani ayri mi daha iyi ki acaba

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Boy:1.68
Güncel kilo :65.7
Hedef 58 60 arası korumada olmak bide basenleri eritmek . Bide kaptanım benim yemek 19u geciyo annem babam isten gelince yiyoruz 19.30 gibi anca oluyo yemeğe beklemesem seeeyediyollaa
Cnm sadece 10 kilocuk varmış hedefe :)
Sen şimdi annegilsesin dimi?? Ne kadar daha ordasın... yani bilemedim çok geç bir saat.. 18gibi yesen.. çok acıktım dayanamadım desen.. onlarla çay içsen olmaz mı??

Bu arada bugün kaç lt su içtin??

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Okudum canimm

Bu incir zeytini kahvaltı niyetine mi yoksa öncesinde mi yapacağım hani kalkar kalkmaz

Plo için de ilaç kullanıyorum cnm metformin aliyorum dikkat edersem verebiliyorum ama akşamları daha erken kapatarak

Yaptım cnmm
Cnm uyanır uyanmaz ilk iş mutfağa git hemen ayaküstü zeytinleri inciri ye.. sonrasında işini wc ni ayarlar kahvaltıbı yaparsın :)

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
Cnm sadece 10 kilocuk varmış hedefe :)
Sen şimdi annegilsesin dimi?? Ne kadar daha ordasın... yani bilemedim çok geç bir saat.. 18gibi yesen.. çok acıktım dayanamadım desen.. onlarla çay içsen olmaz mı??

Bu arada bugün kaç lt su içtin??
7 kilo kaldı kaptanimmmmm .haftaya salı ya kadar inşallah sonra evime gidiyorum son 1 haftamm . Elimdeb geldiğince erken yemeye çalış cam kuzum .su içemedim ya duvar siliyoruz :( içeyim dimiiii

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
:ajan:
Yeni evimin pencereyi açınca ceviz ağacı var. Ordan her gün birer ikişer toplayıp gömçürsem mi taze taze.
Dün kalite kontrol yaptım:heyecan:
fakirsin
nelere seviniyorsun şuna bak
ruhun fakir
:bayik:
Daha ne fantazyalar var şimdi miu var o gitsin konuşalım. Kıskanıyor sonra:165:
MİU GEÇMİŞ YAPIYOR
MİU HERŞEYİ GÖRÜYOR OKUYOR
MİU DUYMAYACAK MI BUNLARI

:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::kavga::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle:
Accık işlerim var. Öğle sonu yoğunum gelemezsem merak etmeyiniz:papatya::papatya::papatya:
Çok ama çok bi sürü öpüyorum hepinizi yanaklarınızdan miuyu muhtelif yerlerinden:165:

GİT BENİ ÖPME:oklava:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar