Miu
I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
- #8.761
Ben var güvenmek miu

Cilveli kahvelerim
Kural 2: hergün 3 lt su içiyoruz
@Gulbe seker @Miu @furkanlipek45 @pempikzx @neslelf165

1.5 olacak benim şimdi
Ben var güvenmek miu
Cilveli kahvelerim
Kural 2: hergün 3 lt su içiyoruz
@Gulbe seker @Miu @furkanlipek45 @pempikzx @neslelf165
yuh ama artık!
para ödersen yazarım@Gulbe seker @Miu @furkanlipek45 @pempikzx @neslelf165
Kızlar bana boy kilo ve hedef kilonuzu yazsanız.. bilim ben
bugün hiç halim yok çok yorgun hissediyorum...:/
Melekten zayifimmmmmmmmmmm ilk gelince senin kiloya inmeyi hedeflemiştim vay dunyaaaaa simdi seni gectimmmmm
Grup yoksa yok o ne demek. Yok öyle free mir @Ausencia_ el atarmısın bu vatandaşa
Ay inanmıyorum ben salya sümük ağlıyorum sınıflarını ayırdım diye
Ay inanmıyorum ya otobüste herkes baba bakıyor şuan da
Görende birşey oldu sanacak
Ama umrumda değil
Çok üzgünüm çok![]()
Onlar için sağlıklı olacak ama ben niye üzüldüm ya bukadar
para ödersen yazarım
miu'nun özelliklerini öğrenmek öyle kolay değil hippo hanım
mortimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen bana yenileceksin diye panikledin halsiz mi kaldın
ben seni kaptan gibi gördüğüm için olabilir mi meselaaaNeden ki kaptanımbu sabah ki halim aynen buydu aha şimdi koydum totoyu bir yere yarım saat sonra hemen kalkıp yemek yapacağım
Ausm cumaya annem.gidiyo telefonda gidiyo
Benim telefonum bozuk
Yeni telefon istiyorum onun içinde beklmem lazm
Yemin ederim bahane değil ama
eyvahlar olsun vaytSabahın nuruyla uyandım hemencecik kahvaltı hazırladım eşi ise gönderdim yatakları topladım kahvaltı sofrasını topladım bı kaç evrak işi vardı şirketle ilgili onları hallettim çocukları giydirdim kosturak kosturak bankaya bankada ki işi hallettim oradan kostur okula oğluşu okula bıraktım koatur koatur market yaptım sonra dağ bayır tırmanarak eve geldim kızı uyuttum aha şimdi bir bardak su içmeye size selam vermeye geldim kalkıp yemek hazırlayacağım ev dağınık onu toplayıp makina çamaşır atacağım çamaşırları toplayacağım bulaşık makinasinj boşaltacagim sonra kostur koatur okula gidip oğlumu alacağım sonra gelip yemek Faslı yapacağım sonra onları toplayıp inşallah amin oturacağım biraz sonra 4 makina ütü var onu yapacağım olmezsem inşallah işte öyle kaptanim
seninle küsüm. cuma kilonu görene kadar da konuşmayacağım. öyyyle geri 70 lere çık diye mi kilo verdin sen melek?
sen öyle haftasonu yansın geceler Pelinsu eceler yaparsan işte bele olur
en doğrusunu yaptın kuzum için rahat olsun.ikisinde kendi çevresi olmalı ki özgüvenleri olsun.birbirlerinden ayrı da bi dünyaları olsun.ağlama kıyamamAy inanmıyorum ben salya sümük ağlıyorum sınıflarını ayırdım diye
Ay inanmıyorum ya otobüste herkes baba bakıyor şuan da
Görende birşey oldu sanacak
Ama umrumda değil
Çok üzgünüm çok![]()
Onlar için sağlıklı olacak ama ben niye üzüldüm ya bukadar
Bak Hippo yine bir aksiyon yaptı boy kilo istiyyiii eee grubun adı neeyvahlar olsun vaythergün böylemisin anacım sen,allah kolaylık versin
o yazsın diye beliyorum ben sonra hepsini kopy kopyHippo müthişş gerçektensende öylesin sende