Aman az gaz kes sampiyonKız çok gaza geldim bengidip amerikayı fethedesim var

Aman az gaz kes sampiyonKız çok gaza geldim bengidip amerikayı fethedesim var
156 ya 56 mı istiyon sen olmazzzzzBulusalim1.56
Hemen 2 bardak içiyorsun7 kilo kaldı kaptanimmmmm .haftaya salı ya kadar inşallah sonra evime gidiyorum son 1 haftamm . Elimdeb geldiğince erken yemeye çalış cam kuzum .su içemedim ya duvar siliyoruziçeyim dimiiii
156 ya 56 mı istiyon sen olmazzzzzilk hedef 56,mezuniyet 49
geçen gece ben ona yazdım whatsapp dan@hepfit iki gözümmm iki ay sonraya rezervasyon kolay da .. neden 2 ay onu kaçırdım ben ?
Dikkat 56 dan sonrası çok sinsihooop 60
rüzgarda kalmışımmmgece haşin mi geçti evde o zamanomuz tutulmaları falan hayırdır
Tabi cnm.. hepsini toparlayıp yüzdeleri ile yazıcaz ve yarışıcaz..
@Ausencia_ biz listeleri hazırladıktan sonra derecelendirmeyi sen yaparsın dimi
Kızlar sabahtan beri içim içimi yiyordu
Çok kötü bir haber aldım ama bu da geçecek neleri göğüs gerdik biz neleri atlattık bunu da atlatacağız
Güzel annemin gözündeki tümör yinelemiş 1.5 yıl önce ameliyat olmuştu.. tekrar bir ameliyat olacak ve göz alınacakmış güzel ela gözlüm benim çok üzülecek daha ona söylemedik
Allah şifa versin ümidi kesmeyin inşallah başka bir tedavisi yokmuymuş?Kızlar sabahtan beri içim içimi yiyordu
Çok kötü bir haber aldım ama bu da geçecek neleri göğüs gerdik biz neleri atlattık bunu da atlatacağız
Güzel annemin gözündeki tümör yinelemiş 1.5 yıl önce ameliyat olmuştu.. tekrar bir ameliyat olacak ve göz alınacakmış güzel ela gözlüm benim çok üzülecek daha ona söylemedik
Doğururken nete mi girdin
Allah bir sancıda kurtarsın canım
kızlar gülmekten karnım yüzüm acıdı yaaDoğururken bile buraya gelecek kadar vefalı olmak lazım bu hayatta
dur bee anca geldim pc ye.bak vallahi ben de boy kilo isteyecektim.o önemliBak Hippo yine bir aksiyon yaptı boy kilo istiyyiii eee grubun adı neilgilen bizimle yaa
Kızım hani sen zengindin... aaa işimiz var senle adım başı parapara ödersen yazarım
miu'nun özelliklerini öğrenmek öyle kolay değil hippo hanım
mortimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen bana yenileceksin diye panikledin halsiz mi kaldın
Artın burdan çine yol olur olmuş melek , bir an önce başla , telefon gelene kadar diyeti beklersen 75 ike gireceksin takımlara
Ne deseniz haklisnzseninle küsüm. cuma kilonu görene kadar da konuşmayacağım. öyyyle geri 70 lere çık diye mi kilo verdin sen melek?
el kol dal ..... atarız bişeyler .. vekaleti alayım