Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Ben böyle değildim diyet yaparken oldum :kopkop::kopkop::kopkop:

:krizz::krizz::krizz:

Oyyy ben de biraz saldim 10 gündür canlar brni de ne olur çok sıkı olan eli sopalı hee türlü işkence olan bir listeye alın litfen litfen :eskrim::eyvah::gelbenimle:

En kırbaçlısından :silakonda:

Rica ederim ne demek :yes: Biz burada her zaman aile gibi olmaya özen gösterdik ve bu yüzden de üye olan herkesi bu ailenin bir ferdi gördük. Sizlerde ailemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. İnşallah uzun yıllar hep birlikte oluruz :papatya:

Buralardayız ...

Bu grup farklı bir sinerji ile bağlıdır birbirine .

Bize çatı olan bir yere kendi habitatımızı kurar , kenetleniriz senelerce ...

Bu sitenin çatısı altında , buraya da faydalı olmaya çalışırız ... zamanla :kaalp:

Hastaligim iyice ilerledi serum alıyorum kızlar dua edin.

Çok geçmiş olsun sidelya , yaz mutlaka bize merakta bırakma

:kaalp::kaalp:

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Evet 5. Sınıfa geçti benimkiler
Ama işte farklı okul farklı sistem bakalım
Nasıl olacak

Ben kres ve universiteyi biliyorum. Ara donemler yok bende:dislek::dislek: Sana ve cocugu okul doneminde olan tum annelere sorayim. Cocugu kresin anaokuluna mi yoksa sonrasinda devam edecegi okulun anaokuluna mi gondermek daha uygun?

Ne 125 km mi ne yaptın ne diyosun sen ben 52 km yaptım :şok: sabah da 20 km toplam 72 anca o da ben bittim resmen. Sen de nasıl bir bacak kası var öyle.
Bilsem bu kadar disli oldugunu, ben de yuklenirdim:danscıkiz: En son yarisimda 175 yapmistim:duyuru:

Uzun zamandir kullaniyorum kuzum. Sen de 1-2 aya o rakamlara cikarsin. Guzel bir yaristi. Bir sonraki icin cagrini bekliyorum:kaalp:

Evet balım gittim pek bi nazlı kızımız :asikk:
Yarım kilo olmuş minnoş 23 cm de boyu var :tatlim:
Masallah:kalp:
15 gün yapsam 10 kilo verebilir miyim

Ben henüz 30 km bisiklette ter attim yola devam edecegim çok sıkı burdayım hadi bakalım yarın sabah kilo bildirimi ile başlıyorum benden daha çok kilo verebilecek var mi şuan :silakonda:

Kisa surede cabuk vermeye heveslenme canisi. Egzersizini ihmal etmezsen zaten vucudun sikilasacagi icin 3 versen 5 vermis gibi goruneceksin:yes:

Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum :cirla:

Cnm netleşmeyen şeyler var.. netleştiği zaman yazıcam.. şu an kimseye bişi diyemiyorum yeterince ayrıntı bilmiyorum.. o yüzden bağırsım geliyo..

Rabbim gonlune ferahlik versin, selamete cikartsin canim:kaalp:

Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.

Düğünden sonra 2. Düşünüyoruz ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan :(

Korkma, stres kotu etkiliyor biliyorsun. Kilo verdin. Guzel beslenmeye ve duzenli yurumeye calis. Doktoruna da bir kontrole gitmeni tavsiye ederim. Rabbim gonlune gore versin insallah:kaalp:

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
teşekkür ederim:kalp:
darısı tüm ütü sevmeyen ama dağ gibi ütüsü olanların başına, bi çırpıda bitirin inşallah:hopp:
Ben utuyu severim ama kızlar uslu duracak veya uyumuş olacak yoksa küçük yaptirmiyor
Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah
Düğünden sonra 2. Düşünüyoruz ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan :(
bende 2.yi korkarak yaptık lakin rabbim yardım etti rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin canım

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
Menuuummm
10.30: küçük bir tabak domatesli biberli kavurma
Peynir zeytin domates
1 dilim tbe
14 30: 1 kaşık aşure
Avuç ici kadar patates haşlaması (gün vardiiii bissürü şey den sağlıklı olanı yiyeyim dedim cunkum çok açıkmış tm)
19.20: küçük 1 tabak menemen
1 kase yoğurt
Su : 2
Spor :45 dk yürüyüş
@MaliPina

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Ben kres ve universiteyi biliyorum. Ara donemler yok bende:dislek::dislek: Sana ve cocugu okul doneminde olan tum annelere sorayim. Cocugu kresin anaokuluna mi yoksa sonrasinda devam edecegi okulun anaokuluna mi gondermek daha uygun?

Bilsem bu kadar disli oldugunu, ben de yuklenirdim:danscıkiz: En son yarisimda 175 yapmistim:duyuru:

Uzun zamandir kullaniyorum kuzum. Sen de 1-2 aya o rakamlara cikarsin. Guzel bir yaristi. Bir sonraki icin cagrini bekliyorum:kaalp:

Kisa surede cabuk vermeye heveslenme canisi. Egzersizini ihmal etmezsen zaten vucudun sikilasacagi icin 3 versen 5 vermis gibi goruneceksin:yes:

Korkma, stres kotu etkiliyor biliyorsun. Kilo verdin. Guzel beslenmeye ve duzenli yurumeye calis. Doktoruna da bir kontrole gitmeni tavsiye ederim. Rabbim gonlune gore versin insallah:kaalp:
Bu hafta yatılı misafiri var ama sonraki haftasonu yine yarisabiliriz hem ben daha da pratik yapmış olurum haftaiçi geliştirmeyi düşünüyorum

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949

Sabaha ne kaldı yarın tarti var o yüzden yemiyorum canım
Düşüncen için teşekkürler

Desire ana sınıfı ise
Kesinlikle devlete gönder hala hangi okula gidecekse oraya gönder
Kreş ana sınıfı son derece gereksiz canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar