Portakal Sulu Ördek
Ehl-i Keyf Hatunu
Mide bulantısı kusma ishal. Sonra hastaneye geldik hemen serum verildi. Tek serumla geçmişti.Yok canım ya.
Ne olmuştu zehirlenince?
Mide bulantısı kusma ishal. Sonra hastaneye geldik hemen serum verildi. Tek serumla geçmişti.Yok canım ya.
Ne olmuştu zehirlenince?
Hamileyim canım evet. Rahatsizlandim aynı zamanda. Teşekkür ederim sagolHastalık ben kaçırdım mi hamile değil miydin ne hastalığı çok geçmiş olsun
Yemicem
Geçmiş olsun sidoşHamileyim canım evet. Rahatsizlandim aynı zamanda. Teşekkür ederim sagol
Çok şükür canım. Sen zehirlenme deyince daha farklı sonuclar oldu zannettim. Allah korusun.Mide bulantısı kusma ishal. Sonra hastaneye geldik hemen serum verildi. Tek serumla geçmişti.
Allah korusun. Allah şifa versin canım benim.Çok şükür canım. Sen zehirlenme deyince daha farklı sonuclar oldu zannettim. Allah korusun.
Ben böyle değildim diyet yaparken oldum
Oyyy ben de biraz saldim 10 gündür canlar brni de ne olur çok sıkı olan eli sopalı hee türlü işkence olan bir listeye alın litfen litfen
Rica ederim ne demekBiz burada her zaman aile gibi olmaya özen gösterdik ve bu yüzden de üye olan herkesi bu ailenin bir ferdi gördük. Sizlerde ailemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. İnşallah uzun yıllar hep birlikte oluruz
Hastaligim iyice ilerledi serum alıyorum kızlar dua edin.
Evet 5. Sınıfa geçti benimkiler
Ama işte farklı okul farklı sistem bakalım
Nasıl olacak
Bilsem bu kadar disli oldugunu, ben de yuklenirdimNe 125 km mi ne yaptın ne diyosun sen ben 52 km yaptımsabah da 20 km toplam 72 anca o da ben bittim resmen. Sen de nasıl bir bacak kası var öyle.
MasallahEvet balım gittim pek bi nazlı kızımız
Yarım kilo olmuş minnoş 23 cm de boyu var
15 gün yapsam 10 kilo verebilir miyim
Ben henüz 30 km bisiklette ter attim yola devam edecegim çok sıkı burdayım hadi bakalım yarın sabah kilo bildirimi ile başlıyorum benden daha çok kilo verebilecek var mi şuan
Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
Cnm netleşmeyen şeyler var.. netleştiği zaman yazıcam.. şu an kimseye bişi diyemiyorum yeterince ayrıntı bilmiyorum.. o yüzden bağırsım geliyo..
Hastaligim iyice ilerledi serum alıyorum kızlar dua edin.
Düğünden sonra 2. Düşünüyoruz ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
Allah kavustursun canimİnşallah kuzumayrı kalmayı sevmiyorum 5 yıl beklerken yeterince ayrı kalmıştık evlenince anne evime bile yanlız 10 gün gelirim maksimum bu sene planlar karışık daha askerlik vaaarr eğitim derken baya şey oldu
Ben utuyu severim ama kızlar uslu duracak veya uyumuş olacak yoksa küçük yaptirmiyorteşekkür ederim
darısı tüm ütü sevmeyen ama dağ gibi ütüsü olanların başına, bi çırpıda bitirin inşallah
Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallahHastaligim iyice ilerledi serum alıyorum kızlar dua edin.
bende 2.yi korkarak yaptık lakin rabbim yardım etti rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin canımDüğünden sonra 2. Düşünüyoruz ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
Teşekkürler desiremAllah kavustursun canim
Haftaya inşaAllah hippom@Melegim22 şu ödemini atta morti olalım
Beğenmek ne kelime bayıldıkBeğendiyseniz ne mutlu bana
Bu hafta yatılı misafiri var ama sonraki haftasonu yine yarisabiliriz hem ben daha da pratik yapmış olurum haftaiçi geliştirmeyi düşünüyorumBen kres ve universiteyi biliyorum. Ara donemler yok bendeSana ve cocugu okul doneminde olan tum annelere sorayim. Cocugu kresin anaokuluna mi yoksa sonrasinda devam edecegi okulun anaokuluna mi gondermek daha uygun?
Bilsem bu kadar disli oldugunu, ben de yuklenirdimEn son yarisimda 175 yapmistim
Uzun zamandir kullaniyorum kuzum. Sen de 1-2 aya o rakamlara cikarsin. Guzel bir yaristi. Bir sonraki icin cagrini bekliyorum
Masallah
Kisa surede cabuk vermeye heveslenme canisi. Egzersizini ihmal etmezsen zaten vucudun sikilasacagi icin 3 versen 5 vermis gibi goruneceksin
Rabbim gonlune ferahlik versin, selamete cikartsin canim
Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.
Korkma, stres kotu etkiliyor biliyorsun. Kilo verdin. Guzel beslenmeye ve duzenli yurumeye calis. Doktoruna da bir kontrole gitmeni tavsiye ederim. Rabbim gonlune gore versin insallah
Gacacak yer arıyorumyusuf yusuf sesleri geliyo arka fondan
Ben kres ve universiteyi biliyorum. Ara donemler yok bendeSana ve cocugu okul doneminde olan tum annelere sorayim. Cocugu kresin anaokuluna mi yoksa sonrasinda devam edecegi okulun anaokuluna mi gondermek daha uygun?
Bilsem bu kadar disli oldugunu, ben de yuklenirdimEn son yarisimda 175 yapmistim
Uzun zamandir kullaniyorum kuzum. Sen de 1-2 aya o rakamlara cikarsin. Guzel bir yaristi. Bir sonraki icin cagrini bekliyorum
Masallah
Kisa surede cabuk vermeye heveslenme canisi. Egzersizini ihmal etmezsen zaten vucudun sikilasacagi icin 3 versen 5 vermis gibi goruneceksin
Rabbim gonlune ferahlik versin, selamete cikartsin canim
Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.
Korkma, stres kotu etkiliyor biliyorsun. Kilo verdin. Guzel beslenmeye ve duzenli yurumeye calis. Doktoruna da bir kontrole gitmeni tavsiye ederim. Rabbim gonlune gore versin insallah
yarına kadar tadını çıkar benceGacacak yer arıyorum