yarına kadar tadını çıkar bence
Bu hafta yatılı misafiri var ama sonraki haftasonu yine yarisabiliriz hem ben daha da pratik yapmış olurum haftaiçi geliştirmeyi düşünüyorum
Tamam kuzum, oyle yapayim. TED e gidecek kismetse. Kreste son senesi olur o zaman bu yil. TesekkurlerSabaha ne kaldı yarın tarti var o yüzden yemiyorum canım
Düşüncen için teşekkürler
Desire ana sınıfı ise
Kesinlikle devlete gönder hala hangi okula gidecekse oraya gönder
Kreş ana sınıfı son derece gereksiz canım
Gruplar belli oldumu Aus@Gulbe seker 106.9
@hububatkraliçesi 101.4
@Bonus 96.2
@neslelf165 81.6
@leylmira 81.4
@Mimu88 77.8
@Zumrud_u anKa 77.4
@pempikzx 73.3
@masumm 72.4
@Tevolly 72.2
@hippotalamus 69.3
@MaliPina 67.7
@koza99 67
@Elalis 66.6
@furkanlipek45 66.3
@saydin78 62.9
@eflalim 62.5
@Fatimaşevket 60.7
@Kajupi 60.7
@matematik61 58.5
@Miu 56.6
@Whiteblacklife 54.9
@D3S1R3 53.5
@Floweroflife 52.6
@Portakal Sulu Ordek 52.1
CUMA KİLO BİLDİRİMLERİNDEN BANA İLETİLEN LİSTEDE , KİLOSUNU BİLDİRENLER YUKARIDAKİ LİSTEDE .
BU LİSTEDEN KORUMADA VEYA DİĞER SEBEPLERLEDE YARIŞAMAYACAKLARI ŞİMDİLİK ÇIKARIYOR VE BU ŞEKİLDE 3 LİSTE HAZIRLIYORUM .
KİLO BİLDİRİMİ OLMAYIP GRUPLARA GİRMEK İSTEYENLER BENİ ETİKETLESİN KİLOLARI İLE BİRLİKTE .
1.Grup @Elalis kaptanlığında ...
2.Grup @hippotalamus kaptanlığında...
3.Grup @MaliPina kaptanlığında ... yarışacak ...
Grup isimlerinizi değiştirebilirsiniz .
Heyecanlandımmmmm@Gulbe seker 106.9
@hububatkraliçesi 101.4
@Bonus 96.2
@neslelf165 81.6
@leylmira 81.4
@Mimu88 77.8
@Zumrud_u anKa 77.4
@pempikzx 73.3
@masumm 72.4
@Tevolly 72.2
@hippotalamus 69.3
@MaliPina 67.7
@koza99 67
@Elalis 66.6
@furkanlipek45 66.3
@saydin78 62.9
@eflalim 62.5
@Fatimaşevket 60.7
@Kajupi 60.7
@matematik61 58.5
@Miu 56.6
@Whiteblacklife 54.9
@D3S1R3 53.5
@Floweroflife 52.6
@Portakal Sulu Ordek 52.1
CUMA KİLO BİLDİRİMLERİNDEN BANA İLETİLEN LİSTEDE , KİLOSUNU BİLDİRENLER YUKARIDAKİ LİSTEDE .
BU LİSTEDEN KORUMADA VEYA DİĞER SEBEPLERLEDE YARIŞAMAYACAKLARI ŞİMDİLİK ÇIKARIYOR VE BU ŞEKİLDE 3 LİSTE HAZIRLIYORUM .
KİLO BİLDİRİMİ OLMAYIP GRUPLARA GİRMEK İSTEYENLER BENİ ETİKETLESİN KİLOLARI İLE BİRLİKTE .
1.Grup @Elalis kaptanlığında ...
2.Grup @hippotalamus kaptanlığında...
3.Grup @MaliPina kaptanlığında ... yarışacak ...
Grup isimlerinizi değiştirebilirsiniz .
yes
Gruplar belli oldumu Aus
Heyecanlandımmmmm
Suan yerinde olmayı çok isterdim bir yandan da buzlu nohut fasulye hasliyorum hafta için hazır olsun diye Hayır derdim ne anlamıyorum ki haftaya yapsam da olur ama illa pazar günü işimi bitirecegim hafta içine bişey kalmayacak. Kalsa ne olur ki kim küsür ama yok illa bitecek bu alışkanlığı bana kazandıran kisilere eseflerimi sunuyorum. Onlar sayesinde her cuma çamaşır yıkayıp her Pazar ütü ve yemek yapma zorunlulugu hissediyorum
birdaha ayrı kalmazsınız inşallah canımİnşallah kuzumayrı kalmayı sevmiyorum 5 yıl beklerken yeterince ayrı kalmıştık evlenince anne evime bile yanlız 10 gün gelirim maksimum bu sene planlar karışık daha askerlik vaaarr eğitim derken baya şey oldu
Diğerlerini daha alacak onlar aşağı depoda bekliyor yenilenmeyi atmiyorda yaptirmiyorda duruyor öyle
ütüyü severmisinBen utuyu severim ama kızlar uslu duracak veya uyumuş olacak yoksa küçük yaptirmiyor
Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah
bende 2.yi korkarak yaptık lakin rabbim yardım etti rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin canım
@begüm75
Benimde bu saate kalmaz ütüm ama bi komşum taşınıyor ona gittim yardıma az ev topladım
İki pantolon üzüleyim bırakıcam zaten napim