MaLii
Kasabın Karısı
kız evine gitseneAminnn inşallah malim . Ama kira olan evimide özledim kac aydır orda burdayım mali ya çok özledim esimi evimiiiiii
kız evine gitseneAminnn inşallah malim . Ama kira olan evimide özledim kac aydır orda burdayım mali ya çok özledim esimi evimiiiiii
tembeller bu saate ütü mü kalır
miskinlik saatim
yes beybimSen utuyu bitirdin herhalde
ayy böyle zamanlar ekstra ekstra yoğun karışık geçer günler bilirimBir utum var bir işim var eve gidebilsem yapacağım da anasını satayım kardeşin evlenmesi de ayrı zormuş bittik valla daha da düğüne 15 gün var
ayy ne güzel maşallah ellerine saglikyes beybim
herbişeylerim bitti
teşekkür ederimayy ne güzel maşallah ellerine saglik
bozarsa yenisini alsınEşim bisikletimi de bozacakçok hızlı kullanıyor alet sesler çıkarıyor resmen kendime 4 odalı bir ev alıp onunla aletlerimizi ayiracagim hepsini bozuyor yaaa hayır spor clubune de üye olmuyor eve yakın var 30 dakikalık mesafede git oraya yok illa benimkileri kullanacak
Benim ayrıntılı 5 Ekim'de kuzum. Nasipse perşembe rutin kontrole gidicem. Cok merak ediyorum uzun zamandır görmüyorum kuzumu ben de.@sidelya95 canım sen ne zmaan gideceksin doktorabak ben 22. Haftada gittim yarim kiloya 23 cm
Aminnnnn canimmmm cokkkk saolllllayy böyle zamanlar ekstra ekstra yoğun karışık geçer günler bilirim
Allah kolaylık versin
hayırlı uğurlu olsun şimdiden,bir yastıkta mutlu mesut kocasınlar inşallah
Hastaligim iyice ilerledi serum alıyorum kızlar dua edin.
serum şifa olsun inşallahHastaligim iyice ilerledi serum alıyorum kızlar dua edin.
Çok geçmiş olsun neden böyle oldu kiHastaligim iyice ilerledi serum alıyorum kızlar dua edin.
Tamam canim aklimdaydi unutmusum eklerimCanım menülerine beni de ekler misin kendimi dizginlemek için seni görmek istiyorum bir de @Zumrud_u anKa cnm sen de sonuçta 3 umuz mortiyiz
Ben de artık yarın itibariyl menülerimi verebilecsğim